Hát ezt jól megmondtad! Az ember mindig ideologizálja meg az igazát Én is így gondolom, a motorom is szakasztott olyan mint a tied, csak nekem fekete bukógombám van.
Cseréltél már láncot?
A gépet nem adom el,ha nem muszály,szart se kapnék érte!Meg aztán jó kis átmenet nekem ez a két másik favorit,a busa meg az R1 között!Egyébként 33 méter van benne és ez már a második,mert az elsőt ellopták a köcsögök!(akárkik is azok)!És mi az a 33 egy Yamahának?Még bejáratós.
Oké,úgyis meg lesz még,mint ahogy a motor is!Van még ezen kívül RK láncszett,meg Ariete 90°-os aluszelep,kék az is és örökéletű!3 pár van,párja 4 forint!Bótba nyóc.Minnyá lefönyképezem!
Neked amúgy megvan még az Ace?
Az üzenetet továbbítottam, és a válasz: egy kicsit még várat magára mert még egy pár dologra költeni kell, de később... jó áron adod és fejben tartjuk!
Az enyém is hasonlóan aluszik, csak egy hűvös konyhában
Mikor tervezed a szervizt? Az enyémnek április 1.-én lesz ébresztő, addig ki van vonva. Én se szoltam még ESS-nek de majd időben
Nincs is velük semmi baj ha vigyázznak rájuk!
Szerintem formára is szépek, a motorjukat sem könnyű kinyirni, és lépést tudnak tartani bármilyen mai csili-vili vassal!
Cseréltél már láncot?