Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem mindegy. Ha neked jó hogy lökdösnek hátulról
Akkor maradjunk az előbbieknél
Az jó! Holnap szél lesz....
Nem szeretek szélben motorozzni... elhozom a bátyám nehezéknek és akkor nem fúj el a szél! Mit szólsz a tervemhez?
Az jó lehet.
Akkor találkozzunk ott benzinkúton ha jó neked. Legalább kényelmesen odaérek.
Én szerintem kb. 40-re leszek csak ott.
Az új megyeri híd felől érkezem pestről.
Na ugye hogy nem vagyok hülye!
mert a múltkor néztem az adatlapod és nem volt kiírva, és én a helyedben levenném a számod!
Hello,

Holnap beszéljünk, ha nem tudom fölvenni visszahívlak. Pest melyik részéről jössz?
Mert találkozhatnánk a 2/a melletti shell kútnál (csak egy van Dunakeszi magasságában ) kb 15:20ra érek oda.
Már megbeszéltük.
De hogy ne érezd megad rosszul csak tegnap írtam ki a számom
De f@sz vagyok a számod az adatlapodon van!
Nem mondtam semmit!
Szia Ess!
áll még a szombati ajánlatod? Mert akkor elküldeném a számom az email címedre, ha megcsörgetsz visszahívlak (mert ugye én kérek szivességet! )
Szia Zorró. Megvan a motor. Ha érdekel, és komolyan gondolod, tőlem oda viszed megnézetni, és azzal a szakemberrel nézeted meg, ahová és akivel szeretnéd. Tök nyugodtan. Én ennél okosabbat nem tudok
az nem tünik rossznak, én persze hétvégén is dolgozok mert az élet nem habos torta! Úgyhogy nincs miért irígyelni...
Ekkora mázlistát .
Én ha nem dolgozok akkor nincs is kaja. Ezért én holnap is dolgozok. Talán délután felé lennék a motor közelében. A hétvége az inkább megoldható lenne. Pl szombat 15h után. Ha neked jó megbeszélhetjük.
El se kértem volna, mert nem lehet ílyet kérni!
Ne is add oda senkinek!

Holnap mit csinálsz?
Nekem úgy alakult,hogy nem dolgozom!
Ezen ne múljon. Ha gondold egyeztessünk. Szívesen megmutatom a motorom. Az nem mondom hogy mehetsz egy kört, mert én nőt és motort nem adok költsön.
Max ha megvan a vizsga segíthetsz szétkapni. Nem tart sokáig. Összerakni rosszabb
Az a baj, hogy nagyon lassan! De most az egyszer nem bánom mert addig sem fáj a szívem, és keresgélhetek kedvemre! De mindenképp kéne beszélnem egy tulajal vásárlás előtt!
Lassan igyekezned kell. Ha egyszer eláll az eső és lesz időm megy műszakira. És után átöltöztetem. Lassan kezdődik.......
ha már senkinek nem kell akkor ha az én jövendőbelimen nem lesz én vevő vagyok reá!
A fém fékcső nagyon kell (ez tapasztalat)!
Egy kicsivel lenne jobb idő és persze nekem is lenne időm rá, úgy megnézném a vasadat!
Én próbálkoztam föléleszteni.

Felajánlottam a fékcsöveimet. De semmi reakció. Ezek szerint mindenkinek megfelel a gyári, vagy elég a motorfék
Néha azért úgy érzem fel kell támasztani a topicot!

Nem tud valaki valami cikket, leírást a neten a thunderace-ról, mert szívesen olvasnék valami leírást, adatokat, stb.
Hálás lennék ha valaki belinkelne valamit!

Motorházpécs!
Megvan még a moci? Olyat lehet kérni tőletek, hogy egy független helyen bevizsgáltatjátok állapot felmérés céljából a mocit, olyan helyen ahol erről valami papírt is adnak!?
http://www.loero.hu/index.php?...

Pontosabban itt!

Amúgy szép állapotban van a mocid.
Azt hittem csak az enyém ilyen gyönyörű!
ha jól emlékszem egyedül a loero.hu oldalon találtam.
hali. A meketteket meg is lehet valahol vásárolni?
Á, ha az MGA megjött, akkor onnan már akár két nap alatt rendszámod van.
Az a helyzet,nekem pontosan az ACi papírt kell pótolnom...
A jó dolog az,hogy ez a papír megvan nekem,és hétfőn postázom.
A rossz az,hogy két hónapja adtam be az igénylést az MGA-ra,és most ez az első levél.
Mikor lesz ebből motor?
És még eredetvizsga,műszaki,reg adó....
Mármindenki papucsban fog 300al az autópályán menni a globális felmelegedés miatti 75 fokban,nekem meg itt fog állni a garázsban a Thündérem....
Szerintem ez két fajta lehet...Az egyik az ACI papir (Automible Club D'Italia ) ami tanusítja, hogy kint ki lett vonva és, ezen kívül van egy kék színű papír, amin a járműre vonatkozó minden adat megtalálható, ( Certificato Cronologico ) első forgalombahelyezés, minden változás, minden átírás, minden adatváltozás. Az utóbbi szerintem és, korábbi tapasztalatom szerint rendszám alapján bármikor lekérhető. Az ACI az gázosabb, azt eddig nem nagyon sikerült pótolni. Tudod kellene, hogy az ocsmányiroda mit kér pontosan