Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Muszály. Az embernek meg kell védenie magát. A Rendőrség korrupt. Különben is smasszer vagyok. Nem szeretnék a "cicafiúk" közé tartozni.
Kemény vagy Zsoca!
Szigetszentmiklóson lakom. Tavaly szabadult egy undorító féreg cigány aki árulja a füvet és a pénzből fel akarja vásárolni a környéket. Én vagyok aki egy kicsit odahathat. Egyébként egy senki, mert csak 2fő 20kilós retket tudott összetrombitálni. Kb 3 mp alatt már futottak is a mint a nyulak. Biztosító fizet. Lesz egy kis kp. Már feljelentettem a kannibált.
Zsolt Veled mindig mik történnek!
Nem! Csak most betegállományban vagyok, mert 3 cigány megtámadott. A pénzem is elfogyott benzinre. Hétfőn kapok pénzt és beszélek az emberemmel. Nagyon vicces figura, de jó fej.
Ércsük , rossz motort akarsz venni és motorozás alatt a szerelést is érted ahhoz meg kell a tél.
Viszont ha most megveszed egy csomó költséged van: adó, bisztosutás, ha használod ha nem, max ha kivonod akkor valamivel kevesebb plusz.
Viszont év végéig olcsobban kapsz motort.
Szia!
Már gyanakodtam, hogy ceglédi kollégádat beszippantotta mátrix

tel: 06-30-205-7115
lacuskax!
Küld már el a számodat vagy hívjál föl hétvégén, mert nem mentettem el a számodat!
nem alkudozni akartam ezzel:)
köszi, egyelőre még nézelődök,próbálgatom,hogy melyik motor fekszik nekem legjobban,az sem biztos,hogy idén veszek valamit,de szeretnék,hogy télen legyen időm rendbe rakni foglalkozgani vele.
500 -ig lemegyek ha komoly a szàndékod, de az alatt màr pofàtlansàgnak èrzem a dolgot!
Én is inkább a kéket választanám.
nézegettem azt is :))) de még annyi nincs rá sajnos. az átírás is majd egy 100as :/

köszi srácok :)
Aki nem találja meg az meg sem érdemli!
Másold be
Én meg sem tudom nyitni...
De tudom ajánlani az 550 ezres kéket, jó vételnek tűnik!
A fülétöl a farkáig át van festve
Biztos nem a karcok miatt.
....egyszerü a képlet : hívd fel és kérdezd meg tőle..... .....nem is értem , hogy mire gondoltál ............
Sziasztok!
Erről a gépről tud valaki valamit?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_1000_r_thu
nderace-6136029
Igen Zorró "nagyából ", de még sem az. De hát a válság...
Rendben 6. Nem alkuszom! Van egy Ceglédi kollégám, ő elhozza. Hova menjen? Vagy telefonszám csere?
Üdv!
Én 6- ra gondoltam. Úgy látom nem lesz nehéz megegyezni.
Amit belinkeltél PUIG plexi szerintem komolyabb árfekvés.
Zsolt ez nagyából ugyanaz!
Nekem ez jön be, nagyon.
10-ért már lehet venni.
Kezdjük 5-ről
Sikerült eljutnom a garázsba fotózni. Egyelőre ennyi. Te mennyit ajánlanál érte? Van konkrét elképzelésem csak kíváncsi vagyok Neked mennyit ér.