Hello!
Keresek Yz 125 2002 évjárathoz váltót,ha van esetleg valakinek csak fogaskerék az is jó lenne,lánckerék felőli 1,és 2.Kuplungfelőli 1,és2-es fogaskerekek érdekelnek......
csáó.. ha minden igaz akkor a 2002 -es motoronak külön fék olaj tartálya van :a vázhoz fogatva kis tartályal. a 2003 as motornak pedig és a 2004 esnek is egíbe van a fék ólajtartály a karmantyunál.! a galériámban találsz egy 125 yz röl pár képet . az tutti hogy 2002 es évjárat! remélem tudtam segiteni! amugy a váltorésze ugyan az.
Segítségre lenne szükségem....
Pontos évjárat érdekelne,nem rég vásároltam yz 125 2003 de szerintem 2002-es a motorkód 5NY-00,lehetséges?
5fokozatú a váltom...a 2002 és 2003 is 5fokozatu?
Soha nem lesz jó a babetta gyujtás,mert abban semmi elögyujtás szabályzás nincs,mig a gyári Yz cdi ezt megoldja szóval szerintem ezt a megoldást tedd fére! Egy babetta max fordulata 5-6ezer mig egy Yz a dupláját!
Valami ilyesmi a fékkar rögzítés gyárilag is.
A lánckerék és nyilván a lánc is kuka.
A kuplungbowden rögzítés akár működhet is.
Gondolom a berugótengely eltörött már és valami megszorult és megrepesztette a blokkot. Használhatod szerintem.
Az nem vízpumpa, hanem a power röpsúlytól a szelepig e mögött megy fel a mozgató rudazat azt takarja. Ott víz nincs max olaj a váltótól, vagy a kipufogóból. A hengerre volt ez felcsavarozva és egy gumitömítéssel csatlakozott a deknihez.
Ha a motor kívülről ilyen, akkor azért ezzel szerintem pályára ne menj, mert ki tudja mi van még benne...
Szia. Nekem sajnos nincs fogaskerekem de kéne 1 kis segítség.. Látom yz 250 ed van. Nemtudod véletlen hogy kb a gyári előgyujtása hol lehet a felső holtponttól?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni azoktól akiknek Yz 250 es motorja van, valami 1986 és 95 közitt évjáratú. Vettem egyet még nyáron szatyorba aminek nemvolt meg a gyujtása... közdarabbal alakítottam én rá egy babetta gyujtást, ami tökéletesen múködteti és bírja a fordulatot kiképzést meg mindent, Csak mivel nemtudom hogy hol lehet gyárilag a megfelelő előgyujtása ebbe kéne segíteni! Hogy akinek yz 250 ese van és szedte már szét, illetve aki figyelmes volt és megnézte hogy gyárilag kb hol lehet az előgyujtása, az netartsa magába az infót! Előre is köszi.
Sziasztok
Segítséget kérnék tőletek 94 es Yz vel kapcsolatban.
2 hete vettem a motort kis hibákkal.
Mutatnám őket:
Hátsó fék felfogatás gondolom már nem gyári, ez látszik rajta mert 8as menet szét van gyalázva.
Hátsó fogaskerék szerintetek nagyon oda van? cserés?
Kuplung felfogatás jelen pillanatban igy néz ki, elég stabil.
Ami legjobban foglalkoztat az olaj utántöltő melletti hajszál repedés.
Vízpumpa ház felső része meg van ragasztva mennyire veszélyes ez? nyomás mekkora lehet utóbbi kettőnél. Víz nem jön sehol se olaj.
Válaszokat előre is köszönöm!
Keresek Yz 125 2002 évjárathoz váltót,ha van esetleg valakinek csak fogaskerék az is jó lenne,lánckerék felőli 1,és 2.Kuplungfelőli 1,és2-es fogaskerekek érdekelnek......