Hello King akarom mondani LionKing
szerintem Ti gyertek el a Mátráig és ott találkozzunk. Így nekete is lesz egy kis km. Persze ha gondolod gyere Pestre 9re
Az étterem OK.
A jó kaja is OK lesz
A sör is OK (a benzintyúkoknak)
Táncoslányokat is beszerezhetek.........de az zsebbenyúlós.....
1.Ess
2.LionKing
3.Fazer1000 (ott a helyem)
Az alábbi videón látható kipuff rendszer kedvező áron eladó!
A tulaj szerint nem illik a motorra, de szerintem hülye, ez erre van kitalálva, de mindegy... Ár megegyezés szerint!
Az étterem OK.
A jó kaja is OK lesz
A sör is OK (a benzintyúkoknak)
Táncoslányokat is beszerezhetek.........de az zsebbenyúlós.....
1.Ess
2.LionKing
3.?
egy jó kajához viszont ragaszkodom
nekem bőven elég lesz az oda és vissza út, de ez nem hátrátat senkit.
Gondoltam folytatjátok a listát amit elkezdtem. "válasz erre" nem új hsz
Nem feltétlenül kell edelényhez ragaszkodni,felőlem lehet pl egy egri kirándulás is.Azért az Alföldre ne menjünk.Ha komoly a dolog,akkor felveszem az étterem tulajdonosával a kapcsolatot,hogy esetleg 19én nincs e valami zártkörű rendezvényük,vagy valami hasonló hátráltató tényező.Az árak elég szolídak,az 1000 forintos pizzától a 4000es bélszínig minden van,fain zárt parkoló,mert nálunk az is lényeges,itt borsodban:-s
Szóval kajálnánk egy jót,persze egy jó beszélgetés stb,aztán ha nem volt elég a motorozásból,még gurulhatunk egyet.Elmehetünk pl Krasznahorka várához,vagy esetleg Aggtelek-Jósvafő,ha van kedvetek hosszabra akkor mondjuk Poprad.Errefelé most csináltak meg párutat,igaz annyira nem érdemes száguldozni,mert elég nagy a vadveszély illetve elég sok az olaszliszkaihoz hasonló falu.Azt nem tudom,aki mondjuk pestről jön,mennyire van 200 km motorozás után még 200 km ert menni,és utána még 200at haza.....dehát kinek mihez van kedve.Kb hány fő lenne,aki jönne?(vagy mennénk)?Asszonypajtásokat hozzunk?Mert az enyémpl ragaszkodna hozzá,de ő az SVvel csak 120-130 as túratempóig vállal.......
Igazából idegenforgalmi látványosság nem sok van itt Edelényben,de szerintem nem is az a lényeg.Motorokat akarok látni,és sokat!
Na akkor most összefoglalom:
szept. 19 szombat közös motorozás Gyöngyös-Mátra-Edelény.
Indulás szerintem 9kor a M3 kivezető Mekdonálctól. Útvonal 3-as úton és ahogy kiadja. Valaki készüljön föl, aki elől fog menni. Én leszek az utolsó . Mármint a sorban.
Túratempó: 260ig jó vagyok, de remélem azért nem fogunk tötymörögni (bár városban nem megyek 60-nál többel )
Írja föl magát aki jön:
Legyen akkor 19. Feltéve hogy jó idő lesz.
Én max egy napot tudok rászánni, de ha valaki ráér akkor szíve joga ott csicsikálni.
a leírás nekem tetszik. Szóval rám számíthatsz
Helló
A jövő hét vége nekem semm jó,péntek szombat nekem általában fellépésem van.De a 19 ei hétvége nekem jó lenne,szerintem szombat volna jó.Van itt edelényben egynagyon jó étterem,finom minden és sok,szolíd árakkal.Ha másnem,egy jó beszélgetés,tapasztalatcsere és egy jó kajálás lenne,illetve ha van erő és energia,akkor mondjuk egy dobsinai vagy poprádi motorozás vbeleférne.Ha gondoljátok és komlyan gondoljátok,szét lehet nézni esetleg szálláshely után is.
Szóval,akkor ezt itt komolyan beszéljük meg a fórumon!
jó lehet
szombat vagy vasárnap? Nekem utóbbi jobb lenne, de meg tudom oldani a szombatot is.
A vendéglátónk mit vállal? Vagy kaja valami értelmes helyen? És akkor senkinek nem kell megszakadni.
szerintem Ti gyertek el a Mátráig és ott találkozzunk. Így nekete is lesz egy kis km. Persze ha gondolod gyere Pestre 9re