Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali nem tudtok nekem valami fasza krossz mocit max 400E rem lenne rá!
Sziasztok!
Krossz motort szeretnék venni, és az érdekel, hogy 125 ccm-es motor van e 16-19" kerekekkel, vagy csak 19-21" ? Eddig egy YZ 80asom volt, az a méret pont jó nekem, a nagy kerekekhez alacsony vagyok sajnos...
Hát szerintem ez is valami régebbi lehet, 02-től stekkeres. Lehet, hogy nem is érdemes ezzel a motorral foglalkozni?
Nem tudom mekkorának kellene lennie, de tényleg elég kicsinek tűnik.
Már mentem olyan YZ125-el amin nem gyári volt és nem is volt igazán jó, nem volt elég robbanékony. Valami régebbié volt arra felrakva.
Ha valakinek kell egy 1 üzemórát se futott gyári Yamaha YZ 250 membrán házzal együtt, teljesen újszerű állapotban, jelezze bátran. Nekem nagyon nem kell, úgyhogy bátran lehet árat mondani, postázom is. 2003-asban volt.
Rosszul látod
És valóban igazam van.
Ez igaz, az biztos, hogy nem "szerelemből" fogok megvenni egy ilyen motor, minden apróságra oda akarok figyelni.
ha eddig használták akkor semmi az a lényeg miden hol ép legyen a szigetelés és a csatlakozások is passzosak egyenek ne lötyögjenek és semmi gond nem lesz ! aki egy ilyent csinál az meg azért talán ad a munkájára
Hát elvileg nem gyári, nem tudom ha működik vele, nagy baj nem lehet nem?
Az elsőről már elmondták hogy mi a helyzet,a második kép jó kicsi! :D
Hondában jobban képben vagyok,de itt egy kis segítség hogy mennyire gyári a megoldás:
http://www.ronniesmailorder.co...
Fizesd be magad az endurópályára Kányavárba, hidd el megéri, oda én is elmegyek és segítek! Engem az erdei motorozás nem hoz lázba. Maximum ha borért megyek a hegyre.
Mit mondasz a két képre? Mennyire vagy otthon yz-be? Erre rájöttem, hogy nem évjáratot kell venni és szerencsére nem a saját bőrömön.
lehet utángyártott vagy javított vagy lehet csak a tartó gumija szakadt el és felmaszekolták ! amúgy valamikor össze kéne stimmelnünk és elmenni valamerre motorozni belsod mit gondolsz?
(már régebben maileztünk)
Azt gondoltam, de nagyobbnak kellene lennie. Esetleg nem a gyária, vagy csak valami védő műanyag hiányzik róla? Csak van itt valakinek 01-es gépe. Az a helyzet nem akarok mokkolt gépet venni.
Ott a pont!
Ya kollégák megvan az elveszett 4,5 sebesség is !csináltam galériát meg lehet tekinteni az aktfotókat!
Agyoncsépelt mondás,de qvára igaz:
"Ne évjáratot vegyél hanem állapotot!"
Ha nincs kredit akkor ne erőltesd a minél fiatalabb verdát,nyugodtan vehetsz idősebbet is,de nézzed,kérdezz,szedd szét amit meg akarsz venni hogy kiderüljenek a turpisságok és tegyél félre a vásárlás utáni meglepikre is...
az a pici a CDI vagyis a gyújtáselektronika
Ja 2001-es yz 250-ről lenne szó!
Helósztok! Egy gyors kérdés! Az első képen az mi? Ahogy nézem másik motorokon, ott egy nagyobb fekete alkatrész van, a kiszemelten meg csak ez. Valamint a himbáján nincs valami rendellenes, a második képen? Amiatt kérdezem, mert ez volna a kiszemelt példány és eléggé fürkészem a hiányosságokat.
ja és persze 1991-es a gép
Üdv,nincs valakinek véletlenül yz 250-hez ötödik fogaskerékpár?az enyém elkezdett ugrálni ötödikben
Azért kérdezősködöm, mert igazából régebben 04-ig akartam maximum, felette úgy sem érem fel, tehát le volt tudva. Most nézegetem öregebbeket, 2001-est is vennék, ha van valami jó állapotú, csak ott meg az a kérdés, hogy mennyivel jobb a fiatalabb. hobbi szinten érezhető az a pár év öregség? Őszintén endurózásra használnám, mert mindig is az tetszett, de előbb utóbb rápróbálnék a krosszra is szerintem.
Belsod! velem beszéltél egyszer telefonon a 22 es számu yz röl! kemének igaza van. volt neki yz-je nem egy! és nekem is volt több darab!
Látom jól felbasztad magad pár soron.
Nem fogok vitatkozni veled, legyen neked igazad.
Ha teheted azért majd nézz bele egy Prox, Vertex, vagy Wössner alkatrészkatalógusba.

Üdv