Egy technikai kérdés: azonos-e a Thunderace és a Thundercat kormánycsutkája?
Mert ha igen, akkor vevő lennék egy balosra ha valakinek lenne egy fölöslegben!
fourstroke.snic@gmail.com
Meg azt is írd már meg hogy helyileg hol van :D
Még rá kell szabnom a havi keretet :D Mert ugye akinek Ace-e van az nem egy bankigazgató xD
Karburálási probléma miatt is durroghat. Én egy Remus Evolution-t használok és ahhoz is be kellett lőni a karbikat, mert motorféknél vissza durrogott, és 3-4 ezer környékén elgyengült. Be lett állítva, aztán cső.
Exup nélkül az ace .... kb sz.rt nem ér :/ erre jöttem rá.. kivettem mert csörgött de a persely meg bennemaradt aztán kirázkódott éshát a kipuffanó kilőtte.. szal szerezhetek egy perselyt :( Meg egy normális kipufogót!
Exup-ot ne babráljátok..
Üdv Mindenkinek!
Sajna a rossz gazdasági helyzet miatt eladósorba került a motorkám. A hirdetését már biztos láttátok. De nem is ez a lényeg.
A trükkös fiúk újra próbálkoznak külföldiából. Amint a régebbi cikkben már megírták itt. Egy szép napon emailban ajánlat érkezett, természetesen PayPal számlán keresztüli fizetéssel és hajóztatással külföldre.
Pár levélváltás után már itt tartunk.
"Ok,good..I'm quite satisfied with the condition and price. I will be paying the PayPal charges from my account and i will be paying directly into your PayPal account without any delay, and i hope you have a PayPal account. If you have one already, just send me the address to send it to, which is the email address you use for it or you can send me a PayPal money request, so once i receive the details i will go ahead with the payment through PayPal and then i will contact my shipping company after you get the payment. I will need your home address for the Picked Up by the Shipping Company.."
Szerintem vigyázzatok ha motort árultok. Nálam a
natasamarinic56@gmail.com
címmel jelentkezett.
Üdv
Öhhömm! Nincs valakinek egy gyönyörű szépen szóló dobja ? Mondjuk úgy baráti áron :D
mert az Asszonyka azt mondja idegesíti az én handmade dobom mert néha visszadurrog :$
Egy technikai kérdés: azonos-e a Thunderace és a Thundercat kormánycsutkája?
Mert ha igen, akkor vevő lennék egy balosra ha valakinek lenne egy fölöslegben!
Meg azt is írd már meg hogy helyileg hol van :D
Még rá kell szabnom a havi keretet :D Mert ugye akinek Ace-e van az nem egy bankigazgató xD
aggyá' mailt, átküldöm.
azaz 3 csavaros :)
megkérdem holnap, és válaszolok :) ma már nem zargatok senkit.
holnap tudatom veled.
ha csak nyáron mész, akkor 60% víz, 40% fagyálló.
Exup-ot ne babráljátok..
Sajna a rossz gazdasági helyzet miatt eladósorba került a motorkám. A hirdetését már biztos láttátok. De nem is ez a lényeg.
A trükkös fiúk újra próbálkoznak külföldiából. Amint a régebbi cikkben már megírták itt. Egy szép napon emailban ajánlat érkezett, természetesen PayPal számlán keresztüli fizetéssel és hajóztatással külföldre.
Pár levélváltás után már itt tartunk.
"Ok,good..I'm quite satisfied with the condition and price. I will be paying the PayPal charges from my account and i will be paying directly into your PayPal account without any delay, and i hope you have a PayPal account. If you have one already, just send me the address to send it to, which is the email address you use for it or you can send me a PayPal money request, so once i receive the details i will go ahead with the payment through PayPal and then i will contact my shipping company after you get the payment. I will need your home address for the Picked Up by the Shipping Company.."
Szerintem vigyázzatok ha motort árultok. Nálam a
natasamarinic56@gmail.com
címmel jelentkezett.
Üdv
http://hasznalt-konyv.vatera.h...
mert az Asszonyka azt mondja idegesíti az én handmade dobom mert néha visszadurrog :$