Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a körhengeres vagy a le-fel mozgatós poweres fajta? Nyitott powerrel is simán kéne indulnia, nem az a gond. Yamahában a power nem eshet be a hengerbe (elvileg), így nem tud komoly kárt okozni. Azt írtad nem hozzáértő kókányolta. Csak óvatosan, nehogy ismét kókány legyen...
Akkor itt valami nagy kokányolás volt mert ebben az 1.2. alkatrész nem is volt.
lefotózom mi van nálam.
Az oldalon (amit belinkeltem) a bal oldali sorban válaszd ki a governor cimkét és kattints, akkor látni fogod
szerintem így raktam össze csak az előbb leírtak a probléma.
ollorugó? Na az hiányozhat mert az fogalmam sincs mi.Ahogy nézem csak a 22-es alkatrész hiányzik.viszont ezt nem kell beállítani ahogy a kar felmegy a powerre úgy áll jól?Ma ősszeraktam de valami nem stimmel mert el sem akar indulni csak néha durran egyet.pedig van szikra meg benzin is.Rosszul összerakott power okozhat ilyet?(a motor tökéletesen ment mielőtt széthullott a power)
Helló ez alapján talán menni fog ? nem akkor írj
Hello!Szerintem hiányzik még pár alkatrész, ollórúgó, persely, alátét stb...
Hátha segít.
http://partsfinder.onlinemicro...
Üdv mindenkinek!Segítségre lenne szükségem.Hozzám került egy yamaha yz125 széthullott powerrel amit pluszban nem hozzá értö szétszedett javítás céljából.Szerencsére a szelep nem tett kárt a dugóban igy sikerűlt javítani és összerakni viszont a mozgató kart nem tudom hogyan kell helyesen összerakni gondolom zárt állásban kelle.meg szerintem hiányzik itt még valami.A mozgató kart csak a szelep végén lévő csavarral kell rögziteni?
Örülök hogy segíthettem!
Gondoltam adatlap alapján belehet határozni,de azért segitettél mert a Fehértöl lesz.....
Ezért kérdeztem hogy ma kopott el?
Vszeg nem,de ma megrendelted volna holnapra odaér hozzád...csak sem azt nem sikerült leírnod hogy hová valósi vagy és hol keresel betétet a közelben,se pedig azt hogy mára kellene,így Te nem vagy okos!
És természetesen gondolom az a baj hogy nem segítek csak dumálok!
Üdv mindenkinek!
Ha esetleg valakit érdekelne eladóvá vált a motorom : http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ma gondoltam okos!A továbbiakba nyilván be tudom szerezni máshol...
Mi történt,hirtelen elkopott?
Neten köbö így csuklóból 10 helyet találni ahol lehet rendelni:
Prox.hu , Pinkmotors , Nagyvas , Yamaha Fehér , és így tovább....esetleg megrendeljem helyetted?
Sziasztok wr 08 első fékbetét esetleg valakinek?Használható vagy új SÜRGŐS
53e a henger erre jön 2,5% vám / 1,3e / és 27% áfa / 16e / és 14e szállítási ktg...ez 84e összesen.
Viszont ha jó lenne a hengered és megvásárolnák akkor vkinek fizetni kellene az odautat is.

Magyarországon vállalják 50e alatt a 125 henger nicasiloztatását Spanyolországban,kb 20e-rel drágább mint egy hüvelyezés és sokkal olcsóbb mint egy új henger.
Ja igen és azér nem küldöm ki az én hengerem mer elrepedt rendesen és kuka, a másik meg az hogy ez a cég fel is vásárol olyan hengereket ami nemrepedt és ultrahangozzák tisztítják nikaszilozzák stb. szóval ez raktárrol jönne tőlük.
Hát odaút nincsen mer én vennék tőlük újranikaszilozott hengert. 53-ezer lenne a henger és 14-ezer az utiköltség. A vám nemtudom hogy mennyi lehet.
Mennyibe kerül az oda-vissza szállítás + nicasiloztatás+vám+áfa összesen?
Mert sztem lényegesen drágább mintha itt csapnál bele...
Sziasztok!
Valaki megtudná nekem mondani mekkora a gyári főfúvóka az YZF 450-ben?
Köszi!
Üdv mindenkinek! Van egy Yamaha yz 125-ösöm és hengerszetet akarok cserélni. Találtam ebayon és egy amerikai cég nikasziloz hengereket újra. Valakinek tapasztalata, Érdemes ujranikaszilozott hengeret venni? Csak azér kérdezem mer itt magyarországon hozatok újat az rohadt drága.
a képen látható alkatrészek eladók
yamaha yz 125 3JD és 4DB.motorkód bontot alkatrészei eladók 88-89-90-91-ig ez 89 -es volt első telók már nem eredetiek bene ..

érdeklődni csak telefonon ha lehet

06304053450
Valakinek lehet de nekem nem, azért csak ez alapján állítsátok!