nekem jo, lényeg hogy kedd d.u ki van vágva és onnantól mihamarébb ha lehet mer faragnám má össze szerda csak d.u jöhet szóba ha gondolom....bécsi uton van a cucc.
és ha kidobják a mírből a szaros gatyát és elcsúszol rajta? Heee? Gondolkozzál mán! És a sok muslincát meg elütöd! És még hosszasan sorolhatnám
de én 2 kg fölött mondtam , ott érdekes igazán
Természetesen igen!
És úgy gondolom hogy a friss gyalogosátkelő felfestéseken az s kanyarnál 100 környékén csúszósá válhat a felület! Persze csak szigorúan elméleti síkon!
szerintem azt se tudják,hogy milyen motor mert semmi nincs rá festve, és a rendszámtábla... hát azt nézhetik...
(De persze nem szoktam ilyet csinálni ez csupán kitaláció! )
Ne is ha annyival száguldasz. Én nem szoktam közel annyival se közlekedni. Egyébként meg önmagában nagyon jól tapadó gumi, elötte is ilyesmi volt fent.
Dunlop D208 RR pályázott, 200km-t mentem vele. Felmentem a Mátrába és kb 2 km után defektet kaptam az egyik mintába beleállt valami. Lotifutival hoztam haza a moccot. Szoval egyáltalán nincs elkopva.Budán vagyok, mail cimem a nevem mögött.
érdekes látvány lehet
de én 2 kg fölött mondtam , ott érdekes igazán
És úgy gondolom hogy a friss gyalogosátkelő felfestéseken az s kanyarnál 100 környékén csúszósá válhat a felület! Persze csak szigorúan elméleti síkon!
Csak virtuálissan elképzelted ugye?
(De persze nem szoktam ilyet csinálni ez csupán kitaláció! )
300.000 Ft
Amúgy az új rakparti részen simán jó a 2 kiló, most jöttem onnan!
pl ha utcán mész 2 kg fölött akkor nagyobb az esély a föld alatti létre, pályán azért jelentősen csökken az esélye
meg ezért megyek pályára ott nem sok gond adódhat
nemrég hívott hogy van Ace-ra új gumia 40ropiért előre-hátra!
Jó ajánlat hidjétek el!