Üdv!
Márkát nem nagyon tudok mondani. Ebay-en vettem egy hatalmas, távoli országból. (Hétfőn érkezett) Mivel a motor nem itthon lakik, lehet csak pénteken tudom lefényképezni.
Engem érdekel a plexi "épeszű áron". Ez melyik fajta? (hogy megnézhessem más szögből is)
Zsolt
70/2480624
f9dekor@freemail.hu
(gyorsan amíg van pénzem!)
Üdv Urak!
Ha érdekel valakit egy fekete bubis plexi épeszű áron, akkor forduljon hozzám bizalommal. Új, karcmentes. Megvettem, felszereltem, lefotóztam. Kb 100 km-t futott. Eladás oka: dobja a szelet felfelé rendesen, de valahogy nem teccik az összkép. Megtekinthető a fényképeim között is.
Üdv.!
De a Pancsik is eladók. Szeretném a kettőt együtt eladni, de külön is eladók. Hívj, ha érdekel, makulátlanok, szépek. Rendszám, egyező számok, 66' évj. nem használom őket. Kb. 200 km van bennük, az első csavartól az utolsóig fel vannak újítva. Jóval felújítás ára alatt adom. Üdv.
Sziasztok!
Eladó a gépem, ha valakit érdekel szóljon vagy ha ismertek valakit aki jó állapotú RSV-t venne. Az ár: 650000Ft. Részleteket: 06209308413-as számon. Továbbá a galériámban megtekinthető két gyönyörűséges Pannónia is eladó, nyomott áron.
Most hétvégén volt a párom buszos kiránduláson. A szlovén rendőrök egyszer 150 euróra akarták megbüntetni a buszost mert nem vett matricát, ahol nem is kell. Lementek 15 euróra, utána 0-ra. Visszafelé azért kötekedtek mert nem Letenyén mentek át hanem máshol. A sofőr szerint 1 éve csinálják ezt és csak a magyarokkal. Azért úszták meg, mert a buszsofőr nyugdíjas katona és mutatta az igazolványát. Ahhoz képest hogy nem beszéltek magyarul elég jól értették.
Sajnos én már elég régóta nem foglalkozom motorokkal.
Tegnap megnézegettem a régen készült ringes képeket és videókat. Jó volt nosztalgiázni, fáj is a szívem rendesen
Ez tényleg így van - leadjàk a dròtot!
És a magyar motorosokra külön utaznak!
(ezért én annyira nem preferàlom szlovàkiàt, de azért kiugrom néha én is! Ès az ùtak màr majdnem mindenhol jobbak sajnos...)
Megmondom őszintén ahogy beléptünk Szlovákiába, az ellenőrzésig nem előzött meg senki. Már annyira nem a stílusom a száguldozás, de most mentem. Rozsnyónál az elkerülőn fel van marva az út, ott lassítottam, jött mögöttem egy autóval a policáj, és szerintem leadták a drótot a kollégáknál, mert a gyorsforgalmin vett ki két motorosrendőr.Leszálltunk a motorról, levettem a sisakot addigra az egyik rendőr már kivette a slusszkulcsot az SVből ,ami teljesen jogszerűtlen, de hát mit csinálsz. Amúgy mindegy, volt egy kicsit keserű szájíz, viszont ezentúl is inkább Szlovákiában illetve a Tátrában motorozok, mert az utak nagyságrendekkel jobbak mint itthon.
Mint írtam fogalmam sincs a márkájáról. Az Ebay-es képe ez volt.