Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Janó,

Sajnos nem van.

Üdv
Mihu
Hello Janó,

Persze így a balos kanyarokban jobban fordul a gép.
Nem tudtad?
Hello,

A képen látható bontatlan alkatrészek ára ~15.000 HUf volt ( Amerikából lett rendelve, Teló szimering, porvédő, teflon gyűrűk, O gyűrűk, távtartók stb. )
Szerintem 17-18 körül korrekt ár lenne.

Üdv
Mihu
Úgy látom a balosban van egy kis kanyar!
Kipuffantó dobja megvan még?
szia. ennek az elsö telonak mi lenne az ára igy ahogy van ?
Hello Srácok,

A lényeget majdnem elfelejtettem. Egy komplett első teló a képen látható állapotban a képen látható összes alkatrésszel bontatlanul.
Csak össze kell pattintani és beleönteni a megfelelő olajat...
Hello Srácok,

Nem olyan régen még volt egy YZ 250 F ( 2003 ) motorom. De már nem van, és a garázsban viszont van egy rakás alkatrész.
Amennyiben valakinek érdekes lehetnek a cuccok, úgy egyeztetünk az árban.

Üdv
Mihu
Neem, nem baj úgy kell, de viszont le kéne venni a kuplung deknit és úgy többet látnál. Leengeded az olajat leszeded a deknit behúzod a kuplongot, hogy lássad jön-e a nyomólap kifelé, ha jön akkor fasz se tudja mi baja lehet, ha nem jön akkor kicsavarod a nyomólapot, megpiszkálod a lamellákat esetleg kiveszed (hátha összetapadtak) és vissazrakod.
olajosan lettek a lamellák berakva nem lettek megtörölve az baj ? lehet összetapadt ?
Passz. Több okosságot nem tudok mondani, mindenesetre nem ártana lecserélni a kuplung kosarat. :/
Lamellákkal nincs gond? Jól vannak belerakva, nem kopottak?
persze miért is lett volna jó a link...:

http://www.ronniesmailorder.co...

bocsánat
Hali srácok!

99-es 125ccm Yz-hez esetleg valakinek nincs véletlenül/vagy nem tud valakit akinek lenne kuplung tengely?
Kiverte a tűgörgőt szerencsése és elverődőtt a tengely vége így használhatatlan lett.

Félreértések elkerülése végett az 1-es számú tag(Main axle 4XM-17411-00-00)
http://www.ronniesmailorder.co...
megvolt repedve a kuplungkosáron 1 fül és az le is tört , azért nem működik mert nincs egyensúlyba amikor kipörög?
És a bowden? Nincs megszakadva?
10w40 es olaj van benne
a lamellák olajosak lehet kicsitt összetapadtak de nem hiszem
Milyen viszkozitású olaj van benne?
Nem lehet hogy a kuplung lamellákat szárazon raktad be és összetapadtak?
Royal Rods hejtókart építet be valaki motorba esetleg mi a véleményetek a márkáról hallotatok róla valamit ?
Nemrég raktam össz ez yz-t és a kuplungot behúzom akkor nem reagál semmit , megy tovább a motor , ha a kuplung konzolnál húzombe akkor is megy úgy hogy nem a kuplung bowdennel van a baj , min kell állítani ?
Valakinek esetleg yz 450f hez gyári vagy nyitott kipuf.dobja? Csak szép hibátlan állapotú érdekel!
Harminc448hatvan9nyolcvanharom.
Szia,tudsz adni egy tel számot
Szia,

Nekem van egy komplet tengely rugo es a kerekek rajta, jo allapotban, nem mokolt. 94es yz 250bol, feltetelezem jo lenne neked. Mondasz egy arat es viheted :-)
Szisztok.
Hirdettem egy Yz 250 89-es évjárattal.
Modositom az árát 150 ezer forint.
Udv Ervin.