Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És mondjuk egy ehhez hasonló. (Hát nem vagyok profi)
mondjuk egy festés ráférne!
Mit találtam!
Az a gondom,hogy az MGA paíromra 2 hónapja várok
Ma jött egy levél,amiben hiánypótlásra szólítanak fel,kell egy olasz autómobil szövetségtől valami nyilatkozat.
8 napom van rá.
De január 10 óta húzódik csak az MGA papír,és még semmi sem történt:-(
Van egy garnitúra alig használt Goodrich fémszövésű fékcsövem előre. Érdekel valakit?
Szia Lion...én elég sok forgalomba helyezésen túl vagyok..mi a gáz?
bírja, bírja, 125ccmhez képest tök jól. Amióta be lett karburálva értő kezekben, nincs vele motorikus gond. De valamit mindig kell rajta csinálni, most épp a kmóra jeladó halt be.
Láttam hogy hirdetted az Ace-t, miért akarod eladni? Ha rábeszéled Apumat, én elcserélem veled a gépemet :D
Birja még a géped a strapát? Nem hajtottad még szét?
Helló Srácok!
Légyszi vegye fel velem a kapcsolatot mailben,aki jártas a külföldről behozott motoroknál....Mert ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kezdek megőrülni...Kicsi Thünderem sír magában,hogy nincsen neki rendszáma....Én meg sírok magamban.....hogy boldogtalan a kicsi Th.
Anyun az Oldalbordámat értettem, nem az Édesanyámat :)
Király a vasad, és ezzel a felszereltséggel el is fogadnám! :) Bepakolnánk Anyuval a dobozokba és irány az olasz tengerpart :)) Hmm, kár hogy az enyémmel ezt nem tudom megtenni :( :(
Az én motorom is a sajátom .
És én sem szándékszom megválni tőle. Max ha már túl sok lesz a súlya. Egyenlőre nem kell ettől tartanom. Még van hova fejlődni
Én biztos nem adom el míg nem lesz valami baja, nagyon a szívemhez nőtt. Hálistennek nics rajta hitel se....
Ha meg lenne inkább meggyújtanám minthogy megváljak tőle...
Nagyon szép ez a motor, vérzik a szívem!
Nekem is kell egy ilyen!
Énis
Akkor ha pontosítunk akkor most már túramotor, de sportmotoros tulajdonságokkal is rendelkezik. Én az utóbbi miatt szeretem
Ja és szerintem ezt a motort nem lehet csak a túramotorok közé sorolni.
Na ezt nem azért írtam hogy akárki kötözködjön velem, de az enyém üresen is megvan 230 kg.

Én pont ezt szeretem benne!
A kimondottan sportmotorokon kivül mondjál egyet ami könnyebb
Egyébként is üressen 198kg az önsuly.
Minden turamotor nehezebb és a GS500-as is asszem csak 20kg-mal könnyebb, dehát azt csak ne hasonlitgassuk.
Végre mégegy BÜSZKE Thunderace tulajdonos! Ugye hogy nem cserélnéd el egy úgymond "mai" gépre sem. kell az a 230 kg!
Hali. látom mindenki küld képet a gépről ,itt az enyém is. Bp.van 2000-es gyári,és nem adnám el .
Ha egy picivel jobb idő lesz akkor megsassantanám gyári rucijában a motort, mert egyre valószínübb a vétel! Már alig várom, hogy ilyen mocim legyen!
De addig míg ilyen szar idővan nem erőltetem a dolgot, minek?

Ha még meg lesz a motorházpécs-nek a moci szerintem megnézem azt is!
Hello
Többnyire pályaidom a ruhája, de jelenleg az utcai van fönt. Tavaly ősszel még volt annyi lelkesedésem és mentem pár kört a jó magyar utakon . Most meg műszakira fogom vinni, addig biztosan marad. Ez március elejét jelenti. Utána öltözik, mert ha jó idő lesz akkor ápr. 1. Pring