Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor nem üzemórás, erdőben, hobbiként sem ?
Már vettem 125
Szia!
Én is 426-ot hajtok nagyon meg vagyok elégedve vele tud kezes bárány lenni és tud vadállat is lenni.Jó a futómű, könnyen indul hidegen és melegen is,a fékek is jók.Én endurozni használom .Csakis jó állapotút ajánlok mert sok mindent elárul a motor állapota emiatt is van szórás az árban is.A meséknek nem mindig kell hinni hogy váltóhibásak mert minden váltót ki lehet nyírni ha rugdossuk a váltót vagy kuplung nélkül használjuk.Olajban én Motult használok a láncot minden motorozás után kezelem meg a levegőszűrőt is. Ha foglalkozva van vele sokáig tudod élvezni a társaságát .
Sziasztok!

2007-es körüli yz250f-et szeretnék vásárolni olyan 600-700e Ft körüli értékben.Ha esetleg valaki tudna eladót,dobjon már egy e-mailt legyen szíves. Jelenleg átnyálaztam az összes hirdető oldalt,de nem találok megfelelőt/elkelt már a hirdetett motor.
címem: gergomio@freemail.hu

Köszönöm!
Üdv!
Sziasztok! yz426f-nél hangos (csilingelős-kolompolós) hang jön a kuplung felől.Le vettem a kuplung deknit,nyomolapot,lamellákat.Mozgattam,rángattam de nem érzek semmiféle logást,beverődve sincs vészesen.A fém lamellák mintha egy kicsit kopottas lenne a fogaknál(esetleg ez is adhat ilyen hangot?)Egyébként a kuplung hibátlanul teszi a dolgát.
Szép napot , tanácsot szeretnék kérni yamaha yz426f mocival kapcsolatban..
hogy lehet az h minden egyes indításhoz uj gyertya kell?
ma is mentem vele hidegen melegen rugásra indul , aztán mikor már kihidegszik utánna nem lehet indítani.
bele uj gyertya és ismét pöccre ..
ilyenkor mi van?
köszönöm
Yamaha yz 250 95 évj tömités készlet eladó! csak a henger rész hiányzik belöle. ezen felül minden benne van (athena) olcsó. 5000ft
alubetétes kézvédö fekete szinü szép. minden tartozékával.7000ft
yz 250 2002 tankidomok és elsö telopár védö! fehér és kék szinben.occsssón.
Sziasztok!
Yamaha yz 426f-hez keresek főfékhenger jav készletet,ha valakinek elfekvőben átvenném.Vagy cím ahonnan tudok rendelni!Esetleg tudja valaki,hogy a 2t yz 125-250-ét fel lehet-e tenni helyette?Köszi
Heló!Nekem ugyanez a problémám a 125-ös yz-mel,én azt a tanácsot kaptam,hogy nézzem meg a tűszelepet a karburátorban,mert lehet rajta egy kis oxidáció,és ezért felakad!(sokat állt a moci).Szétszedtem,de semmi sem látszik rajta!Azóta ha nem indul,egy kicsit megkopogtatom a karbit,és rögtön indul!Azt mondják,hogy idővel bejáródik!Remélem segítettem!
Sziasztok!
Hoztak nekünk egy YZ250-F-et javításra.
A hibajelenség: reggel, hidegen 2. rúgásra indul.
Viszont már akár 5 perc járás után alig lehet visszaimádkozni bele az életet. Nem akar indulni. Rengeteg rúgdosás után egyszer csak elindul, vagy viszonylag sok tolásra.
Állítólag eszi a gyertyákat is, ez most konkrétan zsír új volt benne.
Elvileg 2003-mas a motor, de a hozzávaló könyvben nem stimmel minden, szerintem a karburátor nem a gyárija lehet. Az elektronika már figyeli a "fojtószelep"-állást is.
Van melegindítás segítő is a karbin, az sem segít ilyenkor.
Esetleg valakinek valami ötlet?
Köszönöm.
Szia Dani, a mai korszerű motorolajak bármelyikével járatod a motorod, nem teszel kárt, esetleg az ára változik. Annyit azért hozzá tennék, a váltóban a váltó olaj a legjobb, a4t-nél általában egy olaj térből táplálkozik a motor, és ide van kifejlesztve egy köztes olaj. Ez olyan mint az univerzális ember, aki mindenhez ért, de tökéletesen semmihez, ez az én véleményem, lehet, hogy másnak más. A 4t-ben az olajat lecserélik 8-10 üzemóránként a te yamahádnál elég az évi 1-2 olajcsere, a megfelelő váltóolajból. A benzinben én régebben a Putoline mx5, máskor Castrolt használtam. mindkét olaj jó, a Putoline-vel mind ha csendesebb lett volna a motor.
http://www.nagyvas.hu/motoralk...
Itt az első repsol megfelelő lenne?
Benyába Motul 710et rakok erről mi a vèleményed?
10w40?
Repsol jo lesz neki?:)
Sziasztok!
Mit lehet adni, mennyit érhet egy 2006os WR250F rendszámos?
Patika, gyári állapotú, kevés km-el!
Dani, én 12 évig használtam az yz 125 motort, soha nem öblítettem,. Putoline GP 80 olajat használtam először sok évig, majd valamilyen 4t olajat, csak azért, mert azt több helyen lehetett kapni. A váltónak, kuplungnak , soha nem volt baja. A Putoline olajakat az Auner forgalmazza.
Sziasztok.Vettem egy 2002 yz125-öt ès olajat akarok cserélni benne.Milyen olajat tegyek bele illetve motoröblítőt használjak?Köszi
Hali skacok!

Yzf 250-ről szeretnék vélemyét kérni.Esetleges típushibáról ha van(konkrétan 2007-es évjaratút néztem ki). Minden vélemény nyilvánítást szívesen meghallgatok!

Köszönöm!
Sziasztok!Véleményetek a motorrol és az áráról?

http://www.kepesmotor.hu/tm-kr...
szia nekem is vna eladó yzf em a hibájuk az szokott lenni hogy a negyedik fogaskerékpár kinyirja egymást válto össze akad és csak 2-es és 5 ös sebesség van elönye az hogy nagyon tud menni és ze nagy örömet tud okozni endurozni nem egyszerü vle kemény motor de ha szereted biztos nagy élményt tud nyujtani
heló 1983-as yz 80 hoz keresek gyújtást!
Sziasztok!

Sok-sok 426 Yamahát néztem eladót, de nem értem az áruk alakulását.
Valaki írja már le a tutit,
mik a hibái ezeknek a cross gépeknek.
Miért előnyös ez a tipus, illetve zsákutca egy túrázásra ?
hello valakinek nincs esetlek 426 ra fékpedálja?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.. Keresek 88as yz motorom karbijába alapjárati csavart, vagy akár komplett karbit.. A karbi típusa mikuni ami a képen is látszik. Ha valaki tud segíteni nekem ez ügyben az kérem írjon! Üdv!
Mert van nekem, csak a felfogató füle össze vissza van már áthegesztve máshova meg csak az egyik fele van meg, és gondoltam, ha akörül kapok, akkor lecserélném egy normális kinézetűre.