Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó kis összehasonlitás
Még ezek között is sok szempontból a legobb választás: a legkönnyebb, a legjobb gyorsulás, a legvastagabb teló
a sorrend kicsit megváltozott
de ha kell más is akkor szólj . olajban jók vagyunk meg......
erről is beszéltünk
Király vagy Péter!
Köszönöm!
ha kell elküldöm mélen is. Kicsit nagyra sikerül a (file)mérete, de csak így fért be a scennerbe
Lásd kivel van dolgod
Ha nem felejtem el akkor megcsinálom. Nekem megvan nem is túl mélyen .
Csak ne felejtsem el
Úgy két éve volt teszt a sportmotorban vagy a motorrevű-ben az ACE ról.

Ess vagy valaki nem tudna nekem az ace-ról leírást beszkennelni vagy be linkelni valamit!? Please...
Szerintem pont azért nem mutat mindig a radar mert az ace eleje is tele van műanyaggal, ahogy írtad és fémről verődik vissza a sugár...
Az mindegy milyen fém, a radar a visszavert sugárhullámokkal dolgozik. Tehát az se számit hogy látható hullám vagy nem.
A lopakodó azért nem látszik, mert a rásugárzott hullámokat szorja és alig van visszavert sugár, legalább is a radar nem érzékeli.
Tény hogy az utmenti sebességmérők a motoromat nem mindig mutatják ki, a robogot meg soha.
Szerintem ennek nem sok valóság alapja van. Mert az autókon sincs mindegyiken elöl króm, meg a repülők sem krómosak
De most nem mondasz hülyeséget... mert a superbike-ban van leírás a sebesség mérőkről és az azt mondja hogy a motorok lámpáinak króm részéről verődik vissza a fénysugár!
Melyik kedves fórumtársunknak van fekete lámpa maszkja?
Ő máris nyert ilyen szempontból!
Örülök, hogy tetszett, szerintem is jó gép.
Meg gondolkoztam a zorros dolgon. Ott a szeme volt eltakarva , neked meg fordítva . De a cél szentesíti az eszközt
Hát emberek király ez a moci!

Mégegyszer köszi,hogy megmutattad Ess!
Kell egy ilyen nekem is!
Hello.
Köszi a felajánlást, de én Vácon is tudok az meg ugye közelebb van .
Miben is segítettem?
Hello. Köszi ESS. Gondolkodom a szombati találkozón,hogy odapofátlankodok én is, de sajna nincs müszakim . Most megy hétfőn,igy nem nagyon akarok motorozni. Ha kell a müszaki szólj,találtam Pomázon 4700 Ft-ért.
ok
fehér transittal leszek
Na jó mentem... holnap találkozunk!
Egyébként osztom a véleményed én sem szoktam utast vinni, de néha kellenek a kivételek...
Én nem szoktam utast vinni. A motorozás egyszemélyes játék . És majdnem olyan élvezetes mint a páros. De persze nem motoron
Erre szokták mondani, hogy nem buzi csak a nagy farkú nőket szereti!
Az jó ha olyan nőd volt akinek nem volt elöl pöcökje amivel éreztette volna hogy ott van
Az elöző csajom sem volt ötven kiló, Őt meg meg sem éreztem,hogy mögöttem ült volna... néha azért hátranyúltam megvan-e még!
hát az biztos, hogy legalább nem fúj el a szél... de tény hogy valami kis szöszinek jobban örülnék a hátam mögött!