üdv. a képen minden eladó.és van egyéb motorikus alkatrészem is.2002 töl biztosan jó yz 125/250 re.
és van egy hinyos 95 évj yz 250 tömités szettem is.
ha valakit valami érdekel :06309126743
Hát ez a motor maximum 92 es. De nézd vissza raktam fel egy képet a motorszámok vannak rajta. Milyen évjárat és hozzá tartozó motorszám. Ennek a típusnak még betegsége, hogy elreped a membránház. De meg lehet hegeszteni szépen. Hátul érdemes megnézni a himbát, hogy mennyit lóg. Levegő szűrő ház tiszta-e ami rá megy a karburátorra. Ha jó akkor akár több évet is kibírhat ha nem versenyszerűen használod.
Sziasztok.Szerintetek kb menyit érhet így ránézésre?, és (mit,mire)kell oda figyelni 1 ilyen motor vásárlásakor?Kb. mennyit bírnak ezek 1 nyarat(nem versenyszerű használat)? 95-ös.
Yamaha YZ 250 (1999) BONTÁS!
Szerkezetileg hibátlan, 28-as vastag kormány,kézvédők stb.
Egybe nem eladó.
Inkább telefonon vagyok elérhető.
Akármi érdekel hivj nyugodtan és megbeszéljük.
O01] megmaradt par alkatreszem es a Shoei. Mind uj, gyari alkatresz a fötengely es a kuplung
2006-2007es 450es YZ yamahabol valo,hogy milyen evjaratba jo meg azt nem tudom
Shoei100e,dugo40e,Vezermütengely 40e,Kuplung50e,teloszimerring18.
fix arak. primo1@freemail.hu
Szimpla csapágybolt a legegyszerűbb...főleg ha nincs a váltóban 1-2 spec méretű csapágy ami csak gyáriban érhető el mint pl KTM.
2T Hondánál minden blokkcsapágy kapható épkézláb csapágyboltban.
Őket tudom ajánlani! Sok cuccuk van raktáron de ha nincs hamar beszerzik nagyon korrektek! Telefonon is nagyon segítőkészek.
Több árban is vannak több fajta csapágyuk én csak ajánlani tudom őket. :)
Sziasztok.
Szeretnék segtséget kérni.
Tudnátok valami oldalt adni,mutatni ahonnan tudnék a váltóba csapágyat rendelni?Vagy az is elég hogy ha kivesszük és berobogok az SKF-be és rendelek egy ugyan olyat csak újba?
Köszönöm.
és van egy hinyos 95 évj yz 250 tömités szettem is.
ha valakit valami érdekel :06309126743