Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Várjál! Nem egészen értem.
Nekem defektes a hátsó gumim és kopott. Nem érdemes javítani.
Neked mid van és mennyiért. Hol vagy pontosan? Telefonszám?
Valamint, ha tud valaki pályázott gumikat olcsón szóljon!
Nekem is van egy szöges hátsó sportgumim, de a szerelő azt mondta akkor érdemes megjavitani, ha ugy is felkerül. De én most vettem rá mérgembe egy uj turasportot (nem is tetszik annyira)-ezzel szerintem 2 évig elleszek. .
Ha gondolod olcson odaadom.
Most viszont én szorulok segítségre. Kaptam egy szöget és a gumi pedig csere érett. Kellene használt gumi (180/55 ZR17). Szigetszentmiklós környékén tudtok ilyet. Érden állítólag van.
kösz!
A RICSI bontót kérdezd meg! 0630/9761341. Vannak Thunderace alkatrészei.
Sziasztok! Szükségem lenne első kerékre, elfogadható áron. Tudna segíteni valaki?
Holnap lehet hogy megint ott leszek,ha minden jól megy, meg jó lesz az idő.Jön még valaki
Ahogy mondod
apró örömök az életben
he de hííres lenni én
he de híres vagyok én
Heyy! akor már majdnem találkoztunk. Jaja. megálltam üccsizni. :) nem a lányod ült a lépcsőnél? utána el is indultam, mert jött "AZ" Ace. valamelyik kanyarban utól is értelek. még mutattad is, hogy kint van az indexem és együtt ordultunk meg... :D
De réges rég voltam itt
A lányomnak rémlik ,hogy megálltál a parkolóban egy piros Marlboros Yamahával és vettél egy ütsit, aztán húztál el.
Naki? Természetessen én!
De az enyém ezüst nem szűrke
Hey! Ki volt vasárnap délután Cseszneken egy szürke Ace-el? :)
ez nem semmi!
Feküdnöd kell ,nem?
Fekve robogozás az érdekes
Tanks.....
De robogózni tudok
Ja nem könnyi egy oroszlánkirály élete
Jobbulást kivánok
Úgy csináltam,hogy jobb kezemben volt a permetező,bal kezemben volt a fűkasza,elcsúsztam a füvön.....akkor csak meghúzódott.
Utána már csak rosszul kellett kiszállni a kocsiból,és el is szakadt....

Most le van kötve,jégzselézni kell,feküdni vele.......ja......és mindezt tegyük feltételes módba,mert most jöttem fellépésről,ahol szétment az egyik hangfalam,megsérült a hangszerem.........leejtettem a bukómat szerdán,letört az index a Thunderről,szar a kocsim és ráadásul kurva éhes vagyok és semmi kaja nincs itthon.Megáldott az Isten engem,inkább adott volna nekem Juhfejet és most vígan legelésznék a mezőn.....
Vasárnap egy laza kis gurulás?
és azt hogy csináltad?
Hát én a végcélon vagyok.....elszakadt a combizmom.....
akkor neked meg lesz a túra végcélja
talán majd legközelebb összejön és nagyobb lesz a lelkesedés