Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Tehát, aki ráér 11.-én Vasárnap, azzal 11:30 kor találkozunk a veszprémi MOL kúton, aki 17.-én megy, az is szóljon mailben vagy valahogy, mert ha Én nem is tudok menni, azért összekoordinálom a csapatot! Ja és valaki mindegyik "turnusban" vigyen fényképezőt, hogy legyen mit felpakolni az oldalra, és el ne felejtsetek azért 17.-én meglátogatni! A következő tali, ha mindenkinek megfelel, április 20-21 körül lesz Komáromban - már akinek megfelel, és igényt tart rá - a motoros találkozón!
Fazer! Egyeztessünk mailben, vagy telefonon!
Helló Fazer1000

A jövőhét természetesen hogy áll és a Balcsi körüli túra is jól hangzik[ O02]
már vágom a centit remélem hogy az időjárás is úgy akarja ahogy mi
Most 11.-én nem tudok menni mert szerelnem kell egy versenyen az eggyik barátomnak.
A többiek jönnek 17.-én
Vagy fele így fele úgy
Ha még rajta van a lánc akkor meg tudjátok akasztani az első lánckerék mögött ha nincs akor csak a kereket próbáljátok megakasztani. Fékkel nem fog menni szerintem mert nem tudtok akkora erőt tartani a hátsóféken
Ez kifejtenéd? A mondat második fele nem igazán érthető számomra
nem jó!
akasszátok meg a fogaskereket. talán láccal vagy anélkül de csak azt tudjátok stabillá tenni!
Oké. Majd jelentkezem.
A hátsó fék ilyenkor is jól jön . Én szoktam használni.
Remélem hamar megoldjuk a problémát.
OKSA!

Hanem az első lánckerék az komolyan rá van szorítva. általában megakasszák a fogaskereket a vázhoz vagy valahova és úgy tudják lelazítani. Nehogy sebességfokozattal próbáljátok megfogni mert eltörik a kapcsolóvilla!
Holnap hívj fel ha végeztél a bürokratákkal!
Tudod én odavittem, ember bevitte, kihozta, csengettyű paganíni oszt kész.
Így egyszerűbb volt.
Jövő hét 17 még áll?
Mennénk majd hazafelé Piet-hez is ha úgy jön ki a lépés, és akkor megyünk egy teljes kört a Balcsi körül. NAAA...
Holnap megyek műszakra. Plusz kicserélem az első láckereket. Nem tudtam kilazítani a csavarját. Légkulccsal próbáljuk majd.
Ha szép idő lesz akkor mehetünk egy rövidet. Délután köszöngetés lesz Zoli nap volt.
Már mindenem tele van az esővel.
Kösz Piet!
Fasza várhatom én is..........
Mi a pálya Vasárnap délelőtt?
Szeva,
Csak 17-én ahogy beszéltük anno!

Előbb nem megy meghát "mindenkivel" így beszéltük meg nem?
Ja meg fizeted a matricát meg a sok adót a benzinben Jól kiszursz velük
Szeriomtem tölünk még az aszfalt se kopik, max szépen bevonjuk gumival
Sziasztok!
Megkaptam a teljesítményadóról a csekket. A fosás kapná el őket.
Autóra 1,6 benzin 11000,- Ace-re 14040,- persze félévenként.
ezt jól be ettűk .
Ezzel csak azt érik el hogy örökké autóval és motorral fogom rongáli a fantasztikus úthálózatot. Csak legyen jó idő.
Ezennel tanusitom hogy máris csak 1 cm széles Fazer1000 majrécsikja, nekem már meg is mutatta
Tényleg szép lett a gépe
Akkó Vasárnap tudsz má jönni
Hali
Gratulálok a müszaki vizsgádhoz nem kötözködtek a vizsgán
Helóóóóó Elvribádi!

Van szerencsém tudatni mindenkivel hogy a mai nap dálutánján megszületett a "kicsim" 2,4 mázsával 208 centiméterrel a forgalom számára.
Nagyon kis aranyos KB. 1cm-es (majrésáv) kurva jó idő van a motorozáshoz!
Sziasztok. Hol vagytok?
Mindenki motorozik a jó időben?
Csak nekem nincs műszakim? Szombaton lesz! És indul az ereszd el a hajam
Megrendeltétek 17.-ére a jó időt?
Okk!
Császtok!
Az Afrika múzeum 1éig felújitás miatt zárva, voltam a hétvégén. Az útvonal tényleg jó, Zánkáig jól ismerem B.rendesen van ugyanis a vitorlásom oda járunk immár 5.éve
Jut eszembe,ha jobb lesz az idő mehetünk oda is egy h.végére!
Pyyt nekem jó a szombat csüt. körül hívlak!
Mondjuk a 82-es nem egy bonyolult út... egész jó a burkolat... Cseszneket meg a szétjárt fehéraszfaltos szerpentinjét leszámítva... hetente megyek arra győrnek... Mert?
Mennyire ismerjem?... Amenyire kell... Eléggé...
A 82-est mennyire ismered? A kisujjadban van .
Halihó.
Néha azért szoktam én is fölfelé járni főleg ha bejön a jóidő ,Biatorbágyon van egy jókomám akihez évente töbször is szoktam menni ,majd egyeztetünk hogy tudunk e találkozni olyankor