Éppen néztem a minap mit kapnék,az áráért- (ha egyáltalán el tudnám adni 1 millióért ). Egy használt/de ujszerű 250-es robogót.
Hát nem lenne jó váltás
Felejtsd el
semmi értelme, nem akarod 200 éves korodban is ezt a motort használni. meg ha nem indítgatod be télen, csak tavasszal akkor sem lesz semmi baja. Ha nagyon lelkiismeret akarsz lenni vidd be a szobádba és húzzál egy kotont a kipu végére
http://www.louis.de/_20a7eb5d2...
Mitszoltok ilyen téli adalékhoz? megköti a vizet, meg a szennyeződéseket a szelepeknél meg mittudom én hol. Egy pár percig járatni kell vele, mig végigfut a vele kezelt benzin és akkor nem kell beinditani (akár) egész télen.
Valami olyasmi mint a sokáig nem induló motorba szoktak adagolni, csak ezzel a nem indulást meg lehet előzni. Bár nekem eddig elég könnyen indult tavasszal is (2-3 inditás)
Már hogyne lenne szerelő: Ess&Co. Pár hozzászolással lejebb megtalálod. Asszem én már kifutottam az időből ,a szervizelés majd áprilisban lesz, addig ideiglenessen téli álomba szenderitem a gépecskét.
Mióta megvettem ,mentem vele 2000 kilométert, meg dolgoztam orrvérzésig azért nem írogattam ide. ( olajfogyás 0.00 L persze közúton ) Most már nem járok a géppel, mert téli szervízre vár. Szelephézag, olajcsere,szűrők, folyadékok, fém fékcső, futómű beáll. meg ami még nem jut most eszembe. Tényleg itt Bp. környékén valaki nem tud ügyes kezű szerelőt, aki mindezt elvégzi nekem ( lassan, jól és olcsón) ? Veled minden rendben Z? Elment már az Aced?
Sziasztok.
Úgy néz ki a helyzet hogy nagy valószinüség szerint a 2009 es év utolsó jóidös hétvégélye lesz.
Elmegyünk Pásztóra megkostolni " álitolag kis országunk legjobb giroszát".
Vasárnap lenne .
Szeretettel látunk mindenkit ezen a túrán.
Találka :
Gödöllö Mol kút:9:30-10:00 között
Szerintem 17:00 ra ithon leszünk
1:pep
2:GáborXX
3:Robotosék
4:Maistear
5
.Zolicbr
6:Jocikirály meg a szöszi! de sajnos csak lélekben..
7: Fazer1000 DE CSAK Vasárnap jó!
8: -)---- Z
A hayabusa fórumról idéztem.. ha tud valaki jöjjön jó lesz gyöngyös eger pásztó majd vissza... kirándulás nem verseny... bár ki tudja
Hát nem lenne jó váltás