Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az biztos, de van nekem is igaz nem ilyen szép , de ugyan ilyen jó
Van azon kapaszkodó hátul a farokidomba benyúlva mindkét oldalon.

Annak idején mikor összetört a thunderace-m, jól lett volna ha van ilyen lehetőség idom terén:

link
igen a kapaszkodó tényleg hiányzik az utsoknak, legalább is nekem is ezt mondták!
Nem eladó. Vagyis igen, a motorral együtt
Én egyébként leginkább azért ragaszkodom hozzá, mert az szolgál az utasnak kapaszkódóul is.
Srácok! Nem akarok furkálni és hegeszteni sokat. Én már egyszer szétszedtem egy Suzuki GSX750ES-t darabjaira, lefestettem és összeraktam. Nyeltem port, festéket, hígítót. Érthető okból kerülöm a bütykölést.
Tudom, hogy van valahol 15000-ért. Én olcsóbbra gondoltam. Pl felére.
OldPiet! Neked eladó a konzolod?
Nekem az egész Gviszet valami 42 e Ft volt közepes dobozzal + platnival. Ebböl a konzol valahol 12-15 e Ft volt. Szoval lehet hogy nem érdemes sokat kinlódni vele, hacsak nem erre a kihívásra vágysz, meg imádsz heggesztgetni.
Zsolt, nemrég láttam egy nagybandin teljesen jó doboztartót egyedileg alumínium, kis átmérőjű zártszelvényből és nagyon pofás volt! De ilyen elkészítéséhez minta kellene....
Piet nekem is ezeket kell végrehajtani a masinán, plusz még szelephézag, fékcsőcsere, hűtőfolyadék csere, gyertya, légszűrő valamilyen moshatóra, kipufogó csere markánsabb hangúra, valamint ehhez a karbit beállítani, nameg fékbetétek cseréje.....szóval ESS és még valami ksisebb műanyagos munka
Nekem van, de messze van a mocim leállitva.
Biztos hogy nincs senkinek doboztartó konzolja a Thunderace-hoz? Ma szereztem egy XJ900-ét. Tök más. Már megint furkálhatok, hegesztgethetek.
Miért mi van a szomszédodban, ahol lehet wellnessezni?
Gondolkodom miket kéne csinálni a motoron:
olaj és szürőcsere (mindkettő megvan, és képzeld még én is megtudom csinálni )
Gyertyacsere(ha kell, ez is van hozzá)
Fékfolyadékcsere- ezem nincs
Karbiszinkron
Mi kell még?
Ha kell még valami addig még megyek a Louisba(csak a fun shopba), Bécsbe.
akkor csak üljél, ilyenkor gyorsabban forog a Föld
köttye-má nem vagyok szomjas,de gyúrok
meg aztán az Isten éltessen
jól csinálja
biztos megteheti.
az enyém még éjszaka is be van kapcsolva bár igaz semmi értelem
ő pénteken 5 kor tel kikapcs hétfő reggel 7 kor bekapcs.okos ember
egyetértünk, nem leszek telhetetlen , de ha plafonig lenne akkor jutna mindenre
biztasd a fényezőt
elég lenne csak szimpla sorban is de ne látszódjon ki a pozdorja
hát lehet bele pakolni, bár annak örülnék hogy ha egyszer 20000sel lenne megpakolva plafonig
há mer az is nem?
majdnem olyan lett mint egy postaláda
nESSze neked
Azért annyira nem kell félteni
ha megbeszéljük, ki mit szeretne akkor felkészülök mindenre és hamar meglesz , max addig átmentek wellneszezni a szomszédba
OldPiet! Én is addig vonattam ki a forgalomból. Mehetnénk együtt is az első szervízre. Szegény ESS-re az lesz a terror!
Most cseréltem nem rég a gyárit,ezért is felesleges ez!Ismerem a motorod,én akartam megvenni anno 2006-ban,csak végül nem adtad el nekem!