Most nem szabad ingatlant venni, mert még csak most jön a feketeleves. Ismerőseim most vesztik el az állásaikat ,most fog kiderülni , hogy kik képtelenek a hiteleket fizetni....
Szerintem, majd ha az ujonan vállasztott kormány jó lépéseket tesz majd akkor leszünk túl a mélyponton.
Sejted hogy nem Gordon kormány hiábavaló törekvéseire gondolok
Hát igen egyes árak lefelé mások felfelé mennek, pl most érdemes ingatlant venni mert nagyonjó alkupozícióban van a vevő, és az árak mennek lefelé.
Én pl. nemrég majdnem egy 70-ezerrel lejebb kezdtem a licitálást egy mocira, és kiderült hogy a legutolsó ajánlat felett voltam 100-rel, na ehhez mit szólsz, és a pasasnak ez egyáltalán nem fájt, képzeld miket licitálhattak előttem...
Jól van na, csak cukkoltalak
Abban igazad van mindig vannak nagyon megérős kinálatok, csak akkor ne vállogasson nagyon az ember.Egyébként az ártendenciák sem egyértelműek: ilyenkor tavasszal a motorok árai inkább felfelé mennek, kevesebb alkalmi ajánlat van- de ahogy mondod egyre többen megszorulnak-az viszont lefelé hat. Motorokat mostanában nem figyeltem annyira,de pl meglepett hogy autoknál Aposom Suzuki Swiftjét kéne eladni, lefele mennek az árak, míg én egy teenager Mercire sovárgok, ott meg felfelé mennek az árak és minden normális autót elvittek.
Ne hogy azt hidd nem lehet viszonylag olcsón jó motort kapni, csak körbe kell nézni... de ez időbe és pénzbe kerül... sajnos sokan kényszerülnek eladni a mororjukat mert kell a pénz...
most egy kicsit több időm volt nézelődni és azért lenne egy pár jó vétel a láthatáron, igaz lejebb kellett adni az igényekből és más márkák felé fordulni, de a széles látókör kötelező!
Arra nem gondoltál , hogy el van kopva a motor: növekvő olajfogyasztás, nagy üzemanyagfogyasztás, kissebb(és külömbözö) kompressió? Na jó csak egy nagyon amatör kérdés volt
Úraim, Good night!
--)------
Szerintem, majd ha az ujonan vállasztott kormány jó lépéseket tesz majd akkor leszünk túl a mélyponton.
Sejted hogy nem Gordon kormány hiábavaló törekvéseire gondolok
Én pl. nemrég majdnem egy 70-ezerrel lejebb kezdtem a licitálást egy mocira, és kiderült hogy a legutolsó ajánlat felett voltam 100-rel, na ehhez mit szólsz, és a pasasnak ez egyáltalán nem fájt, képzeld miket licitálhattak előttem...
Abban igazad van mindig vannak nagyon megérős kinálatok, csak akkor ne vállogasson nagyon az ember.Egyébként az ártendenciák sem egyértelműek: ilyenkor tavasszal a motorok árai inkább felfelé mennek, kevesebb alkalmi ajánlat van- de ahogy mondod egyre többen megszorulnak-az viszont lefelé hat. Motorokat mostanában nem figyeltem annyira,de pl meglepett hogy autoknál Aposom Suzuki Swiftjét kéne eladni, lefele mennek az árak, míg én egy teenager Mercire sovárgok, ott meg felfelé mennek az árak és minden normális autót elvittek.
Köszi, holnap zavarom majd ha gondolod készítsd föl
Eddig nem ért ide
most egy kicsit több időm volt nézelődni és azért lenne egy pár jó vétel a láthatáron, igaz lejebb kellett adni az igényekből és más márkák felé fordulni, de a széles látókör kötelező!
Tudom, hogy már beszéltünk, de elfelejtettem, bocsi...
Szerintem holnap felhívlak.
Tesóddal kéne beszélnem Dl ügyben.
Please help me
Vagy forditva
Zorró bácsi miért nem nézed meg a mocimat Mindenféle hulladékal kisérletezel,az enyémnek meg semmi baja!Egy rápislantást megér nem?Üdv.