Hát ez azért van mert Zorro azért vágyik a hirnévre
Mit érne a sok jótett, meg igaszságosztás, ha nem tudna róla senki
Bár kitudja? lehet hogy a mi Zorronk nem is igazi csak álruhás
El tudom képzelni, hogy a tied tényleg jó állapotban van és sokmindent megcsináltal rajta.
Inkább arra akartam utalni, hogy egy ilyen komplikált, igényes gép- szemben egy hót egyszerű GS-el- nagyon sok és drága javitanivaló akadhat rajta.
azért szeretnék öregebbet mert az még talán belefér az anyagi kereteim közé . a használtatón nézegettem ott 1 van ami árba hasonló lenne persze kicsit még az is sok . vagy esetleg külföldről szerintetek érdemes behozni? a reg adó kb mennyi lehet rá? kb 400 naon max 425 lenne rá v szerintetek ennyiért lehet kapni értelmes állapotban lévőt amire nem kell kapásból 200 rákölteni vagy akörül esélytelen
Rajtatok meg tudod mikor segítek... segítsen inkább a hóhér!
Mit érne a sok jótett, meg igaszságosztás, ha nem tudna róla senki
Bár kitudja? lehet hogy a mi Zorronk nem is igazi csak álruhás
de ha titkolózni akar akkor minek írja ki egy nyilvános fórumra?
Nem kell titkolózni, mindenki tudja, hogy amit elveszel a gazdagoktól és a szegényektől az magadra költöd
és utánna az enyém lesz!
Inkább arra akartam utalni, hogy egy ilyen komplikált, igényes gép- szemben egy hót egyszerű GS-el- nagyon sok és drága javitanivaló akadhat rajta.
lehet valami csillogó ha belül szar, de lehet valami kivülről rossz állapotú ha technikailag jó! Szerintem...
Igen prima állapotban, még eldölve se volt
Jó áron
Ma megnéztem egy xj900-ast, konzollal. Nagyon hasonló. Tényleg a lábtartó rögzítésnél lesz gond, de megoldom.