Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10000 + postaköltség, vagy gyere érte Tiszaújvárosba munkaidőben.
Hány darab szépséges magyar forintért dobod át nekem?Érdekel!
Üdv. a csapatban "hupsos"
Nekem sincs nagy tapasztalatom az ACEban, de én is egy romot vettem, így néhány dolgot tudok mondani az összerakáshoz.
-Én szintetikus olajat tettem bele az elején, de attól eléggé csörög, tehát ásványi kell.
-A felíratozásban tudok segíteni.
Inkább csak egy kis takarítás kell neki.....
Na megvan a plexi, nem tudom mit jelent neked a karcos kifejezés?
nem új de mély karc egyáltalán nincs rajta. Csináltam pár képet- sajna a rosszabbik teló volt nálam- hátha segít.
Rendben,figyelek!
Figyelj holnapra megmondom mert meg kell keresnem. Szerintem a motoron nem sokat volt fent legalábbis az eladó azt mondta, be van csomagolva a másik plexi csomagolásába.

Holnap figyeld a fórumot
Sziasztok!
Most keveredett hozzám egy ACE és szükségem lenne néhány tanácsra tőletek.... gép 97-es "külföldi" a burkolat sérült volt összeragasztottam így legalább áll valahogy... nem olyan vészes bár szépségversenyt nem nyerek vele.. a motoron érdemes lenne kötelező szervizet csinállnom viszont nem tudom milyen olajat érdemes használlni? Láncban jó e au o gyűrűs gyengébb minőség vagy azért erre figyeljek... (persze pénz függő:(
Az karcmentes?
ha igen,akkor kell.
Nekem még mindig megvan az átlátszó gyári plexim. Adták a motorhoz mivel az enyémen sötét van.
Eladó!
Mennyit ér neked?
A másik amit nem értek? Ez nem az álamkasszába megy , hanem a biztositók zsebébe. Ugy látszik nagyon jól lobbyznak a biztositok, akarnak egy kis extraprofitot mint a bankok.
No azért nem mindegy hogy kevés Bonusznál évi 20 e Ft helyett mondjuk 100 e Ft-ot kell fizetnünk- szerintem ennyi biztos lesz.
Most a 27 eFt/év lóerőadó +20 eFt kötelező mellett is érdemes volt nekem kivonatni, hát még ezután.
lényeg a lehúzáson van
ugyan már
tök mindegy így is úgy is többet fogunk fizetni mint egy autóra
pedig kevesebbet mennek a motorok km-ben és olcsóbbak is.
és szerintem már az sem igaz hogy kár esetén nagyobb összegű kár keletkezik mint egy kocsiban
http://www.motorozz.hu/main.pl...
Mit szoltok hozzá, a kötelezőt is lóerő alapján szabják ki 2011-től
Sziasztok!

Tudja valaki, hogy a Yamaha által megadott "01" teleszkópolaj melyiknek felel meg 0.5W, vagy 10W?

Előre is köszi!
"item numbert" tedd be?
Ne akard hogy bántsalak! :-)
Nagyonszépen köszönöm, hogy utánna néztél!
Lehet megpróbálom.
Habár ahogy zuhannak az árak lassan enyiért lehet ace-t kapni...
Na nekem mondhatod... számítógépes zseninek...
ha eBayes cuccot akarsz linkelni, akkor az "item numbert" tedd be, arra rákeresve megtalálja. Úgy a leggyorsabb
Van valakinek a képen látható konzolja? Nagyon kellene.
Te a plexin szoktál átnézni?
Olyan laposba én se tudok átmenni
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááá
Írd be a kersőjébe, hogy YZF1000R. Föntről lefelé nekem a 6. volt. Csá!