Csáó!
YZ 250 02-es hátsótelóját akarom belőni, az alsó kis csavar működik amivel lengéscsillapítást állítok, de ami fent van nagy és benne a kicsi, szerintem azok nem igazán reagálnak semmi félle tekergetésre.
Mi lehet a gond?
Hali! Tudnál abban segíteni nekem hogy elmondod a véleményed az yz 426 F ről! Mert olyat szeretnék venni de tudni szeretném hogy tényleg igaz e ez a váltóhiba meg hogy mennyit bír a blokkja 2 szervíz között meg ilyenek! Köszi! Nagyon fontos lenne! mer elég átbaszás gyanus!
Yz 125ccm 2002-03 váltó alkatrészek eladók,léptető villák,kapcsolódob,1,3,5 fogaskerekek és párjai,kuplung és váltótengelyek mind használt de nagyon jó állapotúak! 5NY-00 motorkód!
üdv az természetes ha a 93-as yz250 1 hét állás után úgy indul hogy szivató rá kb 8-10-szer berugót letol majd utána 1-2-ik pöccre indul attól függ mikori ill menyire gyertya van benne
vagy ez a jelenség már dugó cserére utal?
Amennyiben rendszeresen leveszed és kitakarítod minden motorozás után akkor igen.
Amennyiben nem akkor a benne megmaradó homokszemcsék szépen minden ki és berugózáskor csiszolják a becsúszószárat.
Ezek függvényében dönts,de sztem több kárt okoz mint hasznot.
Helló
Keihin FCR karbirol szeretnék érdeklödni..
yz426f mocim van és szivatoval nem jól indul.. kb 2-3 szor is leáll mikorra 4.re beindul, és csak itt pörög fel szivatoval.
nincs dugulás a karbiban, alapjárat is van.
talán keveset kaphat?
tudnátok mondani valami okosságot?
köszönöm
Karton eszembejutott,de fater lebeszélt róla... Terhelésről annyit,hogy nálunk tiszta jég minden,és nem igazán tudom sajna terhelni :D De mostmár lassan olvad,és elkenem a száját neki :P
Nem tud felmelegedni? Bemelegíted szépen ügyesen,aztán go...ha terheled rendesen nem fog visszahűlni,ha mégis akkor fél karton a hűtő elé mint az wartburgokon anno!
1992-es yz 125-be nem találom a termosztátot. Létezik,hogy nincs benne gyárilag? Hülyeségnek tartom,hogy nincs,de van hozzá full gyári füzetem,és azon sincs feltöntetve. Nem tud ebbe az időbe bemelegedni,és így szinte haszálhatatlan. :(
Yz 125ccm 2002 váltó alkatrészek eladók,léptető villák,kapcsolódob,1,3,5 fogaskerekek és párjai,kuplung és váltótengelyek mind használt de nagyon jó állapotúak! 5NY-00 motorkód!
YZ 250 02-es hátsótelóját akarom belőni, az alsó kis csavar működik amivel lengéscsillapítást állítok, de ami fent van nagy és benne a kicsi, szerintem azok nem igazán reagálnak semmi félle tekergetésre.
Mi lehet a gond?