Sziasztok!
03as yz 250hez szeretnék kipufogó dobot, jó a gyári is, van valakinek?
Mennyi egy ilyen kb vagy honnan tudnék szerezni?
Meg kéne az azt takaró jobb oldali idom is mert 4t-jez valóm van és eláll, az lehetséges?
üdv
Érdeklödnék hogy milyen tömitést szoktatok tenni a 4T kipufogohoz?! yamaha yzf426 / dob és a könyök csatlakozásához?
valami grafit szerüség volt most ott .. de nem is találok hasonlót a neten..
tömitöpasztával nem lehet kihuzni olyan nagy a hézag..
köszönöm
Mi lehet a baja a berúgókaromnak? kicseréltem a berúgótengelyt mert letört az az ütköző a végéről. Berakom, működik, rárakom a deknit működik, de amint meghúzom a csavarokat elkezd szorulni és elég nehéz mozgatni fel le, a rugó meg nem húzza már vissza. Mivel szárazra volt törölve gondoltam beolajozom de akkor se lett jó, Magát a berugót meg jól raktam össze fogaskerék, alátét rugó és belenyomni azt a műanyagot, max azt lehet fordítva berakni, de azért megkérdezem annak merre kéne néznie?
Sziasztok!
Valakinek van esetleg eladó YZ125 2005utáni, vagy esetleg tud eladót? Csak aluvázas érdekel, más nem!
Sajnos nemtalálok a neten magamnak nagyon megfelelőt, ezért kérdezem itt hátha tud valaki!
Esetleg hibás is érdekelhet!
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
netán nem tetszik a végdob ára ?
újonann biztos olcsobb.
gratulálok:D
köszi ezt skipelem.
idom?
RMZ 250 idomszett 04-06
KTM SX exc elsö sárvédő 2002-
RMZ 250 04-06ig gyári blokk alkatrészek - koyo csapágyak, váltófogaskerék, illetve 3 db bontott léptetővilla.
KTM DUKE2 2006 gyári alkatrészek..
emai
uazosember@gmail.com
03as yz 250hez szeretnék kipufogó dobot, jó a gyári is, van valakinek?
Mennyi egy ilyen kb vagy honnan tudnék szerezni?
Meg kéne az azt takaró jobb oldali idom is mert 4t-jez valóm van és eláll, az lehetséges?
Yamaha YZ 125 vagy 250 tankot keresek, 1996-7 évjárat körülit. Akinek lenne kérem írjon, vagy bárkitől elfogadnék infót, hol találnék.
Minden jót!
Érdeklödnék hogy milyen tömitést szoktatok tenni a 4T kipufogohoz?! yamaha yzf426 / dob és a könyök csatlakozásához?
valami grafit szerüség volt most ott .. de nem is találok hasonlót a neten..
tömitöpasztával nem lehet kihuzni olyan nagy a hézag..
köszönöm
Mi lehet a baja a berúgókaromnak? kicseréltem a berúgótengelyt mert letört az az ütköző a végéről. Berakom, működik, rárakom a deknit működik, de amint meghúzom a csavarokat elkezd szorulni és elég nehéz mozgatni fel le, a rugó meg nem húzza már vissza. Mivel szárazra volt törölve gondoltam beolajozom de akkor se lett jó, Magát a berugót meg jól raktam össze fogaskerék, alátét rugó és belenyomni azt a műanyagot, max azt lehet fordítva berakni, de azért megkérdezem annak merre kéne néznie?
20/3522-154
giraffe64@freemail.hu
keresek yz 125 höz olyan karburátor súbert, mint amilyen a képen van
Valakinek van esetleg eladó YZ125 2005utáni, vagy esetleg tud eladót? Csak aluvázas érdekel, más nem!
Sajnos nemtalálok a neten magamnak nagyon megfelelőt, ezért kérdezem itt hátha tud valaki!
Esetleg hibás is érdekelhet!
Köszönöm szépen előre is a segítséget!