Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ezt jól megmondtad! Az ember mindig ideologizálja meg az igazát Én is így gondolom, a motorom is szakasztott olyan mint a tied, csak nekem fekete bukógombám van.
Cseréltél már láncot?
A gépet nem adom el,ha nem muszály,szart se kapnék érte!Meg aztán jó kis átmenet nekem ez a két másik favorit,a busa meg az R1 között!Egyébként 33 méter van benne és ez már a második,mert az elsőt ellopták a köcsögök!(akárkik is azok)!És mi az a 33 egy Yamahának?Még bejáratós.
Mennyiért adod a vasadat és hány km van benne?
Na itt vannak,még emelőszem is van.6-os is nyócas is!
Oké,úgyis meg lesz még,mint ahogy a motor is!Van még ezen kívül RK láncszett,meg Ariete 90°-os aluszelep,kék az is és örökéletű!3 pár van,párja 4 forint!Bótba nyóc.Minnyá lefönyképezem!
Neked amúgy megvan még az Ace?
Az üzenetet továbbítottam, és a válasz: egy kicsit még várat magára mert még egy pár dologra költeni kell, de később... jó áron adod és fejben tartjuk!
Jól megy a kék bukógomba az első fékedhez
Az a faterom!(Amúgy nagyon agresszív fazon,különösen,ha nem vesznek tőle kék bukógombát!)
Továbbítom a gazdájának!

Ja és ki az a nagydarab Mókus mögötted?
Imígyen nézne ki!
Mondjuk ilyen jóképű attól se lennél!:)
Szép motor,de hiányzik róla egy kék LSL bukógomba!Mondjuk 10 ezerért konzolostul?
Szeretném nektek bemutatni kis Thunderace családunk új tagját!
Természetesen mehet a közös gurulás amint jobb idő lesz, és a fotozás is!
Az enyém is hasonlóan aluszik, csak egy hűvös konyhában
Mikor tervezed a szervizt? Az enyémnek április 1.-én lesz ébresztő, addig ki van vonva. Én se szoltam még ESS-nek de majd időben
IgenZorro én is gondoltam rá, valami közös guriga jó lenne... az érdeklődés hiányában elmaradt őszi tour-túra pótlására...
Még sajnos nem, mert téli álmát alussza vidéken langyos garázs poros félhomályában. De tavasszal renberakatom ESS-el csak még neki nem szóltam..
Nincs is velük semmi baj ha vigyázznak rájuk!
Szerintem formára is szépek, a motorjukat sem könnyű kinyirni, és lépést tudnak tartani bármilyen mai csili-vili vassal!
Ez a vas örök darab
Köszi Barna!
Csinálják már a mocit? Mondtad, hogy átnézeted és kicserélsz ezt azt.
Jövőre ha meglesz még a vas muszály nyomni egy közös karikát!
Alszik. alszik, de mindig felkeltem! Egész évben szezon van!
Persze ebben a nyálkás időben nincs szívem elővenni, de amint felszárad megsétáltatom!
A hősöket nem fikázni! ( peace Zorro )
Mi van veled? Alszik már a mocid?
Az enyém igen
azt hiszem az volt a félszemű rabszolga...
látod, semmit nem becsül
A mennyekig magasztaljuk a mi Zorrónkat és akkor ez a hála
hát azt nem ismerem, de a névből ítélve elképzeltelek rózsaszin tütükében