Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól látod, két darabból áll, középen fogja össze egy imbusz fejű csavar két illesztőstifttel. 30000 Ft.
Jól látom 2 darabból van ez is? Menyiért adod?
Gyári szám: 3JE-1131A-00
06 209673387
kérnék egy telszámot
Itt van pár kép. A hengered is szétment vagy elég lenne persely is? Van egy új alapméretes perselyem is dugóval kpl.
képet raknál fel légyszi ?
hello egy 1993 yamaha YZ karburator torokra lenne szuksegem ki mit tud?
Keresek yamaha yz 250 hez komplett hengert vagy csak komplett power szelepet! akinek van kérem jelezze.
Hello!
Nógrád megye, Bátonyterenye. Szerintem jó 95-ös YZ-be.
Megpróbálom megadni a méreteit, ha valamelyik nem érthető szólj nyugodtan.
nagy ¤ 32,98
teljes hossz.: 124,9
nagy átmérőnél mért hosszúság: 98
jobb oldali hossz a nagy átmérőtől mérve: 22
jobb oldalon a legkisebb átmérőjű tengely hossza: 12
jobb oldali legkisebb tengely átmérő: 10
jobb oldali nagyobb tengelyrész átmérő: 16
bal oldalon a perselyes rész átmérője: 22
ennek a résznek a mélysége: 10
a henger felé néző fő kipufogónyílás szélessége: 46
a két kisebb kipufogónyílás szélessége: 9
hello. merre vagy helyikeg! nekem 95 évjáratu yz 250 hez kellene a power
adatlapomon mail, irj, ne itt offoljunk.
azkirály esetleg elérhetőséget tudsz adni ?
Elvileg van, holnap megnézem az üzletben. Ajkán vagyunk, de látom te Fülén vagy, járok a környéken hetente, akár el is tudom vinni
helló köszönöm a válaszod igen érdekelne 2kipufogó szelep kellene nekem.Van polcon is nektek? látom veszprém megyeiek vagytok helyileg merre?
Szia! 2000-es évjárat a motorod, ebbe még acél szelepek vannak. Nálunk is van raktáron ha esetleg érdekel, 6800 a kipufogó, 4400 a szívószelep.
Köszi a segítséget!
yz426f et honnan tudom megállapítani hogy mikori évjárat szelepeket akarok benne cserélni de ahoz meg jó lenne tudni a pontos évjáratot ha joltudom az alvázszám az cj01c-001983 motorszám az meg j306e-002010
első fék 2 percbe telt légteleníteni a hátsóval szívok de a következő az lesz hogy fékmunkahenger le és szétszed lehet elment benne egy O gyűrü mert ma jöttem haza ráléptem a fékre egy szinten fogott majd mintha túlmenne a munkahenger úgy tűnik na mind1 majd ha szétszedem teszek fel képet
Nekem másfél órámba tellett lelégteleníteni az elsőfékemet.Gondolom jó lett összerakva,
De már kb 5x átnyomattam a rendszeren az olajat és semmi vagy a pedálnál mehetett el valami?
Lehet levegős maradt a rendszer,én próbálnám még légteleníteni.
Üdv mi baj lehet akkor ha a hátsó fék rugózik és nem keményedik fel? Gumi karmantyukat cseréltem a dugattyúnál és új olajat kapott azóta rugózik mit tegyek? Valaki valami okosat?első fék elsőre sikerült
Sziasztok! Van egy eladó yami elsőféktárcsám! kitűnő állapotban! se /váll se lötyögés! Érd.: tel:70/3823730
Aztán mi lesz belőle, virágtartó?