Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

....szép fekete és Castrol a beceneve .....
Esküdj! Neked milyen motorod van, hogy hibát jelez?
Nekem egyszer 5000-es fordulatnál állt meg a mutató.......akkor még nem tudtam , hogy így jelzi a hibát.......de már nem emlékszem , hogy mi volt a probléma .....
Cső!
Úgy tudom, hogy az Acén is van hibakód kijelzés. Nekem akkor volt hasonló, amikor nem volt valami csati összedugva.
Hello mindekinek!
Tisztelt Thunder tulajdonosok, egy kérdéssel fordulnék hozzátok!Ugy 1 éve vásároltam egy 96-os Thundert olyan problémával küzdők hogy a fordulatszámmérő felugrik 3000 es fordulatra majd 0-ra .aztán méri a fordulatot tovább érdeklődnék hogy nem -e találkoztatok hasonlo problémával ti is
segíségeteket előre is köszönöm
Köszi Zsolt!
Majd megnézem ha lesz rá egy kis időm!
- 0.5 métert (az alatt lehet hogy furcsán néznek)
- Nem tudom. Kérdezd meg!
- Azt sem tudom. Nézd meg!
- Itt van az elérhetőség
http://www.szakkatalogus.hu/Bu...
2 üzlet van agymás mellett, nem zavarjon meg!
Én most nem tudok arra menni mert a parkolás autóval horror és betegállományban vagyok mert a c... ok baltával intézték el hogy a jövőben ne sokat beszélgessünk.
És ha külön színből akarom a két ülést akkor mekkorákat kérjek?
kb. mennyibe kerül a felhasználni kívánt bőr?
Mindenféle színük van a népszinhász u.ban?
Mert semmi féle elérhetőséget nem találtam a neten a boltról...
Ha fekete kell, van, ha más szín kell neked kell venni. Szerintem 0.5m-ből kijön mind a kettő. Siess, mert kezd k... hideg lenni a műhelyemben!
Mekkorát kell vennem pontosan?
Kb. mennyibe kerül az anyag?
Persze! De most csak fekete van. Ha más szín kell, Népszínház utca, DODI. 140 cm széles az anyag.
A projektnek megfelelő színbe!
Milyen színbe szeretnéd?
Zsolt!
Csinálod még az ülés átbőrözést?
Mindenféle színben tudod kivitelezni!?
Az úszóház folyását 3 féle képpen lehet megszüntetni.
-Marad a régi tömítés. A tálcát kell kicsit (gumitömítés nélkül) síkban megcsiszolni.
-Tömítőpasztával körbe kenni. Aminél lehet, hogy darabkák kerülnek a benzinbe.
-Amit én alkalmaztam, (mert nem ismertem az elsőt) Megmértem a tömítés hosszát. Kiszámoltam a gyűrű átmérőjét. Vettem benzinálló tömítést, beleformáztam. Tökéletesen tömít.
Áh, sehogy! A szobába pihen az oldalidom, a NETen pedig az elküldött sablon. A karburátorsor leszedve, mert az úszóház tömítések eresztik a benzint. Konkrétan már minden gumi tömítést kicseréltettem a karbiban, már csak ezek vannak hátra. Időn meg nincs az oldalidom előkészítésére a festéshez.

Egyébként ajánlom mindenkinek az átnézést, mert miután lecseréltük a karbin belüli o gyűrűket ( karbiszinkron...pucolás, Co áll ) érezhetően fickósabb lett a motorka, valamint fél fordulatra indul, selymesebben jár, könnyeben pörög fel.
Őt ismerem, normális arc...
Rühellem a bontósokat. Még a "Vecsési" Zoli, akihez érdemes menni.
Èn ma megyek érte!
Gondoltam beszerzek egy jobbos tükröt az ace-ra ( kicsit karcos volt a mostani a fal melletti tologatàstòl), felhìvtam a bontòkat kinél mennyibe kerülne? A legjobb ajànlat 11.000.- rupia volt! Probaképpen elmentem a shoxba, és làss csodàt 8,900,- ért kaptam! Annyi hogy a tükör aljàn nem a gyàri szàmok vannak belesütve, de aki azt nézegeti.... az törpe!
Ja! Pörög mint állat. Meg kaptam a biztosítás pénzt.
Pörög a topic!

Barna!
Hogy àll a projekted!?
Hááát gondolom száguldást, meg ilyesmi dekorációs megnyilvánulása akart lenni, de nekem a koszlarakódásra emlékeztet a sarkokban. Pl. a "csapottseggű" autóknál a saras-esős időben.
Rà nem jöttem volna hogy, az fuvallatot akar mintàzni!
Pedig màr néztem, hogy mi a szar akar az lenni!
Ja! Még valami. A faridomon lévő lyukból előtörő (gyári) fuvallat, szerintem nagyon béna. Javaslom, airbrush megoldást, vagy semmit (mint nekem).
Tényleg béna.
Kösz! Kösz! Kösz! Bár a faridomon lévő "Aero Super Sport"-ot megtaláltam később egy külföldi oldalon, vektorizálva. Pont azzal melóztam a legtöbbet mert görbékből áll.