Grat hozzá!
Milyen , képet nem raksz fel?
Én meg Fazert 600-ast meg Burgmant 400-ast nézegetek.Utobbit biztos többet tudnám használni, motorozni meg inkább a Fazer
Szerintem, meg nagy szerencsém volt. Ennél jobban nem járhattam volna.
Betétlapon a nő elismerte a hibáját. A motor járóképes. A jobb kislábujam rondán néz ki. A derekam és a bal combom fáj. A ruhám nem sérült. A rendőrökkel jót dumáltam. Ennyi.
Van valakinek jobb oldali törött Ace alkatrésze?
Tegnap perc volt. Ne előzzetek bizonytalankodó , sötétített terepjárós szőke nőt, aki mellett még egy szőke nő ül, index nélkül balra fordul a záróvonalon át és s ne hadjátok hogy mentőt hívjon, mert úgy tovább tart. És legyen rajtatok gerincprotektor, mert pont vesére érkeztem. Még jó hogy nem is meretlen a sport múltamból a tüdőre érkezés.Csak egy jó tanács.
Ehhez mit szóltok, tetszik?
Miért nem vigyázol magadra?
Mi történt?
Már vettem gumit. Valahogy rárakom, csinosan.
Jaaaj! Meséltem már mekkorát estem? Érdekel valakit?
Bocs, nem tudtam kihagyni...
Ez a te motorod, ugye?
http://www.infobike.hu/cikkek/...
Tényleg alig hasznàlt, motowell s-es, kb 53-55 fejre jò
A te motorodat hírdetik 1.050.000-ért?
Ok, várom.
Egyiket se! De tudnék neked alternatívát.....
Most átalakulóban van a gépezet,kap egy telifényt meg sok sok "apróságot".(gumikat,láncszettet,szűrőket,folyadékcser
Milyen , képet nem raksz fel?
Én meg Fazert 600-ast meg Burgmant 400-ast nézegetek.Utobbit biztos többet tudnám használni, motorozni meg inkább a Fazer
Betétlapon a nő elismerte a hibáját. A motor járóképes. A jobb kislábujam rondán néz ki. A derekam és a bal combom fáj. A ruhám nem sérült. A rendőrökkel jót dumáltam. Ennyi.
Tegnap perc volt. Ne előzzetek bizonytalankodó , sötétített terepjárós szőke nőt, aki mellett még egy szőke nő ül, index nélkül balra fordul a záróvonalon át és s ne hadjátok hogy mentőt hívjon, mert úgy tovább tart. És legyen rajtatok gerincprotektor, mert pont vesére érkeztem. Még jó hogy nem is meretlen a sport múltamból a tüdőre érkezés.Csak egy jó tanács.