Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy valaki esetleg 1993as 250 2T YZhez szerelési útmutatót tud vagy valamit meghúzási nyomatékok kellenének meg hogy mi hogyan van!
Én ezt találtam:http://www.yamahait.com.au/for...
illetve a 1995-ös YZ használatiát találtam abból informálódtam!
nincs kizárva de nekem se jött ki még gőz se ha többet is öntöttem bele még akkor se!
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, hogy a váltónál a nyomás és az olaj pára nem jön ki a karburátor alatti kiengedőn.
Lehet, hogy el van dugulva?
Gondolom az okozhat problémát ha megnő a nyomás.
A mai olajokkal amatőr használat mellett max. élversenyzőknek indokolt az 1:32, bár nagy kárt nem okoz, ha ilyen sűrűre kevered, csak fokozottan fog lerakódni meg esetleg gyertyát beköpdösni.
Olajokról engem ne kérdezz, egész 2T-zésem alatt Castrol Power 1 Racing-et használtam csak. Az jó, a többiről fingom sincs.
Köszi! Keverési arányra 32:1-et terveztem Repsol MOTO COMPETICION 2T olajjal. Légszűrő olaj spray-ért ma megyek, himba áprilisban lett felújítva. Asszem már csak a terepakadályokra kell figyelmem.
Ok, valóban érdemes felül tartani a fordulatot, különben lerakódik az olaj, meg nem megy olyan jól
Amire figyelni kell: benzin-olaj helyes keverése, jó minőségű olajak használata, rendszeres légszűrő takarítás és olajozás, a többi (himba, telók, karbi stb) mint bármelyik krossznál, ütemtől függetlenül.

Ennyi, meg amire még hirtelen nem gondoltam.
Köszi a hasznos tippeket! :D Megpróbálom észben tartani őket. ;)
1. "vezetéstechnikailag milyen sajátosságai vannak": jól megy.
2. "mire kell figyelni egy kétütemű motornál": neki ne menj valaminek vagy valakinek.
Van egy pár lábtartóm, ha valakit érdekel. giraffe64@freemail.hu
Sziasztok! Pár napja vettem meg első krossz motoromat, egy kétütemű Yamaha YZ 125-öst. Azt szeretném kérdezni, hogy vezetéstechnikailag milyen sajátosságai vannak és mire kell figyelni egy kétütemű motornál? Eddig azt olvastam, hogy magas fordulaton kell menni vele és hogy nem szabad használni a motorféket. Előre is köszi a válaszokat.
szia. én azt mondom hogy fuvokázd át a karbidat!
vannak hozzá zsir új fuvokáim több méretben!
04es yz 250em nagyon füstöl, szabályoz sokáig, lassan tisztul ki ha lenyelezem.
Min kéne állítani a karbin, sokat kap gondolom vagy nem tudom nem értek a karburáláshoz?
És szerintetek mi a jó olaj-benzin arány, mer most 1:50el használom de hallottam már 1:60ról és 1:40ről is.
Sziasztok!
2002 yz 125höz keresek bal oldali vízhűtőt emberi áron ,esetleg ha valami linket tudnátok küldeni hogy hol találok használtat végső esetben újat.
Köszönöm.
hátsó féktárcsa átmérője, ára?
hali én repsol olajjal használtam soha semmi baja nem volt töle.. 10w40 10körül van pl unixnál..
vagy van aki motult 10w -rak bele ,de annak nem annyi az ára.. márkát kell megfizetni :)
Első kerékagyat keresek yz450f-hez!
Sziasztok !

Yamaha YZ 250 (1999) BONTÁS!
Szerkezetileg hibátlan, 28-as vastag kormány,kézvédők stb.
Egybe nem eladó.
Inkább telefonon vagyok elérhető.
Akármi érdekel hivj nyugodtan és megbeszéljük.

Tel:0630.649.26.76
ez is eladó 3000ft/pár
a képen minden eladó! yz re 125 / 250 hátsó tárcsa és betétje valamint a kormány szivacs és a kormány már nincs meg
elado kézvédö gyári ktm 4000ft
a térdvédö pedig 8000ft alig használt.
Üdv! Van egy 91-es yamaha yz 125-öm (vaspersejes hengerrel) A benzinbe Mijen olaj lenne jó és hányasba keverjem still olaj esetleg?
Sziasztok,a bekarikázott alkatrészt keresném yamaha yz 250 1991-hez,ha esetleg valakinek van kérem jelezze.(ötödik sebességfokozat)
Még mindig yz 125 re keresek hűtő rácsot akinek lenne mindenképp írjon!
Sziasztok, YZF426-ba milyen olajat szoktatok használni?
Melyikek a legjobban beváltak?
Adok egy emailt ha gondolod dobj kepet! Lacavtr@gmail.com