Hát Z amikor szeretnéd, tudod hol találsz meg. első benyomásként annyit tudok elmondani róla, hogy nagyon kezes gép , és jó mélyről húz, 2 személynek is kényelmes, mármint a Bandit után.
Szerintem azért nem kell annyira kétségbe esni. Vác-Gyöngyös 81 km, Szigetszentmiklós-Gyöngyös 95 km.
Szóval az még szerintem leküzdhető távolság. Persze nem akarok senkit sem erőltetni.
Az hogy a Dunántúliak nem jelentkeztek azt én nem ennek tudnám be. Mert amikor bedobtam, hogy várjuk a javaslatokat akkor sem jelentkeztek.
Szóval nekem mindegy. Most rászántam magam egy túrára, nekem mindegy hova megyünk.
Persze mint mindig ez csak az én véleményem
Van benne valami, mi itt Budapest környékén el vagyunk kényelmesedve. De pl a Dunantuliaknak már nagyon nagy túra lenne
(Vas-megye, Veszprém) talán azért se jelentkeznek.
Srácok! Jó lenne veletek összefutni, de Szigetszentmiklóstól egy kicsit messze vannak az említett városok. Mezőkövesdi lévén , előző héten csatornázok anyámnál. Nem igazán szeretnék arra menni. Valami megoldás? (Pl. Gyöngyösön kajáljunk?) Vagy találkozzunk egy Citadella bulin?
Az étterem OK.
A jó kaja is OK lesz
A sör is OK (a benzintyúkoknak)
Táncoslányokat is beszerezhetek.........de az zsebbenyúlós.....
1.Ess
2.LionKing
3.Fazer1000 (ott a helyem)
4.Old Piet
Ok ok.....A zsebbenyúlást a pénztárcádra értettem.Hogy nekem is meglegyen a km,arra gondoltam,hogy hazafelé kísérlek el benneteket,csak nem a hármason megyünk,hanem.......Edelény-Parasznya-Lillafüred-Rép
áshuta-Felsőtárkány-Eger.Mezőkövesd.....
Na ná hogy kiváncsi vagyok erre a szépségre!
!
Ezt már nevezem!
Mikor lehet megtekinteni a kicsikét?
Hol akadtál rá?
Szóval az még szerintem leküzdhető távolság. Persze nem akarok senkit sem erőltetni.
Az hogy a Dunántúliak nem jelentkeztek azt én nem ennek tudnám be. Mert amikor bedobtam, hogy várjuk a javaslatokat akkor sem jelentkeztek.
Szóval nekem mindegy. Most rászántam magam egy túrára, nekem mindegy hova megyünk.
Persze mint mindig ez csak az én véleményem
(Vas-megye, Veszprém) talán azért se jelentkeznek.
6.?
7.?
8.?
9.?
..
....
...
....
.......
.
...........
...................
......................
.....
...................................
Ja Ess voltam
Szombaton dolgozom 2-ig.:(
A jó kaja is OK lesz
A sör is OK (a benzintyúkoknak)
Táncoslányokat is beszerezhetek.........de az zsebbenyúlós.....
1.Ess
2.LionKing
3.Fazer1000 (ott a helyem)
4.Old Piet
áshuta-Felsőtárkány-Eger.Mezőkövesd.....
Na,má
r hárman vagyunk......A többiek?