Részemről ok a halasztás . Úgy is számítottam rá. Mert így csak ketten OldPiettel mennénk. Akkor majd legközelebb. A továbbiakban nekem a vasárnap a tuti. Szombat is megoldható, de az elég macerás.
Sajnos a szombat nem jó 2 születésnap és egy osztálytalálkozón kell részt vennem. De változtattok időpontot az már tuti jó lesz.. télleg nagyon sajnálom...
Akkor nem hiszem, mert ő azért nickről ismerne, mivel ezt használom amióta tudom mi az a számítógép :)
Gondolom nem SV-vel kezdted, ami után vettél egy KTM Advcenture-t. :)
Na azom mondjuk nincs, viszont hogy lásd nálam nem csak az üzlet a lényeg, pont e célból van egy bontós lista a www.svmedia.hu oldalamon. Segítségképpen.
Semmi probléma.
Mint látod ez a topik, úgy is halott. Síri csend honol már jó ideje. És mivel nem szándékozok venni semmit, ezért nem is figyeltem, hogy vetted a fáradságot és mindenhova oda valót írtál. Max egy jobbos k1 750 ram air cső érdekelne
Hogy kéne kiemelni a hirdetést?
Amúgy ha megnézed minden topicba motorspecifikus terméket írtam be.
Nem kell tőlem vásárolni,d e ha olcsóbb, akkor miért ne...
Elnézést ha belezavartam a topicolvasásaidba :)
Sajnos a szombat nem jó 2 születésnap és egy osztálytalálkozón kell részt vennem. De változtattok időpontot az már tuti jó lesz.. télleg nagyon sajnálom...
Bár nekem a vasárnap jobb lenne, de a többség dönt. Ha egyáltalán érdekel valakit.
axel83@freemail.hu
csak nem leakarod cserélni te is?
ha találok jóárasítottat kapsz egy bambit
most hétvégén kicsit megjárattam. 200 km = 14 liter , szerintem kiszaladtak a pókok mindenhonnan
Gondolom nem SV-vel kezdted, ami után vettél egy KTM Advcenture-t. :)
De az a kategória téged szerintem nem vonzana....
De én vagyok a Nagy Zorro!
Mint látod ez a topik, úgy is halott. Síri csend honol már jó ideje. És mivel nem szándékozok venni semmit, ezért nem is figyeltem, hogy vetted a fáradságot és mindenhova oda valót írtál. Max egy jobbos k1 750 ram air cső érdekelne
A feléből nem sokat, de ha neked kell... :D
bár én nem régen kaptam afrika twinre is csereajánlatot
Szóval mennyit engedsz a feléből!?
Amúgy ha megnézed minden topicba motorspecifikus terméket írtam be.
Nem kell tőlem vásárolni,d e ha olcsóbb, akkor miért ne...
Elnézést ha belezavartam a topicolvasásaidba :)
ez olcsóbb mint kiemelni a hírdetését