Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali
én irni utálok inkábbhaladjunk szeretni meg majdélőben vagy gyülölni
ok, tied, mondj egy mailcimet,enyem az adatlapon
Vasárnap történt. Előre gurultam, a sor elejére. Elindultunk a zöldnél. Mint jólnevelt motoros (és 1988-ban a jobbratarts!-ot belénkverték) jobbra húzódtam irányjelzővel, a szélső sávba. Tükörből látom, a 740 BMW, aki az elsőből második lett, jobbról mint állat előz. Én azért elémentem. Kicsit kezdtem ideges lenni, főleg, mert nagyon le volt sötétítve és kíváncsi lettem. Újra előre mentem egy lámpánál. Nézek hátra és mily meglepő, adómon meghízott BC űl benne egyedül. Mutatom: Mióta előzünk jobbról index nélkül? Vágásra érett emberem, a balrakanyarodó sávból, záróvonalat átlépve, mellém jön és mondja. "Örüljek, hogy kétszer nem ütött el!" Leghosszab ujjam felmutatásával megköszöntem és indultam mert zöldet kaptam. BC utánam jött, megelőzött és kétszer satuféket nyomott. Hátam mögött a párom visított. Később mégis balra fordult és én a jólismert ujjammal elköszöntem.
Kérdésem:
1. BMW-re irányjelzőt nem raknak, ezt tudom. Ha jobbról előz miért van nagy szálya?
2. Tudtommal, a jobbra húzódónak, elsőbbsége van, a szélső sávban közlekedővel szemben, hisz a belső sávot előzésre használjuk és illene visszatérn i jobbra. Valaki mondta a jobbkéz szabályt, de úgy emlékszem, itt nem érvényes.
3. Ki az, aki ilyen jó német autót ad el egy BC-nek?
Gondolom jogosítványa volt és a nevére volt íratva az autó.
Spigon: ha így használod a fórumot, nagyon fognak szeretni a fijúúúk...
stilus váltás miatt. dakar go :D
maxcsere xtz 750 re :D
és nem eladó
de viszont kv jo motor :) ésnem hayabusa
szoval 2 éve vettem egy lomot
300ért mát nem az ma . esztétika van rajta :D
tök jó áralet az ace nek :D 600 alatt nem láttam. enyémet vihetitek 650ért uj fötengej meg termoval,. :D
moka mester megint irt , azt tudom van egy kaposvári én most egomi de lelei amugy. mindenkinek jo utat
5000 az ojan 150 környéke :D nekem 180 elég volt, és még volt mit huzzak :D
motorozni kell tudni
nem kütyüket keresgetni
nállam, nincs exup, de nem is kell ésleirásként nem vagyok idiota mert nincs exup. :D max 2000 nél kicsit szagat :D
5000 nél :D
4500 felet kapaszkodni kell :D
de van egy egy nagy dög motorom ami teljesen nem nem gyári, nincs bent exup :D tiszta 125 poweres :D
amugy még mindig nincvs jogsim
dénes azt hittem hayabusád van már legaláb :)
volt 1ves ki hagyásom
de még mindig a thunder
Dénes
megvagytok hiva nem híva balatonra
sziasztok ! 13ért jöhet a henger dugoval együtt teermokéne inkább most azonnal :(
Sziasztok!

Bocs a betolakodásért, van egy eladó jó állapotú hengersorom dugattyúkkal thunderace-re, 13e forintért.
Kérésre küldök képet.

köszi
Hát én ebbe nem folynék bele...
Jó arc a Gábor, szerintem csak elfelejtette, ha jól emlékszem a kipufogója meg lett csinálva.
Gyere át, írj neki egyet a Thundercat topikban...
Köszi az infót annyira nem fontos!

De üzenem neki ha beszélsz vele, hogy legalább egy válasz e-mailt írhatott volna, ha mást nem is mert az nem kerül pénzbe és így illik!
De már megszoktam hogy csalódok az emberekben...