Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zorro!
Ezen az oldalon van eladó idomgarnitúra. 175+145 font x280=89600 huf a komplett, szállítással. Nagyon olcsónak tűnik, de talán érdemes megpróbálni.
Igazából karmentes kellene
meg be is jött a sz@r idő, így az enyém is letakarva várja a melegebb napokat...
most nem vesz senki semmit. énis földobtam a gépet, hátha lesz kérője
ez van...
pályaidom nem jó? Az olyanra fújod amilyenre szeretnéd :-) Ezexerint nem vevők a népek a rat stílusra
Próbáltam lefényképezni, de nem sok minden látszik a karcokból. Látni kell, Dunakeszin vagyok.
Nem innen hozott be valaki egy ace-t kintről hogy streetfightert csináljon belőle?
Nem tud valaki komplett idom garnitúrát eladót?
Mennyire karcos?
Hello King!
Van egy plexim, de sajna egy-két karc van rajta, ha érdekel,írj.
Egyszerübb megnézni a fagypontját
és akkor nem kell majd ujratölteni se, jó esetben.
Tényleg, hol lehet?
Márkatársaim!
Hol kell leereszteni a hűtővizet, mert ugye fagyni fog? Lusta vagyok megnézni a szervizkönyvben und hideg is van. Betegállományban nem etikus kint mászkálni.
Hello Mindenkinek!
Feltámadtam halottaimból,begyógyult lábbal nézem az esőt...
Ugye fog még sütni?
Kellene nekem egy plexi a thunderre,karcmenteslehetőleg.Valakinek?
Mi ingyen is odaaduk a mienkhez
Ezt az alkalmazott is tudta hogy olcsó, de máson be jön nekik a veszteség. Azért bátorkodtam javasolni nektek ezt a lehetőséget, mert kb 5 helyen kérdeztem meg és nem volt nekik nyerskulcsuk.
ennyiért adsz egy kulcsot a motorodhoz?
Szerintem az a kulcsos ráfizet
Ha valkit érdekel : A Szigetszentmiklósi BAUHAUSban 365 forintért másolttam kulcsot az ACEhoz. (A Mister Minitnél 2000,- volt a kocsimhoz.)
megbeszéltük
hát nem tom pontosan de majd felhíllak.lehet nem ártana ha ott lennék ,mert sérülési lehetőség kizárt mivel 3 hónap alatt ezt az egy darabot találtam
ahhoz hogy elhozzam a kupakot kellesz vagy vagy elég vagyok én is?
a kedd délután nálad mit jelent? Hátha beleférhet
abban nem kételkedem.faszák.
ok
a délután biztos, de ha sikerül napközben akkor hívlak
gumik meg jók lesznek valamire