Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez valóban teljesen más ,akkor már a lenti Yamahájé inkább.
Egyébként a Givinek a Shox az importőre (de más is árulja) a konzol ha jól emlékszem 12 e körül volt. Elég macerás volt felszerelni
Igen! Más, de nincs sok választásom. Nem találtam Ace-hoz. Ami most van XX-es. Teljesen rossz. Idomot kellene fúrni meg minden.
Zsolt nekem is van top case tartóm, és kép alapján látható, hogy nem jó a Diversion-ön levő tartó az Ace-re (a lábtartó előrébb és lejjebb van ). De egy próbát azért megérhet....
OK!
Valakinek van konzolja amit le tud közelről fényképezni? Esetleg eladó? Hmmm?
Hali!
Sajna a mocim 170km-re téli álmát alussza. Ha mégis elmennék oda ,akkor persze lefényképezem, de ez nem tutti. hogy tavaszig megyek. A héten kivonattam ideiglenessen.
Bebijon! Be sül az bonyek.

OldPiet! Meg kérhetlek valamire? Vettem egy hátsó dobozt konzollal, de a konzol XX-re való. Találtam egy eladó xj900-ast. A gazdája elcserélné róla a konzolt, mert a barátja már régóta keres egy XX konzolt. No de! Egy kicsit más mint ami az Ace-ra kell. Meg tennéd, hogy lefényképezed közelről, jó minőségben a tiéden a felfogatást és feltennéd a fóromunkra? Megköszönném. (A gumi lehet hogy kell még. Most beragasztottam "kukaccal", ideiglenesen.)
hamar megáll a főtengely, nem kellene kipróbálni
úgy fog viselkedni mint a 2t, kenés és hűtés hiánya miatt megragad az egész szerkezet
Akkor besül? vagy mi lesz?
de ha nincs nyomás azt hamar észreveszed
persze nem véletlenül hagyták ki, nem nagyon szokott tönkremenni az olajpumpa
ez így van
Nem jelzi a nyomást? Ha nincs nyomás de van olajszínt, cseszhetem. Nem?
Tessék kitölteni az adatlapot persze képpel!
főleg hogy a yamahákban többnyire csak szint jelző van, a nyomást nem jelzi
Hupsos az Ace gépkönyve, 20W40-est ír 5 C felett. Ha jól emlékszem...
Tényleg azért világít a olajnyomás jelződ, mert egyben az olajszint mérő is. Máskor utánna kell tölteni, de most le kell cserélni.
Más kérdés?
először kérnénk kitölteni az adatlapot

másodszor én nem tennék bele valvolájnt, bár csak autóban használtam de ott sem vált be
szóval szerintem válasz valami nevesebb gyártót.
a szintetikus is meg lehet próbálni nyugodtan, max kell néha után tölteni.
Szerinted az olajnyomásjelző tudja hogy cserélni kell az olajat?
Szerintem csak kevés van benne. Lényeg hogy ne szintétikus olajat rakjál bele, mert azt eszi az Ace.
Hali! mindenkinek :) A mocimról annyit hogy 2009.08.20-án este 19 kor vettem :) 35954 mérföldel most 37670 mérföld van benne :P de jelenleg is nyúzom ma még együtt mentünk a melóba (14 kmre). Viszont ma felvillant az olaj nyomas lámpája ami jelenteheti hogy szükséges mostmár tényleg az olajcsere... Valvolin olajat néztem API: SG JAso: MA 2200 Ft / liter 10w40-es. szerintetek jó? Amúgy nem tudom ebayen nézetem a komplett idomgarnitúrát... de... lóvé :( + moici angol rendszámos tavasszal muszaj vagyok magyar rencámot ha tényleg aktívan használlni akarom..
Semmire,mindenre!Adapter nincs hozzá.Az Ace-re persze,hogy nem kell,az nyugodt.Nem csoda azokkal a 20kilós kormánysúlyaival.Csak gondoltam valakinek...
és mire való?
mert ha acere akkor oda nem kell, nem egy csapkodós fajta. Próbáltam már
De nem az üzletedet akarom rontani
Sziasztok!

Nem kell valakinek egy Öhlins kormánygátló 55 pénzér'?Egy évet volt motoron,hibátlan,18 fokozatban állítható!

Üdv
Azért mondam 7et a 10 helyett,mert a nyáron 8 ért akartad nekem adni.
Tehát mivel itt a téli szezon,mindenki enged az árból......
És igaza van Essnek
Szóval......Így állok hozzá.Válság van!
az hogy szép-e az nem kérdés.
De hogy műszakilag is megállja a helyét a jelenleg kapható hasonló célra épített géppel az szerintem biztos , a régiekkel meg össze sem lehet hasonlítani
A tudatlanok! Tényleg nem értem, hogy miért nincs ára ezeknek a masináknak. Mivel tud kevesebbet, mint egy vele egy korú honda, vagy suzuki? Szerintem magasan az egyik legszebb motor 96-tól Szerintetek?
az tény hogy azokért az árakért amennyiért áruljuk a motorjainkat csak hitványabb gépeket lehet venni. Persze a sok divatozó csak azt nézi, hogy milyen évjárat. Ahelyett hogy a használhatóságot lesné.