Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valakinek eladó olcsó YZ250 03as hátsó sárvédője, meg jobb oldali kipufogó takaró idomja?
Az se baj ha Veszprém megyében, de posta is jó.
üdv
tudnátok segiteni abban hogy a WR426 váltója az ugyanaz mint az yzf426 váltója?
köszíí
Sziasztok!Rx-emet cserélném nagyobbra akár ráfizetéssel is.Ha valakit érdekel vagy tud valakit akit érdekelne az írjon már köszi előre is.
Eladó yz 125ccm váltóalkatrészek 2002-03 évjárat,20000ft
csáó. na megnéztem. a jobb oldalit rendesen feltudod rakni! de a ball oldalit 3 csavarbol csak kettövel tudsz rögziteni,mert a harmadiknak nem ott van a lyuk osztása.
Kösz a visszajelzést...megnéztem a hirdetésedben ...és az az igazság pont olyan kellene ami az eladó 250-es gépeden van .... de ha megtennéd és rápróbálnád a másikat és jó akkor vevő lennék rá! :-)
Ez az olaj szerintetek miről árulkodik? Vagy természetes ez ? A szinére értem a kérdédt
Ijenkor mi lejet a gond? Lehet hogy a powerrel Lesz valami gond?
Ijenkor mi lejet a gond? Lehet hogy a powerrel Lesz valami gond?
csáó. nekem van elsó telopár védöm. de 2002-es motorol való! valahogy biztosan felrakható.
Sziasztok! Érdeklődnék nincs-e véletlenül valakinek elfekvőben eladó teleszkóp védője 94-es yz 125 -öshöz. Az a fajta amihez van egy műanyag bilincs is a telószáron. Vagy tipp hogy másik évjáraté felmókolható-e rá?
Elöre is köszönöm!
arcsubald@citromail.hu
De ugy rángat mintha nyitna zárna a power
fogaskerék illetve léptetö villa hiba! nagy tehelést nem birja valamelyik vagy mindkettö

az jó mulatság pénzes.
hali mindenki mitől lehet hogy yz250 ower nyitás után nekiáll rángatni?
Valakinek van berúgókar elfekvőben? Értelmes áron megvenném! Egyébként véleményetek szerint 2003-as WR 450-re jó?
Fogalmam nincs, egy hete vettem a motort. Nem tudom ki szerelte vagy mikor.:/
Arra még mindig nem válaszoltál hogy mikor lett szervízelve valaha a teló,normális szaki csinálta-e és tuti hogy jó-e az állítócsavar?

Személyes tapasztalat,nem is olyan régi,nem saját motornál:
Első teló tetején lévő állítócsavar makulátlanul tekerhető odavissza kop között kb 25 klikket,de semmire nem reagál...szétszedve derült ki hogy az állítócsavar alsó villarésze mindkét oldalon le volt törve ami közrefogja a szabályzót,így bár tekergetni lehet,de állítani nem állít!
Meg yz szervizkonyvbol.
De am nem folyik a hatsotelobol az olaj az also lengescsillapito csavarra meg szepen reagal. Csak a felso kettore nem.
Innen tudtam eddig is amit tudok.:D
Oks,akkor himba,elsőteló rendben,a hátsó teló is szét volt szedve,átvizsgálva,kitakarítva?
Négyrészes cikk,egyszerűbb így:

http://mxonline.hu/futomu_beallitas_mesterfokon
Most raktam ossze az egeszet himba felujito szettel elsotelo felujitva, es igen, tudom hogy mivel mit allitok. De ha leirod hogy mi a helyzet szivesen meghallgatom a tanacsodat.
Tudod hogy azokkal pontosan mit állítasz? Hogy mire kell figyelni mikor azokat tekergeted? Hogy mikor volt utoljára rendberakva a hátulja? Hogy ki és hogyan csinálta?
Írj egy privát mail cimet