Érdekelne, hogy mennyire kényelmes a motor?
Úgy értve, hogy 193 cm-s vagyok és 120 kg. Nem kövér inkább nagydarab. Kellene egy gép amin rendesen elférek és némi szélvédelmet nyújtson város, túra.
Kérném véleményeteket.
Előre is köszi
A teliparna, úgy látom, hogy a +.
A barna/fehér az "elmenő".
Lehet, hogy kell neki egy "test", vagy az megy a műszerfalon lévő lámpára.
Fogalmam sincs!
Nem igazán értek az indexrelékhez.
Azt látom hogy a Thunderace-n, barna és barna/fehér megy a relébe eredetileg. Mivel hogy nem tudom milyen reléd van feltételezem, hogy a három közül kettő a betáp 12V, a harmadik pedig az indexekhez megy.
Nincs hozzá bekötési rajz mellékelve?
Itt vegoldás! http://www.tnet-autoalkatresz....
Sziasztok.Egy kis gondom akadt:)))Ide irok mert a 750nek nincs topikja.
Lényeg hogy az index relét szeretném ledesre cserélni.Ami benne van 2 darab barna szál megy bele.Amit vettem relén meg 3 láb van.Sehogy se jön össze a bekötés.Valaki tudna esetleg segiteni?
Ha nem túl nagy gond eljönni Újszászra,akkor adok egy másik fordulatszámmérőt a szar helyett :) +- 1,2 Energiaital (Nekem jelenleg már csak a műszakihoz kell hogy lássák ... az eredeti van benne)
szervízidő kb: 1óra ( ebbe benne van a 20percenként 10perc cigi)
Az nem jó! Azt hittem egyszerűbb a probléma. Ez nem egy bonyolult szerkezet, kölcsön kell kérni egy műszert! Tudom kevés van ACE-ból de én simán oda adnám egy körre. Vagy vegyél pédát Igortól! KOSO!
Ez sajnos nem nagyon mutatja a fordulatot ,csak akkor ha párás az idő vagy motormosás után vagy nagy esőben kell menni vele akkor sem a valódit csak saccolja ,ki lett méretve a vezetéken feljön a jel csak a műszer sérülhetett valószínű
Köszönöm a válaszodat a fokozat kijelző az érdekel a műszerfalról lemondok annyit nem szeretnék rákölteni ,csak nekem a fordulatszám mérő is vicceskedik ezért is kellene a fokozat kijelző hogy legalább azt tudjam mikor vagyok ötödikbe
Érdekelne, hogy mennyire kényelmes a motor?
Úgy értve, hogy 193 cm-s vagyok és 120 kg. Nem kövér inkább nagydarab. Kellene egy gép amin rendesen elférek és némi szélvédelmet nyújtson város, túra.
Kérném véleményeteket.
Előre is köszi
Szívesen
A digitális feszültségmérőt hol vetted?
egy próbát megér ha még nem hívtad.
A barna/fehér az "elmenő".
Lehet, hogy kell neki egy "test", vagy az megy a műszerfalon lévő lámpára.
Fogalmam sincs!
Azt látom hogy a Thunderace-n, barna és barna/fehér megy a relébe eredetileg. Mivel hogy nem tudom milyen reléd van feltételezem, hogy a három közül kettő a betáp 12V, a harmadik pedig az indexekhez megy.
Nincs hozzá bekötési rajz mellékelve?
Itt vegoldás!
http://www.tnet-autoalkatresz....
Lényeg hogy az index relét szeretném ledesre cserélni.Ami benne van 2 darab barna szál megy bele.Amit vettem relén meg 3 láb van.Sehogy se jön össze a bekötés.Valaki tudna esetleg segiteni?
szervízidő kb: 1óra ( ebbe benne van a 20percenként 10perc cigi)