Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lőhetnél pár képet a gépről. Nagyon kívácsi vagyok. Legalább így karácsony alkalmából lepj meg minket vele.
Nekem lenne egy de 2006 -os!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
tessék uram a képek. mint mondtam kézzel semmi kopás nem érzékelhetö. 2-3 üzemorát ment. mikor eladtam a motort. ezt levettem rola és visszatettem a régi tárcsát.
üdv a féktárcsáról közelebbi képet tudnál küldeni? menyire kopott?
93as yzre jó lehet?
üdv jó áron van ne hagyd ki de azt tudni kell hogy az emelt kompresszióval nem birja sokáig a hajtókar
Sziasztok!
Használ, vagy használt már itt valaki emelt kompressziós dugattyút 4T motorban?
Ha igen, leírhatná a tapasztalatát vele kapcsolatban.
Nem kifejezetten volt célom ilyet venni, mert a motorom így is soknak mondható erőben (yz426), de most lehetőségem lenne egy hengerszett megvételére, amihez 13:1-es emelt kompressziójú dugattyú van a gyári 12:1 helyett.
Sziasztok.
Van egy par maradekom yz 125- bol 88-89 kornyekiek.
Minimalis arert elado.
Ill. van egy teljesen uj 89- es 250-es yz hajtokarom prox markaju.
Ezt felaron szeretnem eladni.
Udv Ervin.
Köszi!
Így már érthető...
Szia.

A manualba az van leírva:

Ha olajat cserész 0.95 L kell bele
Ha olajat és szűrőt is cserélsz akkor 1 L kell bele
Ha szétszedted a blokkot és újra összeraktad kipucolva akkor 1.2 L kell bele.

Tapasztalat szerint mindig a kémlelőablak a mérvadó mert ha precízen alaposan cserész olajat elképzelhető. hogy egy olaj+szűrő csere után nem 1L kel hanem 1.1L esetleg1.2L

Tehát a manualba leírt értékek irányadóak... hogy egy esetleges olajcsere után nem 2.5 liter kell bele csak KB1
Köszi! Igen manuáljában nézegettem, de igazán nem értem... Legalább is utánagondolva ezek szerint leengedem az olajat, kicserélem a szűrőt, minden vissza, aztán 1liter olaj bele! Majd pár perc járatás, 1 perc állás után ha a szinten nem látszik + 2 deci, és ismét próba!

Motor tetszik! Nem sokat mentem vele még, futóművet visszaállítottam gyárira, így sem rossz, de majd tekergetem... Tetszik hogy magasan van a légszűrő, poros pályán messze nem szed annyit össze mint a hagyományos kialakításúak! Motorikusan kellemes, elindul alúlról is, fönt meg rendesen kell kapaszkodni... Kellene a kondi! Elég egyenletesen adja le a nyomatékot, meglepően kezes! Kíváncsi lennék milyen átprogramozott térképpel(ha jól láttam van pár beállítás), amit ugye előre rá lehetne tölteni, de kellene hozzá készülék...
http://youtu.be/lahNJ7RByjQ
Ha ezeket a manuálba olvastad akkor 100%ék hogy így van. Yamaháék nem szokták túl bonyolittani. Én a yamiba minden 2.-ik cserénél dobtam ki a szürőt. Hibátlan volt így is. Írhatnál majd pár infót milyen is a gép, mert én is nézegetem őket, de nagyon ritka….
Üdv Urak!

Valaki tudna segíteni? 2011-es 450-es yz-be mennyi olaj kell? Nem teljesen világos a kezelési... Periódusonkénti olajcserénél 0.95 liter, Olajszűrővel 1 liter, Total:1.2 liter...
Szóval mennyit kell beleönteni? Ill. ezek szerint az olajszűrőt nem minden olajcserénél cseréljük?
Olajszint ellenőrzés: 2-3 percig járatom, majd leállás után 1 perccel az ablakon ott kellene látni a szintet?

Köszi
igen
üdv a gyújtótekercs megvan?
6000ft a berugókar.
hello. az elsö tárcsa vastagsága 3mm. és gyárilag is annyi! mondtam nagyon keveset lett használva. betétestöl 16000ft
Berugókar mennyi?
Halló ! első tárcsa árát elárulod ?vastagsága ?
minden eladó. érdeklödni itt vagy a 06309126743
Egyet értek Waszeitungal hogy nagy falat egy 25 ös után tapasztaltabb motorosok is állta lába azt mondják hogy brutál a teljesítménye akik szintén 450 4T vel motoroznak de majd rájössz ha veszel egyet készülj a meglepikre motorozás közbe nem lesz őszinte a mosolyod ne értsd félre nem minősíteni akarom a tudásodat csak jó tanács de ha ez tetszik sok szerencsét egy jó 426 hoz ha van gazdája akkor nagyon jó motor . Mai napig sokszor okoz meglepit motorozáskor elég néha összeszedni és nem ma kezdtem:)
minden eladó árakról érdeklödj itt vagy a 06309126743
YZF 426 hoz Pinkmotor Tatabánya,Motoroswebáruház bár mit kapsz vagy ebay.
Üdv. Olajat szeretnék cserélni a motoromon egy 2005 yz-f250-en. Érdeklődnék,hogy valaki meg tudja nekem mondani mennyi olaj kell rá?
Előre is köszi!