Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok
94 yz125 4jy jobb oldali blokk részt keresek, valakinek lenne, dobjon már egy üzit! köszi
Sziasztok! Eladó a képeken lévő zsír új polisport sárvédő és hűtőidomszett egyben yz 250 450f. Budapest és Gyál 06 70 967 3312 ár 9900.
90-00 közötti HPP blokkok viszont elég jól szedik a lábukat,habár 98 tól már csak 5 gangosak,viszont a HPP s hengerbe bele lehet rakni a 90 előtti domború tetejű dugót,a régebbi hengerfejjel ami érezhetően jót tesz neki,jóval nyomatékosabb lesz már szelepnyitás alatt is.
A gátrepedés minden osztott kipufogónyílással rendelkező hengernél fenn áll,egyes gyártók megelőzésképpen 2 furatot készítenek a dugattyúra a jobb hűtés és kenésnek megfelelően,ha ez elmaradt akkor otthon is megoldható,utána nem lesz vele gond.
Elég hülye kérdés. A szőke vagy a fekete a jobb?

Na a lényeg, nekem volt mindegyik, de szerintem még a 99-es YZ is jobb volt (szerintem), mint a 04-es elektromos poweres CR. A CR alul jóval gyengébb, ráadásul csak 5 gangos. Az 1.-es jó hosszú a CR-en ezért rajtolni jobb vele. Az YZ jóval robbanékonyabb. A CR-el akkor lehet gyorsan menni, ha állandóan nyélen tudod tartani, amihez tudás és kondi kell. A CR hengerek a két kipuff kiömlő ablak között el szoktak repedni, az enyém is elrepedt, ekkor új henger kell, 2-3 évig nincs gond, vagy vas hüvely.
Az YZ motorja szerintem sokkal jobb, soha nem volt gondom vele. A berugótengely szokott eltörni, meg a váltót lehet hamarabb szétrúgni benne. Ha jó a váltó meg az egész akkor nagyon hálás gép.
Eladó:Yz 125ccm 2002 garantált évjárat,megkímélt állapot!
a yamahátol (yz) jobb motor NEM kell!

szervizelése meg mindegyiknek drága!
Üdv mi baj lehet akkor ha a hátsó fék rugózik és nem keményedik fel? Gumi karmantyukat cseréltem a dugattyúnál és új olajat kapott azóta rugózik mit tegyek? Valaki valami okosat?első fék elsőre sikerült
Nem is olyan egyértelmű, hogy mi a jó. Van aki azt szereti, hogy könnyen motorozható legyen, van aki azt mondja ne romoljon el hamar, másnak a rugózás a fontos. Egy ismerősömnek Honda CR125 volt, alapon nem igen tudott vele kanyarodni, eladta. Utána KTM lett, azzal már jobban tudott menni. Nem azt mondom, hogy a KTM jobb, de neki az állt a kezéhez. Nekem Yamaha yz 125 volt. Sok évig használtam, nem volt vele semmi baj, szerettem.
Én honda párti vagyok,de sztem tökmindegy!
És attól is függ hogy ki a pilóta!
hello mi jobb krosszba a yamaha yz vagy a honda cr?
110/90/19 dunlop geomax 75%
5 ezer
tagoknak 4
Üdv! hány lóerős lehet kb a frissen ujjitott 2004 es yz 125 ösöm? mindent amit kellett cseréltem henger b méret dugo wössner
gerecsemotor?
Vissza rúgott és szét tört mindent a középblokkot is meg a lábam is.
hát ezzel mi lett?berugókar szétverte?esetleg nem rá való a berugókar?
1994 Yz 250-hez keresek beugró deknit +középblokkot akinek van vagy tud az kérem jelezze.kösz
Ha valakit érdekel van egy eladó 97-es, yz hátsó sárvédőm. Kibontottam a csomagolásból, mert volt benne más is, de nem raktam fel. 6000 az ára, vagy cserélhető 93-as hátsóra. :D Ha nem kell senkinek felkókányolom. :D
Kösz ezt nem tudtam akkor nem is tudom mi legyen a motorral
olcsóó
A középblokkot párban kell cserélni mert azt egyben munkálják meg és ha csak eggyet cserélsz akkor nem lesz vonalban a Főtengely!
Üdv mindenkinek!
Yamaha yz 250 1994- hez ( vagy ehez közeli évjárat) keresek power szelepet! Akinek van vagy tud kérem jelezze! ;) Köszönöm szépen előre is.
1994-es Igazából nekem 3 db dekni kellene 1 motorszámos középblokk 2 berugófelöli 3 kuplung agy felőli ugyan is indítani próbáltam újítás után és olyat vissza rugót hogy széttört mindent a LÁBAMAT is beleértve úgy hogy ha nem kapok hozzá dekniket el adom ha valakit érdekelni!
Ja és a 8606os hozzászólásban a kép
Szia,

Mikori gépre kell? nekem csak a külső dekni van meg ami a kuplung szereléshez kell. Az kellene vagy amelyik megvezeti a berugókart?
hello valakinek nincs véletlen 426 oshoz olaj pumpálya?