Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladó komplett teljesen hibátlan karbi 250-es Yz-ről való illetve Prox hajtókar, nagyon kevés km van benne, tévesen lett beletéve a motorba mert újabb évjáratba való 90-98-ig a motor amibe pedig belelett téve 89-es abba pedig 8mm-errel hosszabb hajtókar kell. Így eladó lett a teljes hajtókar készlet (hajtókar, alsó tügörgő, alső csapszeg és hézagolók) új ára: 30000Ft volt, én a felébe odaadom, illetve egy vadonat új felső tügörgő annak ára: 2500Ft
az alsó felfogatása nem egyforma,az enyémre villa alakú kell,megcserélni nem lehet ,mert nem egyforma a becsúszószár
bele faragni nem lehet?
pedig van egy nagyon jó öhlins hátsó telóm,csak sajnos nem jó hozzá.
ilyennek kéne lennie
ugy tudom hogy a gyári van rajta,de van másik rugóm,lehet kicserélem,vagyis ha a másik hosszabb
azon gyári van,lehet csak amiatt tünik furcsának?
ránézésre nekem is ugy tünik hogy üla hátulja! az enyém bár nem ilyen az egyenes teljesen! gyári rugó van rajta a teleszkópon?
És azon sem gyári sárvédő van?
azt furcsálotaam hogy pl egy ugyanilyen 125-ös yz nek sokkal nagyobb a távolság a kerék és a sárvédő között
Élőben kellene látni, de ha minden rendben van, akkor minden rendben van :) Ha tovább spanolod az előfeszítést, akkor elveszel a negatív rugóútból.
E-bayen kb. 20ezer Ft postával.
valamint dugattyút honnan érdemes rendelni?motoroswebáruház?proxot akarnék bele
kb félig van előfeszítve,a himba most lett lezsírozva.tökéletes állapotban van.
Nem vészes. A hátsó telóra mennyire van előfeszítve? Himba könnyen mozog?
Sziasztok!
YZ-F 250 hez, keresek Kayaba első telókat!Évjárat2005
Legalább egy képet tegyél fel, mit értesz az alatt, hogy alacsonynak találod, addig max. annyit tudok javasolni, hogy a hátsó kerékkel állj padkára...
na szoval. van valakinek eladó yz 250 ese. 2002évj felett ? szoljon még most
rakjál bele kombájn teleszkopokat
sziasztok,mit lehetne kezdeni az yz-mel,tul alacsony a hátulja,hátsó teló most lett újjítva,mégis alacsonynak találom,
kár hogy nem lehet itt lájkolni
És azt ki lehet húzni vagymi ?
A tengelyen van egy o gyűrű, távtartó alatt.
Te milyen O gyűrűről beszélsz elárulod?
De am tényleg nem értem bocs ha hülyeséget kérdezek