Nekem egyszer 5000-es fordulatnál állt meg a mutató.......akkor még nem tudtam , hogy így jelzi a hibát.......de már nem emlékszem , hogy mi volt a probléma .....
Hello mindekinek!
Tisztelt Thunder tulajdonosok, egy kérdéssel fordulnék hozzátok!Ugy 1 éve vásároltam egy 96-os Thundert olyan problémával küzdők hogy a fordulatszámmérő felugrik 3000 es fordulatra majd 0-ra .aztán méri a fordulatot tovább érdeklődnék hogy nem -e találkoztatok hasonlo problémával ti is
segíségeteket előre is köszönöm
- 0.5 métert (az alatt lehet hogy furcsán néznek)
- Nem tudom. Kérdezd meg!
- Azt sem tudom. Nézd meg!
- Itt van az elérhetőség http://www.szakkatalogus.hu/Bu...
2 üzlet van agymás mellett, nem zavarjon meg!
Én most nem tudok arra menni mert a parkolás autóval horror és betegállományban vagyok mert a c... ok baltával intézték el hogy a jövőben ne sokat beszélgessünk.
És ha külön színből akarom a két ülést akkor mekkorákat kérjek?
kb. mennyibe kerül a felhasználni kívánt bőr?
Mindenféle színük van a népszinhász u.ban?
Mert semmi féle elérhetőséget nem találtam a neten a boltról...
Az úszóház folyását 3 féle képpen lehet megszüntetni.
-Marad a régi tömítés. A tálcát kell kicsit (gumitömítés nélkül) síkban megcsiszolni.
-Tömítőpasztával körbe kenni. Aminél lehet, hogy darabkák kerülnek a benzinbe.
-Amit én alkalmaztam, (mert nem ismertem az elsőt) Megmértem a tömítés hosszát. Kiszámoltam a gyűrű átmérőjét. Vettem benzinálló tömítést, beleformáztam. Tökéletesen tömít.
Áh, sehogy! A szobába pihen az oldalidom, a NETen pedig az elküldött sablon. A karburátorsor leszedve, mert az úszóház tömítések eresztik a benzint. Konkrétan már minden gumi tömítést kicseréltettem a karbiban, már csak ezek vannak hátra. Időn meg nincs az oldalidom előkészítésére a festéshez.
Egyébként ajánlom mindenkinek az átnézést, mert miután lecseréltük a karbin belüli o gyűrűket ( karbiszinkron...pucolás, Co áll ) érezhetően fickósabb lett a motorka, valamint fél fordulatra indul, selymesebben jár, könnyeben pörög fel.
Èn ma megyek érte!
Gondoltam beszerzek egy jobbos tükröt az ace-ra ( kicsit karcos volt a mostani a fal melletti tologatàstòl), felhìvtam a bontòkat kinél mennyibe kerülne? A legjobb ajànlat 11.000.- rupia volt! Probaképpen elmentem a shoxba, és làss csodàt 8,900,- ért kaptam! Annyi hogy a tükör aljàn nem a gyàri szàmok vannak belesütve, de aki azt nézegeti.... az törpe!
Hááát gondolom száguldást, meg ilyesmi dekorációs megnyilvánulása akart lenni, de nekem a koszlarakódásra emlékeztet a sarkokban. Pl. a "csapottseggű" autóknál a saras-esős időben.
Ja! Még valami. A faridomon lévő lyukból előtörő (gyári) fuvallat, szerintem nagyon béna. Javaslom, airbrush megoldást, vagy semmit (mint nekem).
Tényleg béna.
Kösz! Kösz! Kösz! Bár a faridomon lévő "Aero Super Sport"-ot megtaláltam később egy külföldi oldalon, vektorizálva. Pont azzal melóztam a legtöbbet mert görbékből áll.
Úgy tudom, hogy az Acén is van hibakód kijelzés. Nekem akkor volt hasonló, amikor nem volt valami csati összedugva.
Tisztelt Thunder tulajdonosok, egy kérdéssel fordulnék hozzátok!Ugy 1 éve vásároltam egy 96-os Thundert olyan problémával küzdők hogy a fordulatszámmérő felugrik 3000 es fordulatra majd 0-ra .aztán méri a fordulatot tovább érdeklődnék hogy nem -e találkoztatok hasonlo problémával ti is
segíségeteket előre is köszönöm
Majd megnézem ha lesz rá egy kis időm!
- Nem tudom. Kérdezd meg!
- Azt sem tudom. Nézd meg!
- Itt van az elérhetőség
http://www.szakkatalogus.hu/Bu...
2 üzlet van agymás mellett, nem zavarjon meg!
Én most nem tudok arra menni mert a parkolás autóval horror és betegállományban vagyok mert a c... ok baltával intézték el hogy a jövőben ne sokat beszélgessünk.
kb. mennyibe kerül a felhasználni kívánt bőr?
Mindenféle színük van a népszinhász u.ban?
Mert semmi féle elérhetőséget nem találtam a neten a boltról...
Kb. mennyibe kerül az anyag?
Csinálod még az ülés átbőrözést?
Mindenféle színben tudod kivitelezni!?
-Marad a régi tömítés. A tálcát kell kicsit (gumitömítés nélkül) síkban megcsiszolni.
-Tömítőpasztával körbe kenni. Aminél lehet, hogy darabkák kerülnek a benzinbe.
-Amit én alkalmaztam, (mert nem ismertem az elsőt) Megmértem a tömítés hosszát. Kiszámoltam a gyűrű átmérőjét. Vettem benzinálló tömítést, beleformáztam. Tökéletesen tömít.
Egyébként ajánlom mindenkinek az átnézést, mert miután lecseréltük a karbin belüli o gyűrűket ( karbiszinkron...pucolás, Co áll ) érezhetően fickósabb lett a motorka, valamint fél fordulatra indul, selymesebben jár, könnyeben pörög fel.
Gondoltam beszerzek egy jobbos tükröt az ace-ra ( kicsit karcos volt a mostani a fal melletti tologatàstòl), felhìvtam a bontòkat kinél mennyibe kerülne? A legjobb ajànlat 11.000.- rupia volt! Probaképpen elmentem a shoxba, és làss csodàt 8,900,- ért kaptam! Annyi hogy a tükör aljàn nem a gyàri szàmok vannak belesütve, de aki azt nézegeti.... az törpe!
Barna!
Hogy àll a projekted!?
Pedig màr néztem, hogy mi a szar akar az lenni!
Tényleg béna.