Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem! de viszont azt NEM értem ha az ebay-en 5 ezer egy ilyen dob akkor minek reklámozod itt magad ? és mért nem rendelted már meg ?
mint azt a másik úri ember is mondta, 27ér van új fmf, de am ebayen 5ér mennek ilyenek
28e ért már van ebayen új fmf végdob is (szállítással együtt ennyi)
idom nincs!

netán nem tetszik a végdob ára ?
újonann biztos olcsobb.
25?
gratulálok:D
köszi ezt skipelem.
idom?
hello. van gyári dobom yz 250 re! 25 ezer! ha kell! ha nemkell akkor is ennyi! ha érdekel szolj és csinálok képet neked!
WR 426 2002évj hátsó sárvédő lámpás/ ledes égő/, illetve a gyári toldat rendszámtábla eladó,
RMZ 250 idomszett 04-06
KTM SX exc elsö sárvédő 2002-
RMZ 250 04-06ig gyári blokk alkatrészek - koyo csapágyak, váltófogaskerék, illetve 3 db bontott léptetővilla.
KTM DUKE2 2006 gyári alkatrészek..
emai
uazosember@gmail.com
Sziasztok!
03as yz 250hez szeretnék kipufogó dobot, jó a gyári is, van valakinek?
Mennyi egy ilyen kb vagy honnan tudnék szerezni?
Meg kéne az azt takaró jobb oldali idom is mert 4t-jez valóm van és eláll, az lehetséges?
sziasztok! keresek yamaha yz 250 hez kuplumgkosarat! 2002 töl (évj)
Sziasztok

Yamaha YZ 125 vagy 250 tankot keresek, 1996-7 évjárat körülit. Akinek lenne kérem írjon, vagy bárkitől elfogadnék infót, hol találnék.

Minden jót!
Hali mennyit kérsz a két idomért? érdekelne!
üdv
Érdeklödnék hogy milyen tömitést szoktatok tenni a 4T kipufogohoz?! yamaha yzf426 / dob és a könyök csatlakozásához?
valami grafit szerüség volt most ott .. de nem is találok hasonlót a neten..
tömitöpasztával nem lehet kihuzni olyan nagy a hézag..
köszönöm
A régivel jó volt, azt kiszedtem megtisztítottam és amikor azt raktam vissza pont ugyanezt csinálta h megszorul
Vagy más a mérete, vagy csak az alatta lévő hézagoló alátét mérete nem stimmel, és amikor ráhúzod a deknit, akkor az szorítja meg a berúgószerkezetet.
Hello

Mi lehet a baja a berúgókaromnak? kicseréltem a berúgótengelyt mert letört az az ütköző a végéről. Berakom, működik, rárakom a deknit működik, de amint meghúzom a csavarokat elkezd szorulni és elég nehéz mozgatni fel le, a rugó meg nem húzza már vissza. Mivel szárazra volt törölve gondoltam beolajozom de akkor se lett jó, Magát a berugót meg jól raktam össze fogaskerék, alátét rugó és belenyomni azt a műanyagot, max azt lehet fordítva berakni, de azért megkérdezem annak merre kéne néznie?
Szép állapotú hűtőtakaró idom párban,YZF,WR...2003-tól.
20/3522-154
Eladó: Új, világítótekerccsel kombinált gyújtás alaplap 4T Yamahákhoz - Yamaha: YZ250F (04 on), YZF400 (97-99), YZF426 (00-02), YZF450 (02-05), YZ450F (02-05), WR450F(98-02)

giraffe64@freemail.hu
Pedig ennyiért ajándék, mert 40 a pár teli ára...
köszönöm Giraffe! kicsit még várok akkor a cserével.
18 a pár...
giraffe. mennyibe kerül a lábtartó?
yamaha yz 125 89-91-ig kerekek.tárcsák.lengővila.légszürő.idomok.ülés. eladók a képen látható motorbol. érdeklődni csak telefonon 0630 405 3450
Eladó kacatok! Titán lábtartó, YZ 450 elektronika, első féknyereg, új betétekkel. Giraffe64@freemail.hu
Hello
keresek yz 125 höz olyan karburátor súbert, mint amilyen a képen van
Sziasztok!
Valakinek van esetleg eladó YZ125 2005utáni, vagy esetleg tud eladót? Csak aluvázas érdekel, más nem!
Sajnos nemtalálok a neten magamnak nagyon megfelelőt, ezért kérdezem itt hátha tud valaki!
Esetleg hibás is érdekelhet!
Köszönöm szépen előre is a segítséget!