Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello esetleg valakinek nincs yzf 426 ba 4 sebeséghez fogaskerék párja ?
Tetszik a hozzáállásod jelenleg drót és szigszalag fogja össze a karomat köszi a biztatást. Ha kivitelezhető a küllőhúzás akkor a régi ráfomat kéne kipofozni, csak van rajta pár repedés törés keresztbe hosszába, és mintha már hegesztve is lett volna (nem nálam történt ez, így vettem.
előbb említik,hogy vegyél új fékkart 2-3ezerért,meg még postázzák is... hallod a te elképzelésed tökéletes,hoyg hegesztess rá egy kis alu rudat oszt annyi! ha NEKED megfelel úgy, akkor miért adnál ki pár ezret egy karért? inkább motorzd el azt is! nekem a ktmen 1 éve van egy alurúd odapöccintve,tökéletesen funkcionál és leszarom h nem eredeti,mivel az került volna 6ezrembe,így meg haver ingyé odabiggyesztett...

kerékfűzés nem ördöngős ha tényleg van műszaki ismereted...youtubeon pl van 1000videó,hogy is kell kereket befűzni, a centírozást meg a bicajos sztem megcsinálja mert itt ná
lunk is elvégzik... amenyiben nem akkor meg tényleg keresni kell hozzáértőt...
Igen, az átfűzésen agyaltunk mi is, csak a környéken nem ismerünk olyat aki elvégzi, és azért a bicikli keréktől egy kicsit másabb, erősebb, nem hinném, hogy egy biciklis centírozó megbirkózna vele. Ha meg megszakad a küllő akkor újat kell venni, és elijesztettek tőle, mert nem tudom hány ezret mondtak már egy db új küllőre+újrafűzésére. Mondtak olyat is h fogjam be a satuba és húzgáljam ki, de ez ökörség. Ha esetleg ti tudtok, vagy ismertek hol csinálnak ilyet szóljatok. Vagy esetleg ha házilag is megoldható (rendelkezem műszaki ismeretekkel, csak még kereket nem egyengettem) Fékkart hol tudok rendelni, vagy van itt valakinek? (motorosweben nem találtam)
Nekem pedig volna egy eladó YZ-250 hátsókerekem, ajándék kopott gumival. 25 eFt. Vigyétek!
Szia! Egy fékkar kb. 2-2500 Ft az utángyártott, nem szarakodnék a helyedben vele. A kereket meg át lehet fűzetni, ha ugyanolyan az átmérő, küllőszám. Bicikli szerelőnél érdeklődj. Maradna a régi agy és az "új" ráf, ha a küllők nincsenek berohadva.
Mert nem üresben van. Valami zűr lehet a váltóddal.
csáó! szerintem összeragadtak a kopó és fém lamelák !
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, azt csinálja a motorom (yz125), hogy ha berúgom és elkezdem húzni a kuplungot lefullad, de ha van neki nagyobb fordulat akkor padig elindul előre...(ÜRESBEN!) Ha nem indítom el a motort, csak beteszem sebességbe a kuplung akkor se emel ki. Mi lehet a probléma? Miért indul el üresben?
Van egy eladó hibátlan 426-osom ha valakit érdekel.
Yz 250 berúgókar eladó!
YZ 125 1996-2001 kuplungdekni van valakinek?
Sziasztok.
Modositanám az Yz 250 árát.
Legyen 179 ezer.
Udv Ervin.
hali yamaha yz 125 1987 milyen váltóolaj kell bele?
Ez a kép jobban fog hasonlítani egy Yz-re.
Bocsi.
Sziasztok.
Van egy eladó 89-es Yz 250-em eladó.
Állapota korához képest jó.
Megy mint az ördög.
Árban 199 ezerre gondoltam.
Esetleg valaki ilyet szeretne vásárolni jelezze.
Köszönöm.
komplett mennyi mellen?befogók meg a teló
Sziasztok! Új vagyok itt, üdvözlök mindenkit!
Tudnátok nekem segíteni? Yz 125 (1997-es vagy 96) első felnire lenne szükségem. A jelenlegi kicsit megvetemedett használható, ezzel járok már pár üzemórája, de nem az igazi. Így vettem egy használtat neten, csak az épp 250-esé volt, eredeti, szép állapotú meg minden, sőt féktárcsát és 90%-os gumit is adott hozzá az illető. Próbáltuk összehozni a kettőt a szerelő haverommal, de nem sikerült, mivel a kerékagy és a tengely nem passzol, csapágycserével sem, sőt a féktárcsa átmérője is kisebb a 125-ösénél. Nos már vagy 3 hónapja van egy jó 250-es komplett első kerekem kihasználatlanul, ha valakinek kell, jelezze, vagy ha a hibás 125-ös kerekem kell valakinek. Az árban megegyezünk!
De a lényeg, kénee egy 125-ös felni...
Esetleg használható első/hátsó fékbetétek, első lánckerék védő. Múltkor sikerült eltörnöm az első fékkart , az alumíniumból készült? És hegeszthető?
A válaszokat előre is köszönöm!
mi kellene?
Hali!89-es a gépem,és 91-es a donor powertengely,amit a Gerecse motornál vettem!Remélem segítettem!
mennyi píz?
yzf elsö telszkóppár nagyon jó csillapítással,kormánybefogókkal,komplett elsö fékrendszerrel,akár külön-külön is eladó, yz 125 be is gond nélkül belemegy
Hali. Kösz a segítséget, jó lenne, ha így lenne, mivel 88-as géphez sehol sem találok..:S megnéztem egy oldalon, ahol robbantott rajzok vannak, és ott másnak néz ki, de csak pár apró részlet különbözik..(hézagolók..stb) te 89-es power tengelyt tettél bele?
Heló!Nekem 89-es a gépem,most cseréltem benne power tengelyt,és úgy tudom,hogy 86-93-ig minden alkatrész egyezik.