Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem jo, lényeg hogy kedd d.u ki van vágva és onnantól mihamarébb ha lehet mer faragnám má össze szerda csak d.u jöhet szóba ha gondolom....bécsi uton van a cucc.
hétfő, kedd du foglalt, szerda?
ha kő magának 3 gumi szójjon.Pirelli 190 es slick.impreza tető fuvarba be is tudhatjuk felőlem.ami kedd d.u lenne esedékes ha magának is jó.
főleg ha az esik Zorró elé és azon perecel
Ehez kapcsolodik: mi van ha az ürben kiesik valaki védőruha nélkül, vagy a holdon? Gondolom kipukkan mint egy lufi
érdekes látvány lehet
és ha kidobják a mírből a szaros gatyát és elcsúszol rajta? Heee? Gondolkozzál mán! És a sok muslincát meg elütöd! És még hosszasan sorolhatnám
de én 2 kg fölött mondtam , ott érdekes igazán
Természetesen igen!
És úgy gondolom hogy a friss gyalogosátkelő felfestéseken az s kanyarnál 100 környékén csúszósá válhat a felület! Persze csak szigorúan elméleti síkon!
Ó te kis hazudós
Csak virtuálissan elképzelted ugye?
szerintem azt se tudják,hogy milyen motor mert semmi nincs rá festve, és a rendszámtábla... hát azt nézhetik...
(De persze nem szoktam ilyet csinálni ez csupán kitaláció! )
Még egy pár adat rólad+egy foto és ööö...
300.000 Ft
és ha átmennek rajtad a pályán akkor mi van...
Amúgy az új rakparti részen simán jó a 2 kiló, most jöttem onnan!
Az esély ugyan akkora ,csak az időtényező....
azért némi beleszólás csak van
pl ha utcán mész 2 kg fölött akkor nagyobb az esély a föld alatti létre, pályán azért jelentősen csökken az esélye
Hát ebben nincs vállasztásunk Egy életem egy halálom
nekem elég a ostani az is elég nehéz, nem lenne jó teljesen előről kezdeni.
meg ezért megyek pályára ott nem sok gond adódhat
gy a gumija?
Ez nem game-boy, hogy 250 felett kapsz egy uj életet
ezek szerint még meg van a szekered?
pedig 220 fölött kezd érdekes lenni
ha új gumi kell akkor keressétek meg Fazer1000-t!
nemrég hívott hogy van Ace-ra új gumia 40ropiért előre-hátra!
Jó ajánlat hidjétek el!
Életemben nem mentem 200 fölött és valószínűleg nem is fogok. Túrázni szeretnék vele. Arra jó lesz.
Ne is ha annyival száguldasz. Én nem szoktam közel annyival se közlekedni. Egyébként meg önmagában nagyon jól tapadó gumi, elötte is ilyesmi volt fent.
nem raknek fel javitott gumit ha az 280 300km/h nal elszall akkor mar mindegy lesz,tobbet er az elet mint 1 javitott fos gumi
keresd Briant a motogumik topicban
Dunlop D208 RR pályázott, 200km-t mentem vele. Felmentem a Mátrába és kb 2 km után defektet kaptam az egyik mintába beleállt valami. Lotifutival hoztam haza a moccot. Szoval egyáltalán nincs elkopva.Budán vagyok, mail cimem a nevem mögött.