Üdv. a csapatban "hupsos"
Nekem sincs nagy tapasztalatom az ACEban, de én is egy romot vettem, így néhány dolgot tudok mondani az összerakáshoz.
-Én szintetikus olajat tettem bele az elején, de attól eléggé csörög, tehát ásványi kell.
-A felíratozásban tudok segíteni.
Na megvan a plexi, nem tudom mit jelent neked a karcos kifejezés?
nem új de mély karc egyáltalán nincs rajta. Csináltam pár képet- sajna a rosszabbik teló volt nálam- hátha segít.
Figyelj holnapra megmondom mert meg kell keresnem. Szerintem a motoron nem sokat volt fent legalábbis az eladó azt mondta, be van csomagolva a másik plexi csomagolásába.
Sziasztok!
Most keveredett hozzám egy ACE és szükségem lenne néhány tanácsra tőletek.... gép 97-es "külföldi" a burkolat sérült volt összeragasztottam így legalább áll valahogy... nem olyan vészes bár szépségversenyt nem nyerek vele.. a motoron érdemes lenne kötelező szervizet csinállnom viszont nem tudom milyen olajat érdemes használlni? Láncban jó e au o gyűrűs gyengébb minőség vagy azért erre figyeljek... (persze pénz függő:(
A másik amit nem értek? Ez nem az álamkasszába megy , hanem a biztositók zsebébe. Ugy látszik nagyon jól lobbyznak a biztositok, akarnak egy kis extraprofitot mint a bankok.
No azért nem mindegy hogy kevés Bonusznál évi 20 e Ft helyett mondjuk 100 e Ft-ot kell fizetnünk- szerintem ennyi biztos lesz.
Most a 27 eFt/év lóerőadó +20 eFt kötelező mellett is érdemes volt nekem kivonatni, hát még ezután.
ugyan már
tök mindegy így is úgy is többet fogunk fizetni mint egy autóra
pedig kevesebbet mennek a motorok km-ben és olcsóbbak is.
és szerintem már az sem igaz hogy kár esetén nagyobb összegű kár keletkezik mint egy kocsiban
Nekem sincs nagy tapasztalatom az ACEban, de én is egy romot vettem, így néhány dolgot tudok mondani az összerakáshoz.
-Én szintetikus olajat tettem bele az elején, de attól eléggé csörög, tehát ásványi kell.
-A felíratozásban tudok segíteni.
nem új de mély karc egyáltalán nincs rajta. Csináltam pár képet- sajna a rosszabbik teló volt nálam- hátha segít.
Holnap figyeld a fórumot
Most keveredett hozzám egy ACE és szükségem lenne néhány tanácsra tőletek.... gép 97-es "külföldi" a burkolat sérült volt összeragasztottam így legalább áll valahogy... nem olyan vészes bár szépségversenyt nem nyerek vele.. a motoron érdemes lenne kötelező szervizet csinállnom viszont nem tudom milyen olajat érdemes használlni? Láncban jó e au o gyűrűs gyengébb minőség vagy azért erre figyeljek... (persze pénz függő:(
ha igen,akkor kell.
Eladó!
Mennyit ér neked?
Most a 27 eFt/év lóerőadó +20 eFt kötelező mellett is érdemes volt nekem kivonatni, hát még ezután.
tök mindegy így is úgy is többet fogunk fizetni mint egy autóra
pedig kevesebbet mennek a motorok km-ben és olcsóbbak is.
és szerintem már az sem igaz hogy kár esetén nagyobb összegű kár keletkezik mint egy kocsiban
Mit szoltok hozzá, a kötelezőt is lóerő alapján szabják ki 2011-től
Tudja valaki, hogy a Yamaha által megadott "01" teleszkópolaj melyiknek felel meg 0.5W, vagy 10W?
Előre is köszi!
Ne akard hogy bántsalak! :-)
Lehet megpróbálom.
Habár ahogy zuhannak az árak lassan enyiért lehet ace-t kapni...
Olyan laposba én se tudok átmenni
Írd be a kersőjébe, hogy YZF1000R. Föntről lefelé nekem a 6. volt. Csá!
http://cgi.ebay.co.uk/yamaha-y...