csáó. na megnéztem. a jobb oldalit rendesen feltudod rakni! de a ball oldalit 3 csavarbol csak kettövel tudsz rögziteni,mert a harmadiknak nem ott van a lyuk osztása.
Kösz a visszajelzést...megnéztem a hirdetésedben ...és az az igazság pont olyan kellene ami az eladó 250-es gépeden van .... de ha megtennéd és rápróbálnád a másikat és jó akkor vevő lennék rá! :-)
Sziasztok! Érdeklődnék nincs-e véletlenül valakinek elfekvőben eladó teleszkóp védője 94-es yz 125 -öshöz. Az a fajta amihez van egy műanyag bilincs is a telószáron. Vagy tipp hogy másik évjáraté felmókolható-e rá?
Elöre is köszönöm!
Arra még mindig nem válaszoltál hogy mikor lett szervízelve valaha a teló,normális szaki csinálta-e és tuti hogy jó-e az állítócsavar?
Személyes tapasztalat,nem is olyan régi,nem saját motornál:
Első teló tetején lévő állítócsavar makulátlanul tekerhető odavissza kop között kb 25 klikket,de semmire nem reagál...szétszedve derült ki hogy az állítócsavar alsó villarésze mindkét oldalon le volt törve ami közrefogja a szabályzót,így bár tekergetni lehet,de állítani nem állít!
Most raktam ossze az egeszet himba felujito szettel elsotelo felujitva, es igen, tudom hogy mivel mit allitok. De ha leirod hogy mi a helyzet szivesen meghallgatom a tanacsodat.
Tudod hogy azokkal pontosan mit állítasz? Hogy mire kell figyelni mikor azokat tekergeted? Hogy mikor volt utoljára rendberakva a hátulja? Hogy ki és hogyan csinálta?
Az se baj ha Veszprém megyében, de posta is jó.