Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló!mi baja lehet egy yz426f-nek ha nem akar be indulni szikra van kompresszió jó de nem indul ennyit tudok én is róla
Heló!Sajnos rossz hírem van!A kuplung csak látszólag nézett ki jól,ahogy szétszedtem a fényképezés miatt,derült ki,hogy a közepén jó néhány borda le van nyalva,illetve a kuplungházgól is itt-ott hiányoznak darabok!
Igen,mėg ma teszek fel a kuplungròl kėpet!
Szia

Fényképet tudnál róla küldeni?
Köszi.
Nekem van egy szinte újszerű!Nėzz utànna,mindenhol 30körül van,ėn egy 20-ėrt oda adom!
Most volt időm megnėzni,nincs már meg sajnos!
Sziasztok

Yamaha yz 125 1991 évjáratú motorhoz keresek keresek kuplung alkatrészt. nyomólapot valamint csöcsös agyat, rugókkal csavarokkal együtt /a képen látható alkatrészeket/
Hello
Találtál lendkereket?
SOS. Valaki megmondaná milyen a felfogatása Yamaha rajtszámtáblának? Más fajta motorra akarok rendelni, de nem látom hogyan kell felfogatni. (rx 125) kellene.
Előre is köszönöm a válaszokat.
hali,én is ezen a véleményen vagyok vaslovas01 boldog tulaja vagyok egynek.és endurozom vele,bár most hátérbe szorult a kis drága mert vetem egy cagiva w12-öt azt avval ismerkedem de azért nincs elfeledve,a motultol nem vagyok elszállva kicsivel olcsóbb minőségi olaj sem rosszabb
Haló!

1-2 hete elkezdett rángatni az 5.-ik sebességem.Mostmár szinte használhatatlan.Gyanítom annyi a fogaskeréknek.Jelenleg nincs elég lóvém megcsináltatni,de azért szeretnék motorozni.
Kérdésem az lenne,hogy csak 4-ig használva a sebességeket használhatom a motort vagy csak nagyon kárt teszek benne?
'07 yz250f
heló nem a karburátor és az elektronika rossz hanem valószínüleg kopott a gyűrű a henger vagy a dugó. Hidegen beindul mert még van kompresszió de ha bemelegszik akkor kitágul a henger és a kompresszió elszáll. Valószínüleg ezért nem indul
Esetleg valakinek 450-hez zsír új gyári gyűrűszett?
6 ezredes
Sziasztok!
Az mitől van, hogy terhelés alatt fél gázon kipörög szépen a motor viszont teljes gáznál magas fordulaton bedadog és rángat? YZF 450-ről van szó.
Üdv! keresek yamaha yz 125 rossz belehúzott,repedt ,törött hengert,hengerfejet,dugót,blokkházat 89 évjárat- ig csak mintának kell,reális áron! akinek van kérem jelezze,előre is köszönöm!
Ha valakit érdekel egy jó állapotú YZ 426...
Ha nem üzemórást akarsz hasonló teljesítménnyel, akkor a WR426F lehet jó választás. Bár sűrűn kell abban is cserélni az olajakat, de mivel a karakterisztikája nagyon más, mint az YZ-nek, ezért erdőben kezesebben lehet vele menni, de csuklótól függően vaddisznó is tud lenni. Bár szerintem túl sok, egy 4T 250-nel is hasonlót lehet menni (főleg nem profi szinten...).
A kép alapján 2001 vagy 2002-es, de ha a vázszámmal írsz egy üzenetet a Yamaha Fehérnek, ők megmondják a tutit és még a megoldásban is segít(het)nek.
Azt megköszönném! :)
Helò!Nekem lehet,hogy van lendkerekem,holnapra megnėzem!
Sziasztok
Érdeklődnék h, nem e tud valaki Yz 125 94 hez lendkereket, vagy fekete dobozt?
Ha egy héttel előbb szólsz még maradok a 125Tnél. Teljes felújítás után fogom be (Rx125) .-de lehet Rotax123-ból nem lesz Yz125 erő.
Nekem van egy eladó 426-os határozottan jó állapotban! Ha érdekel jelentkezz! Üdv.

Péter
Nem olyan bonyolult pedig...egy crossmotor mindig üzemórás,mert arra amire tervezték ott mindig a maximumot kell nyújtania,nem tudsz km-t nézni,csak azt hogy mennyit ment a motorja.
Az alkatrészek jóval nagyobb igénybevételt kapnak mint egy utcai motornál,jobban ki is van hegyezve pl egy dugó pl mint 100e km-re tervezett gépnél,pont azért hogy amire kitaláltál ott első tudjon lenni...a sebészkés is precíz és pengeéles eszköz,nem is azzal darabolod a kolbászodat reggel a tányéron,mert egyszerűen nem arra való.
Minek akarsz egy crossmotorral túrázni,endúrózni?
Ugratásra találták ki a futóművét,a vázkialakítás,utánfutás krosszpályára készült,keskeny,lapos deszka az ülés,kicsi a benzintank,világítás lófax és lezabálja a fejed.

Amatőrként az üzemórák kitolhatóak ésszerű körülmények között...
Berúgótengelyt, illetve berúgó kart keresek yamaha wr 450 2003 motoromba! Úgy hallottam az yz 450f kompatibilis 2003,2004 évjáratban. Ha valaki esetleg tudna várom az ajánlatot. Ha ötletetek van h hol keressek azt is szívesen meghallgatom!