Ezt így konkrétan senki nem fogja tudni megválaszolni... sokmindentől lehet, pl. rossz összeszereléstől, vagy valami elszállt (ennek kisebb az esélye ha nem használt alkatrész lett beletéve).
Szét kell szedni és kiderül.
Földesútra száguldozni a kettőötven sem elég,crosspályán a 125 öt sem motorozod ki....természetesen ha R. Carmichaelt oktattad akkor elnézésedet kérem!
Igen,elvileg a 125 2t és 250 2t hasonlód teljesítményt ad le,csak máshogyan.
A 250 4T alapjáratról megindul...a 125 fenn megy.
Máshogy adja le a teljesítményt,kinek melyik tetszik,kinek melyik stílus fekszik jobban...a 4T vel könyebb motorozni,de aki tud az 125 el is tud!
Az sok nekem :) nem kell olyan vadállat motor :) 250 4t vagy 125 2t 125 lesz sztem tudom h a 250 nyomatékosabb de talán erősebb egy kicsit a 125 ha eléri a neki jó fordulatot nem?
sziasztok yamaha yz 125 93' hoz kellene nekem ez a kar amivel össze lehet kötni a power szelepet. ha valaki esetleg tudna vagy van neki otthon el fekvőbe meg köszönném,elég sok ideje keresem már :/
Hogy én mekkora hülye voltam mikor odaadtam a volt husqvarnámmal a hozzá kapott plusz síbert.... na az volt a felelőtlenség,most tudnék belőle pénzt húzni...
Nah szóval a mondanivalómban ott a megoldás! HUSQVARNA! Keressél inkább husqiba valót,merthogy ugyan az, és még olcsóbb is és van is az országban! Persze azért előtte nézzd össze a kettőt,de tudomásom szerint egyezik,csak az évjáratok nem mindegyek,melyik motort mikor milyen karbival szerelték....
szerencsém volt az ebay-en találtam 12 ezer pénzért komplett váltót, amin az első sebességfokozat nem volt jó.nekem az ötödik kelett.össz-vissz 25 ezerbe volt a váltó
Sziasztok! Honnan tudok venni ilyen shúbert yz125-be? 2001-es sok helyet kerdeztem mar de sehol nincs... Yamaha felejtos mert 70e-er adják! Légyszi segítsetek! Koszonom
Yamaha yz 450 f 2005 ös évjáratban gyárilag 4 es vagy 5 ös váltó van? Meg mitől függ hogy melyikkel szerelik, mert találtam már 4 es meg 5 öst is ugyan arra az évjáratra. Válaszotok köszi.
Olyan kérdésem lenne hogy 1994 es yz 125 re passzolna 2001 es évjárat rezója ?
Szét kell szedni és kiderül.
Most lett felujitva 23oraja
Valaszokat előre köszönöm?!
Igen,elvileg a 125 2t és 250 2t hasonlód teljesítményt ad le,csak máshogyan.
Máshogy adja le a teljesítményt,kinek melyik tetszik,kinek melyik stílus fekszik jobban...a 4T vel könyebb motorozni,de aki tud az 125 el is tud!
Azt szeretnen kerdezni hogy Yzf 250 en megszorult a valto ez miert lehet?
Most lett felujitva 23oraja
Valaszokat előre köszönöm?!
YZF 426 benzincsaphoz lehet szerezni felújító készletet?
Egész pontosan a tömítés ami az enyémben megdöglött.
Hűtőlepkém és oldalsó ( startszámidomjaim vannak) ha érdekel
Nah szóval a mondanivalómban ott a megoldás! HUSQVARNA! Keressél inkább husqiba valót,merthogy ugyan az, és még olcsóbb is és van is az országban! Persze azért előtte nézzd össze a kettőt,de tudomásom szerint egyezik,csak az évjáratok nem mindegyek,melyik motort mikor milyen karbival szerelték....
Yamaha yz 450 f 2005 ös évjáratban gyárilag 4 es vagy 5 ös váltó van? Meg mitől függ hogy melyikkel szerelik, mert találtam már 4 es meg 5 öst is ugyan arra az évjáratra. Válaszotok köszi.