Az a gondom,hogy az MGA paíromra 2 hónapja várok
Ma jött egy levél,amiben hiánypótlásra szólítanak fel,kell egy olasz autómobil szövetségtől valami nyilatkozat.
8 napom van rá.
De január 10 óta húzódik csak az MGA papír,és még semmi sem történt:-(
bírja, bírja, 125ccmhez képest tök jól. Amióta be lett karburálva értő kezekben, nincs vele motorikus gond. De valamit mindig kell rajta csinálni, most épp a kmóra jeladó halt be.
Láttam hogy hirdetted az Ace-t, miért akarod eladni? Ha rábeszéled Apumat, én elcserélem veled a gépemet :D
Helló Srácok!
Légyszi vegye fel velem a kapcsolatot mailben,aki jártas a külföldről behozott motoroknál....Mert ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kezdek megőrülni...Kicsi Thünderem sír magában,hogy nincsen neki rendszáma....Én meg sírok magamban.....hogy boldogtalan a kicsi Th.
Király a vasad, és ezzel a felszereltséggel el is fogadnám! :) Bepakolnánk Anyuval a dobozokba és irány az olasz tengerpart :)) Hmm, kár hogy az enyémmel ezt nem tudom megtenni :( :(
Az én motorom is a sajátom .
És én sem szándékszom megválni tőle. Max ha már túl sok lesz a súlya. Egyenlőre nem kell ettől tartanom. Még van hova fejlődni
Én biztos nem adom el míg nem lesz valami baja, nagyon a szívemhez nőtt. Hálistennek nics rajta hitel se....
Ha meg lenne inkább meggyújtanám minthogy megváljak tőle...
A kimondottan sportmotorokon kivül mondjál egyet ami könnyebb
Egyébként is üressen 198kg az önsuly.
Minden turamotor nehezebb és a GS500-as is asszem csak 20kg-mal könnyebb, dehát azt csak ne hasonlitgassuk.
Ha egy picivel jobb idő lesz akkor megsassantanám gyári rucijában a motort, mert egyre valószínübb a vétel! Már alig várom, hogy ilyen mocim legyen!
De addig míg ilyen szar idővan nem erőltetem a dolgot, minek?
Ha még meg lesz a motorházpécs-nek a moci szerintem megnézem azt is!
Hello
Többnyire pályaidom a ruhája, de jelenleg az utcai van fönt. Tavaly ősszel még volt annyi lelkesedésem és mentem pár kört a jó magyar utakon . Most meg műszakira fogom vinni, addig biztosan marad. Ez március elejét jelenti. Utána öltözik, mert ha jó idő lesz akkor ápr. 1. Pring
Ma jött egy levél,amiben hiánypótlásra szólítanak fel,kell egy olasz autómobil szövetségtől valami nyilatkozat.
8 napom van rá.
De január 10 óta húzódik csak az MGA papír,és még semmi sem történt:-(
Láttam hogy hirdetted az Ace-t, miért akarod eladni? Ha rábeszéled Apumat, én elcserélem veled a gépemet :D
Légyszi vegye fel velem a kapcsolatot mailben,aki jártas a külföldről behozott motoroknál....Mert ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ kezdek megőrülni...Kicsi Thünderem sír magában,hogy nincsen neki rendszáma....Én meg sírok magamban.....hogy boldogtalan a kicsi Th.
És én sem szándékszom megválni tőle. Max ha már túl sok lesz a súlya. Egyenlőre nem kell ettől tartanom. Még van hova fejlődni
Ha meg lenne inkább meggyújtanám minthogy megváljak tőle...
Nekem is kell egy ilyen!
Én pont ezt szeretem benne!
Egyébként is üressen 198kg az önsuly.
Minden turamotor nehezebb és a GS500-as is asszem csak 20kg-mal könnyebb, dehát azt csak ne hasonlitgassuk.
De addig míg ilyen szar idővan nem erőltetem a dolgot, minek?
Ha még meg lesz a motorházpécs-nek a moci szerintem megnézem azt is!
Többnyire pályaidom a ruhája, de jelenleg az utcai van fönt. Tavaly ősszel még volt annyi lelkesedésem és mentem pár kört a jó magyar utakon . Most meg műszakira fogom vinni, addig biztosan marad. Ez március elejét jelenti. Utána öltözik, mert ha jó idő lesz akkor ápr. 1. Pring