Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az utobbi hozzászolást nem nagyon értettem..

De a lényeg: honnan a francból tudnék eredeti kormányvég súlyokat vagy mi a franc az szerezni?
És meg lesz azaz épitkezés a motorod ára nélkül is
Hihetetlen ennyit számit ez a kis bizgentyü
Na majd leveszem az enyémet és megnézem mi változik
A helyzet az, hogy van valami festett kormányvég rajta. Lehet ez az okozója, vagy talán más, hogy a motor 6-6500-ös fordulaton rettenetes berázza a kományt, de még álló helyben is. ez nekem pont olyan utazó.. azaz 120-130 km/h órán van. Így kénytelen vagyok ez fölött menni. Ez a rázás ezen a tarományon teljesen elzsibasztja a kezem. Még néha a motor leállítása is komoly kihívás egy hosszabb túra után..

van valami vélemény?
Sziasztok! Én nálam van Fazer törött gépe, sajna az idomok töröttek, de ha netán valami használható belőle szívesen kölcsönadom.
Nem e-bay. Külön cég http://www.airtech-streamlinin...
USA e-bay-ről nem küldenek árút magyarországra. Már kérdezetem több amcsitól, mikor a thunderace-m össze volt törve. Max. úgy lehet, hogy van egy ott élő magyar ismerősöd neki elküldik USA-n belül és ő elküldi neked. Ha a postaköltségeket számoljuk, már nem is éri meg annyira szerintem
Köszi a választ Kozmax Majd egyeztetünk és meglátogatlak valamikor. Most eléggé lefoglal az építkezés (nem vagyok normális, hogy belekezdtem) meg a munka.........de majd szakítok rá időt. Így eladáskor csak a pofám égne a hangja miatt.......
Szerintem esztergáltass egyett. Olcsó és jó. Nekem is olyan van . Csak még le kell festeni.
a Louisnal nézzél körül talán nem gyári lesz ha olyan is jó lesz.
Nem tud valaki segíteni, hogy 98-as thundercathez honnan tudnék gyári kormányvégeket, vagy azt a súlyt a végén mindek mondják.. szóval olyant szerezni?
Ja.
Ha megint felélénkül a forgalom itt akkor talán összejön könnyebben. De a végtelenségig nem fogok várni.
Lehet hogy aki megvette a Fazerét még nem fujatta át? Csak nézzen be ide vagy kérdezze meg aki ismeri öt.
Még várok vele. Mint mondtam vasárnap beszélek majd konkrét dolgokról. Addig ha valaki akar jelentkezhet.
Ha nem lesz más megoldás akkor meg nem lesz mit tenni. Bár általában (tapasztalatom szerint ami ugyan nem sok ) senki nem szereti bedobni a sajátját. Majd kiderül.
Várjunk hátha van valaki akinek ugy is hozzá kell nyulni esetleg ujra kell fényezni. No azért ne dobja el egyikönk se .
Az USAt csak ugy viccből mondtam, de sose lehet tudni. Viszont ugy tudom Németo-ban sok Ace van.
Az USA-ban lehet kapni utángyártottat. Már azt is néztem ,de nem túl olcsó és még a postaköltség is hozzájön. Bár azt nem tudom hogy mibe kerülne idáig elhozattatni
Erősen gondolkozom rajta, hogy beáldozom az én idomjaimat (nem a testemet ), de nem kevés az összeg amit ki kéne fizetni. Ha valaki úgy gondolja, hogy segít bevállalni az áldozatot megbeszélhetjük. Nem közös szomorkodásra gondolok .
Várom az együttérző jelentkezőket.
Bár az én műanyagaim is gyáriak fényezéssel együtt (kivéve a bal oldlit). De hát valahogy meg kell oldani a problémát.
Engem nagyon is érdekel. Lehet hogy csunya tőlem, de az enyém szinte szalonállapotu, kár volna ujracsinálni Akkor hány idom is kéne: hasidom+2db oldalspoiler+fejidom (+esaetleg 2db farokidom+tankvédő).A zárojelen kivüli akkor 60 e Ft- esetleg minusz valamennyi?
Lehet hogy nem csak a hazaikat érdekli esetleg a környező országokban pl USA-ban e-bayen, vetterán, esetleg használtauton is lehetne hirdetni
Új infó idom ügyben.
Telefonon beszéltem már az emberkével. Azt mondta hogy meg tudja csinálni kb 15e/ idom. Szerintem lesz ez kevesebb is.
DE ahhoz hogy levegye a mintát kell az eredeti idom. És a minta készítése közben nagy valószínűséggel sérülni fog a fényezés. (nem bírja a meleget) Így a kettőt összeadva beleszalad kb 200e HUF-ba. A gyári idomok újrafényezése miatt. Nem kevés az összeg, de ha egyszer megvan !
Szóval kit érdekel még a dolog? Rajtam kívül.
Vasárnap megyek megmutatni a csókának, hogy mibe is vágná a fejszéjét. Akkor már konkrét árat is tudok majd mondai. Remélem.
Köszi, de már rendben vagyok allig látszik valami..Győrben értik a dolgukat
Jobbulást és gyors gyogyulást neked!
Ja arra cooperációra a pályázokkal már én is gondoltam. Végülis engem nem zavar ha kevés a profilmélység, de ha jövöre viszem vizsgázni akkor olyan pályagumival nem vihetem,.De majd meglátjuk meddig tart ez.
Tisztára mint egy motorosbaleset nem?
Cső!
Huh,de parázs a hangulat skacok...legalább történik valami!
Egyébként kössz az aggódást,de nem a picim tett kórházba! Gulácsot főztem,azt elszólta magát a gázkatlan...jól szarrá égtem(Győr égésplasztika) Piet nem tudom mi a megoldás Talán az ami most nekem fenn van,venni kell pályagumit. Két széle legyalázva,de még Így is biztonságosabb mint a túra!
Különben a Conti sporttal tényleg gáz van 3000km alatt 0-ra...bár a szerelő srác modta lehet hogy nehéz neki az Ace +azt is mondta:változtassak a stílusomon Akkor viszont veszek egy jó kis babettát,talán győzöm gumival!§papa miattam mehetünk...szóljatok! Ezt nézd meg:
mert ez egy nyilvános fórum, és ha úgy akarom, akkor a szentigét is hirdethetem, persze ha ki nem moderálják.
egyéként meg peace!
Ha nem a Te tapasttalatod akkor, miért hirdeted?
Több Contit szereltem fel mint amennyit Mcemru látott az életében, és nagyon jol tudom hogy melyikel mennyit lehet elmenni.
pohi lehet rajta állitani, az segit, de teljessen hangtalan nem lesz, akkor sem.