Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szétküldtem az útvonalterveket!
Remélem tetszik majd mindenkinek. Ha valakinek jó a 11.-e is, akkor szóljon, és bejárjuk az útvonalat! Így ha esetleg nem tudok 17.-én menni, és van igény rá, lesz aki vezesse a csapatot. Megpróbálok szervezni 17.-ével kapcsolatban, de nem ígérek semmit... Az a poén, hogy 10.-étől 16.-a estig, teljesen szabad vagyok... Na mindegy. Azért tudom ajánlani az útvonalat! a Club oldalára felrakok egy kis ízelítőt a látványosságokból! Megéri bejárni ezt a "pályát"! Aki teheti, hozza a barátnőjét, feleségét, stb... Látnivalók röviden: Veszprémi vár, Balatonfüred Tagore sétány, Tihanyi Apáság, Szigligeti vár, Balatonederics: Afrika múzeum-bár lehet hogy csak ápr. 1től van nyitva, Az útvonal meg nagyon fasza. Az első rész végig a balcsiparton, a második meg fasza technikás kanyargós utakon!
Szeva Bajszos,
Én azért tervezek feléd, laknak rokonaim az alföldön így egy füst alatt öket is meglátogatom. Majd megbeszéljük!
Heló Piet,
Örülök hogy hallottam a hangod holnap lehet estefelé landolok is nálad.
Jaaa.....
Pyyt,

Basszus az azért elég nagy gáz úgyhogy kavarj még egy kicsit!
Mondanám hogy odaszólok de a nagybátyám már szerencsére nyugdíjas! Olyan főemberke volt anno.
Na mindegy azért próbálj meg mindent hátha sikerül kikavarni a szabit mert mi is szétkavarjuk az agyunkat hogy eljussunk hozzád sokan!
Naaaa intézkedj!
ez igaz, de nem örülök neki . Elég költséges dolog egy zenekart fölszerelni
Szia Ess,

Holnap megbeszéljük a vizsgát!
Ami a kipufft illeti lassan már egy egész zenekarod lesz!
Ma én is beröffentettem, december közepe óta elöször, harmadik inditózásra már ketyegett is elgurultam a bankba- nekem volt a leggyorsabb járgányom a parkolóban . . szar volvok meg bmw-k között . Holnap meg megint döcöghetek a 75 lovas csotrogánnyal
Némo:
tel.: 20-528-17-12

Amúgy az a gáz, hogy 11.ét is beírták melóba, és sok kört kellett futnom, hogy mégis szabad legyek... ki kellett vennem !3! nap szabit, hogy szabadra szervezzék a 11.-émet... a főnököm 17.-éről meg hallani sem akar... De attól még hogy én nem megyek, Ti mehettek. aki meg ráér 11.-én is, azt meg szeretettel várom, és mehetünk együtt valamerre! 17.én meg találkozhatunk Veszprémben valahol meló közben... Max felrobbanik majd az agyam, hogy kimaradok a jóból... Szóval ha valakinek jó mégis a 11.-e, az csörömpöljön rám, vagy dobjon egy mailt! Köszi!
U.i.: Én csak kb 150et mentem tegnap. Igaz hogy egyedül, de így is élvezem a kanyargászást a hegyek között.
U.i.: Asszem én dolgozok a leg büdösebb cégnél ebben az országban...
szia Fazer!
Kell majd a rendszáod és akkor be tudnak jelenteni. Mikor szeretnél jönni? Nem biztos hogy lehet válogatni, de ha igen akkor mikorra?
Ha itt nem leszel akkor holnap délelőtt hívlak.
Lett még egy kipum. Gyári, csak kicsit megberhelve. És van benne E betű. Legalábbis benne maradt. Ha jó hangja lesz akkor a karbon eladós lesz. Remélem lesz idő kipróbálni ,de legkésőbb hétvégén teszt lesz.
Pyyt tel.szám?
Szia Fazer! tudod nekem is van gyári kipuffom is. Nem tudtam hogy ennyire alkalmazkodnotok kell. Természetesen bármikor odaadom a kipuffot ,itt van a polcon viheted, csak gyere át Budára
Fazer írtam hogy van csövem odaadom ha kell!
Egyébként nekem mindegy hogy 11vagy 17,én megyek ekkoris meg akkoris
Tegnap is lehúztunk a haverral vagy 350km-ert
Felraktam a telszámomat majd azon könnyebben megbeszéljük
Most 11-vagy 17
Nekem 17
Az király!
Előtte majd ledrótoljuk hol de szerintem a pályán a 34 be van kút asszem ESSO ott van kávé kaki egyebek és talán ott ha jó
Szeva,
Az a gáz hogy mint látod már szervezkedünk piszkosul feléd 17-re .
Meg én szem. szerint a jövő héten íratom át és kéne vizsga is rá de a gyári cső Ess-nél van Ő meg pénteken viszi vizsgára a vasat. Szóval lehet neked kéne kicsit a sarkadra állni (már ha lehet) mert úgy tünik páran azért csörtetnénk feléd.
Hali
Találkozhatunk mert én kb 5-percre lakom a nullástól Pesterzsébeten.
Sziasztok! Srácok! Nem lehetne átrakni 11.-ére a talit? Kiderült hogy melózok 17.-én nappal... Ha nektek megfelelne, az nagyon jó lenne... Persze ha nagyon nem jó, akkor maradhat a 17.-e, csak elég nehezen fogom tudni átszervezni!
NEM AKAROK KIMARADNI A BULIBÓÓÓÓL!
Unalmamba fényképeket nézegetek és a szerkesztővel játszom ez lett belőle
Halihó nem tüntem el és nem is fáztam meg szerencsére ,minden nap olvasom a friss írásokat (már amikor vannak) tulságosan nem tudok hozzá szolni a mostani témákhoz mert sajna én nagyon messze lakom tőletek ahoz hogy együtt motorozzunk (a 0-ás vége 250 km ha a pályán megyek)de remélem hogy valamelyik találkozón azért öszefutunk majdcsak jelezzétek hogy mikor és hova készültök. A gépem most van a szervízben a jövő hét végére már ithon lesz ha minden jol megy , már nagyon várom !
Háj"
Jó neked!
Én csak az uccákban próbálgattam vizsga nélkül
Figyu 17-én bejössz a M0-ig oszt ott talizunk?
Vagy máshol?
Sziasztok
Most száltam le a motorromról nem bírtam ellenálni a napsütésnek gurultam 180km-t
Halihó bajszos
Nagyon eltüntél a fórumról Tokaj óta csak nem megfáztál a faházba?
Helló piet
Én a postánál vagyok biztosítva .Evileg ha kivonja az ember a gépet akkor be kell mutatni a forgalmit a biztosítónál hogy ki van vonva,akkor ők az adott idöszakra törlik a csekkek küldését majd amikor forgalomba helyezed megint ezt kell csinálnod mert nincs összeköttetésük az okmányirodával ,ha esetleg befizetted a csekket akkor azt pedig a vissza kell fizetniük
Nekem is visszaadták csak ki kell várni mert az lassabban ér ki mint a felszólítás ha nem fizetsz
Melyik biztositónál vagy? Én a Generallinál? Bementem az irodájukba, montam nem kaptam semmi visszaigazolást, hogy tudomásul vették a kivnást, persze az ez idő alatt esedékes dijat már kiszámlázták, de az érthető mert elöbb kiküldték mint én kivonattam.
Szoval nem vezették át még a mai napig sem, az ügyintáző azt mondta nem baj majd ad csekket arról amikor megint esedékes. De a központ attól félek még bármit kitalálhat.(Olvastam olyant is hogy van olyan biztositó amelyik eleve erre az időszakra is követeli a dijat mert van rá jogszabály )
Tudom hogy meg lehet szüntetni a kivonást, de már csak pár hét van hátra és addig még ugy is hüsi van (addig meg elrobogok ide oda- de még azzal a sebességgel is elég hideg van) Azon kivül az ujabb bejegyzés és akkor hamar betelik a forgalmim, asszem a cseréje is vagy 6 e Ft.