Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elnézést összekevertelek valakivel!
Az itteni elérhetősége meg lemaradta :
sgabor
ZORRO:
S.Gábor nálunk van a Thundercat-es brancs-ban.
sgabor
[vilagosbarna]: Értem :D Szóval nem sok értelme van :D Mondjuk ezt sejtettem én is hogy az a pár mm nem nagyon fog számítani semmit :) Képek estére,mert most melóban vagyok, az átfestés pedig az előző gazda műve mert rossz helyre támasztották,felborult és adtak neki egy új festést! Na meg mert a seggére ráült valaki és az ezeknél igen kényesen törik :)
[sanza]:Köszönöm,bár az előző tulaja csinálta :D
[Zorro]: Köszönöm az üdvözlést! Valamint tisztázzuk hogy a Teljes nevem Cs. Sándor :D (A további félreértések elkerülése végett :D Az előző tulaj meg Nő volt :D)

Reméljük hogy az április után egy Vulkánszintű meleg csap le az időjárás személyében ,és mindannyian frankón betapadunk a kanyarokban :D Mert megvallom hogy engem halálra rémiszt mikor ilyen időben ficánkol a segge :/
Üdv. a csapatban!

Egy kérdés, nem te voltál akivel levelezgettem kipuffogó ügyben, mert le merném fogadni hogy te vagy az S. Gábor!
Bár csak ilyen szép lenne az enyém is...

Dögös lett , és persze egyedi is............amúgy mindenkinek napsütéses szezont kívánok !
Helló!

Tán az amúgy is csekély egykerekezési hajlamból vesz még el egy csipetnyit. Képeket kérünk. Mi miatt lett átfestve?
Üdv! Decembertől én is megvalósítottam az álmom:)
ami nem más mint egy ACE 1996! Mely 2009-ben lett elősször forgalombahelyezve magyarországon és 45e km van benne:) az állapota pedig ... Mesés:D

Lenne egy kérdésem hozzátok, mert ugye nem villogni jöttem hogy nekem is van egy ilyen..

Szóval a swingram alsó állásában van most..
Válltozik valamit ha én felteszem a felső állásba?
Azon a pár mm-en kívül amit feljebb kerül?
Előre is köszönöm a választ!
és TAVASZT MINDENKINEK! :D
Sziasztok. Nem apró topik,de rátok is tartozik :)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_1000_r_thunderace-66
82201
Kicsit lelassultam, de motorozom
Vátrom! Várom! De most hétköznap van. Nincs véna.
Terveztettem Thundercat tankpadot, de innen már csak egy kis ugrás a Thunderace. Ha valakit érdekel írjon a srácnak és hivatkozzon a Thundercat-re szerkesztett tankpadra, átírja pillanatok alatt.
Részletek itt:Részletekért katt ide!

És íme:
Várd ki nyugodtan hogy az alkotói vénád maximálisan lüktessen
Nem felejtettem el csak most tré van. Az alkotáshoz kedv kell.
A feleségem a próbaút elején szándékosan jó erősen dőlt rá és húzta hátra, de masszívan tartott. Meg ha belegondolsz csak a hosszirányú erőknek kell hogy ellen álljon. Oldalra viszont valóban meg lehet vele mozgatni a tankot egy kicsit.
Hétvégén megcsinálom.
Jók ezek? A tankot két vacak csavar tartja.
Abszolút nem kell rohannod, szerintem méretileg azonosak.
Pontosan: csak átszerkeszteni a szöveget meg azt.az egy számot.
Ace-ből Cat, 1000-ből 600!
Gondolom a Thunderace tankja is ugyanaz mint a Thundercat-é ezért ide is beírom hátha valakit esetleg érdekel a dolog:
lig egy héttel a felszerelés után az "utánfutóm" berezelt egy kényes szitu miatt, nem hajlandó többet 2 keréken közlekedni, így a vadi új kapaszkodó feleslegessé vált.
Na meg jön a szezon, másba kellene beleinvesztálni.
Természetesen a bekerülési áron adom: 15.000Ft
Bárkinek bármi kérdése van, csak nyugodtan.
A kapaszkodó Budapesten van, de postázom is ha épp ezen múlik!
Itt az oldalon a mi fórumunkba is vannak képek, de a saját honlapunkon is részletesen.
http://users.atw.hu/yzf-thunde...
Akkor az mint az Ace csak át kell szerkeszteni a szöveget. A méretek ugyan azok? Mikorra kell? A kivágatást tudod intézni?
Igen igen, Cat-esítsd a dolgot.
Bővítem az adatlapom
...meg ace helyett cat kell?