Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szivesen segítek, de nem túl bő az adatlapod.
Ugyan az kell mint az Ace-n, csak 1000 helyett 600 kell?
Üdv Nagytesón guruló kollégák, Cat-es brigádból-fórumról átjőve sok érdekes dolgot olvastam nálatok.
Zsolt68, hozzád van egy tisztelet teljes kérésem. Láttam az álltalad készített matrica szett grafikáját, ezért meg szeretnélekkérni hogy szerkeszd át a Cat-re. Elvileg: 1000-et 600-ra, Thundeace-t ThunderCat-re kellene. Előre is megköszönve: Attis
Na! Mi van? Éledezünk?
ÉÉÉÉÉÉbresztő elvtársak!
Hárman vagyunk. Nem túl sok...
Csatlakozom az előttem szólókhoz!

B_Ú_É_K!
Boldog Új Évet Srácok!
Én is Boldog Új Évet Kívánok!
Kíváncsi vagyok hányan vagyunk még a fórumon, úgy hogy ha valamit írtok tudni fogjuk.
Uraim!

Kilóméterekben gazdag Boldog Új Évet Kivánok!
Eladó egy Ferodo 337P hátsó fékbetét YZF1000-re (1996-2001) csupán 3990 Ft-ért.. Mail: lucifer0820@freemail.hu
hogy lehet képet csatolni
ez a sz..R nem csinál semmit hiába próbálom beszúrni
hátha így könnyebb
"404 Not Found"
www.blackbears.ru/manual/files...(RJC)_Service_Manual.zip

Váljék mindenki egészségére! ( Mitulá báti hotta !
Hát szerintem ez még Esstől származik, de én Sanzától kaptam nemrég.
Köszi. Honnan lehet beszerezni? Tudsz valami tippet adni? Még az Ebay-en sem találtam semmit. Itthon meg főleg hiánycikk.
Nincsen és most egy ideig nem is tudok neked fotót küldeni róla, de az enyém olyan fajta, hogy az ülésre csúsztatod rá és 4 köröm fogja alulról. A képen látható viszont maga az ülés helyére rakható fel, ezért gondolom, hogy egyedileg van csinálva.
Esetleg a Tiedről kép volna?
Szerintem egyedileg lett gyártva!
Az enyém nem ilyen...
Üdv mindenkinek!
Valaki esetleg tud segíteni? Ilyen hátsó üléstakarót honnan lehetne beszerezni? Nagyon kívánatos
Üdv!
Az a service manual engem is érdekelne. Ha átküldenéd negyon hálás lennék. lacuskax@gmail.com

Köszi
Nem nekem kell! Sused-nek van baj.
Nekem az előző Thunderace-n 7000-et mutatott ami exup szelep hibára utal (jó hogy... nem volt benne! )

De valakinek mutatott már itt a fórumon 3000-et is, ha jól emlékszem, olvas vissza szerintem
Valamelyik csatid szétcsúszott. Ha beírod az emíl címed, elküldöm az angol nyelvű service manualt, nekem nem van türelmem kibogarászni, de benne van!