Csak azt nemtom , mikor bement az alagutba mondjuk. És teszem azt baleset vagy koccanás miatt stoppizni kellet volna hogyan oldotta volna meg? Amugy überkirály!
akkor mákod is van nem kevés. Olyan motort ami nem indul olyat csak gombért szabad megvenni.
De ennyi pénzért vehettél volna jobbat is. Pl az enyémet
De az enyém is rezonál. És kb 6 litert fogyasztott max 6,5, de nem 4000 alatti fordulatszámon használtam
Szerintem nem tévesztelek össze senkivel,egy 190-es Mercid volt akkoriban és 1,4-et kértél érte ott a II. kerületben!Én ennyiért vettem volna meg, de mindegy!
Szerintem összetévesztesz valakivel!Többen megnézték már, de komoly árat eddig nem akartak adni. Aki megadja az árát az viheti. Nem kérek sokat, valamivel azért csak többet ér mint egyujraépitett gép. Ha meg megmarad ugyis jó, bár egyyre kevesebbet használom.
Semmit nem szeretne helyette, nem eladó!Négy éve árulja, de minek?Mi egyszer kezet adtunk rá 2006-ban egy szombaton, hogy hétfőn megveszem a motort, hétfőn hívtam nem vette fel, aztán kikapcsolta!Kénytelen voltam személyesen felmenni hozzá, hogy megkérdezzem:ez most mi?-Hát, hát meggondoltam magam!-mondta, de ezt telefonba is megbeszélhettük volna, nem volt korrekt dolog!Engem azért is érintett szarul,mert előtte lopták el az első imádott Thunderemet és ebbe nagyon beleéltem magam!És ezt ő is tudta!De mindegy lett végül másik!
Igen, de a tied 2002-es évjárat kevés km-rel még most is jó vételnek számít. AZ enyém 1996-os és az ilyen korú motoroknál már van mit javítgatní,de megvagyok vele elégedve.Látom ,hogy hírdeted a mocidat.....milyet szeretnél helyette?
Lehet hogy jó, de- magamból kiindulva a közepén legyen több profil, a széle akár lehet elkopva is. Ezért én pályázottakat keresnék. Ráadásul azok frissek is.
Bár most nekem uj van, ami 2 szezont ki fog birni nekem.
Elötte egy használt sportgumi volt (nem volt vággva) de pont a profilba állt bele egy tüske és leengedett.
Van pénzem, csak sajnálom. A mai világban, nem lehet tudni mi lesz holnap. Tegnap pl elszált az autómban a benzinpunpa. Autó pedig kell amíg tart a tél.
Ez pl lehet hogy jó: http://www.kepesmotor.hu/utcai...
sanza59!
Lehet hogy jó az ár eddig. De még fényezni kell (60.000), fékcső (9000).
Nem számítottam rá, hogy sérült a teleszkópszár (9000), két bowdent eltép a rossz km óra (5890), elszáll az akksi ( mert nem beleveló volt) és hirtelen kell venni drágán (17000)
Ezekel együtt jó lesz nekem egy darabig ez a gép. Sokan csodájára járnak. Azt hiszik, hogy méreg drága motor.
1999-es évjárat. 6 alatt fogyaszt. Csak 1 fővel, nem nagy átlagsebességnél próbáltam.
Más is mondta hogy természetes a rezonálás. Engem nagyon zavar. Volt egy 1984-es VF750S HONDÁm ás nem emlékszem hogy zavart volna valami a motor járásában. Igaz az V4-es volt. Szegény, motorom előző gazdájánál biztos meg lett hajtva.
Persze mert te nem forgatod el négyezerig! Amúgy rezonál de csak hosszú autópályázásnál zavaró, egy idő után zsibbasztja a kezed!Majdnem minden motornál(négyhengeresnél is)előjön az idegesítő rezonancia, csak más-más fordulattartományban!Típusfüggő!
Ess!
Te mennyiért árulod a vasat?
De ennyi pénzért vehettél volna jobbat is. Pl az enyémet
De az enyém is rezonál. És kb 6 litert fogyasztott max 6,5, de nem 4000 alatti fordulatszámon használtam
http://www.gamaniak.com/video-...
Idén engem érdekelne egy középmagyarországi.
Bár most nekem uj van, ami 2 szezont ki fog birni nekem.
Elötte egy használt sportgumi volt (nem volt vággva) de pont a profilba állt bele egy tüske és leengedett.
Ez pl lehet hogy jó:
http://www.kepesmotor.hu/utcai...
Lehet hogy jó az ár eddig. De még fényezni kell (60.000), fékcső (9000).
Nem számítottam rá, hogy sérült a teleszkópszár (9000), két bowdent eltép a rossz km óra (5890), elszáll az akksi ( mert nem beleveló volt) és hirtelen kell venni drágán (17000)
Ezekel együtt jó lesz nekem egy darabig ez a gép. Sokan csodájára járnak. Azt hiszik, hogy méreg drága motor.
Más is mondta hogy természetes a rezonálás. Engem nagyon zavar. Volt egy 1984-es VF750S HONDÁm ás nem emlékszem hogy zavart volna valami a motor járásában. Igaz az V4-es volt. Szegény, motorom előző gazdájánál biztos meg lett hajtva.
Nem jó a motorotok