Vasárnap történt. Előre gurultam, a sor elejére. Elindultunk a zöldnél. Mint jólnevelt motoros (és 1988-ban a jobbratarts!-ot belénkverték) jobbra húzódtam irányjelzővel, a szélső sávba. Tükörből látom, a 740 BMW, aki az elsőből második lett, jobbról mint állat előz. Én azért elémentem. Kicsit kezdtem ideges lenni, főleg, mert nagyon le volt sötétítve és kíváncsi lettem. Újra előre mentem egy lámpánál. Nézek hátra és mily meglepő, adómon meghízott BC űl benne egyedül. Mutatom: Mióta előzünk jobbról index nélkül? Vágásra érett emberem, a balrakanyarodó sávból, záróvonalat átlépve, mellém jön és mondja. "Örüljek, hogy kétszer nem ütött el!" Leghosszab ujjam felmutatásával megköszöntem és indultam mert zöldet kaptam. BC utánam jött, megelőzött és kétszer satuféket nyomott. Hátam mögött a párom visított. Később mégis balra fordult és én a jólismert ujjammal elköszöntem.
Kérdésem:
1. BMW-re irányjelzőt nem raknak, ezt tudom. Ha jobbról előz miért van nagy szálya?
2. Tudtommal, a jobbra húzódónak, elsőbbsége van, a szélső sávban közlekedővel szemben, hisz a belső sávot előzésre használjuk és illene visszatérn i jobbra. Valaki mondta a jobbkéz szabályt, de úgy emlékszem, itt nem érvényes.
3. Ki az, aki ilyen jó német autót ad el egy BC-nek?
Gondolom jogosítványa volt és a nevére volt íratva az autó.
Hát én ebbe nem folynék bele...
Jó arc a Gábor, szerintem csak elfelejtette, ha jól emlékszem a kipufogója meg lett csinálva.
Gyere át, írj neki egyet a Thundercat topikban...
De üzenem neki ha beszélsz vele, hogy legalább egy válasz e-mailt írhatott volna, ha mást nem is mert az nem kerül pénzbe és így illik!
De már megszoktam hogy csalódok az emberekben...
én irni utálok inkábbhaladjunk szeretni meg majdélőben vagy gyülölni
Kérdésem:
1. BMW-re irányjelzőt nem raknak, ezt tudom. Ha jobbról előz miért van nagy szálya?
2. Tudtommal, a jobbra húzódónak, elsőbbsége van, a szélső sávban közlekedővel szemben, hisz a belső sávot előzésre használjuk és illene visszatérn i jobbra. Valaki mondta a jobbkéz szabályt, de úgy emlékszem, itt nem érvényes.
3. Ki az, aki ilyen jó német autót ad el egy BC-nek?
Gondolom jogosítványa volt és a nevére volt íratva az autó.
300ért mát nem az ma . esztétika van rajta :D
nem kütyüket keresgetni
5000 nél :D
de még mindig a thunder
megvagytok hiva nem híva balatonra
Bocs a betolakodásért, van egy eladó jó állapotú hengersorom dugattyúkkal thunderace-re, 13e forintért.
Kérésre küldök képet.
köszi
Jó arc a Gábor, szerintem csak elfelejtette, ha jól emlékszem a kipufogója meg lett csinálva.
Gyere át, írj neki egyet a Thundercat topikban...
De üzenem neki ha beszélsz vele, hogy legalább egy válasz e-mailt írhatott volna, ha mást nem is mert az nem kerül pénzbe és így illik!
De már megszoktam hogy csalódok az emberekben...