Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

CR/CRF topikban a válasz,ugyanaz érvényes erre is....KX és RM topikban tégy még esetleg próbát!
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,h yz 250 1987 motorhoz alkatrész elátás menyire egyszerű:Meg űzem óránként a fogyasztása menyi lehet a huzód neki?Segítségeteket előre is köszönöm!
Egy olcsó trükk kicsit kókány megoldás nekem az apriliámnak ugyan így el volt repedve a szivócsonkja és egy autószerelő ismerősöm mondta h húzzak rá egy vastagabb bicóbelső gumit míg nem lesz egy másik csonk és bevált :) .
Bízz benne hogy nem sokáig használták így....
Ha van ismerősöd aki gumiszalagokat meg hasonlókat ragaszt akkor ő megtudja csinálni! Körbe bevonja még egy réteg gumival és kész!
Sziasztok!

Csütörtökön vettem egy Yz250-et,betyár kis gép,csak a szívócsonknál falsol,körbe van repedve+a karburátornál is szét van nyílva a csonk.
Ezért gondoltam ide írok hogy valakinek nincs-e elfekvőben esetleg,vagy valami bontó telefonszámát nem tudna valaki adni :D
1994-es évjáratú elméletileg,de képet mellékeltem a kis aranyosról.
Jah igen és csak kék szinben érdekelnek
Keresek megvételre,valami nagyon jó állapotú első-hátsó sárvédőt vagy ha valakinek van elfekvőben új, az is érdekelne!
hátha érdekel valakit valami

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
yz 125 re keresek gyári hengert...akinek van kérem jelezze. 1999es évjárat
Ne viceljetek már ezzel a 2000 res motoral :d a tank idomon ! és a hátsó váznyulványon egyböl meglátszik mi a hejzet 2002 töl alu a hátsó váznyulvány! mért nem 2013 ásnak hirdeti a gazdája ?
Ez nem 2003-as ez fix!A hütő védő idom és a hátső segédidom is árulkodó!02"től más a bevágása az első idomnak a hátsó segédidom meg rövidebb! De biztosra motor ill alvázszám alapján tudsz biztosat!
nemtudom hogy festve van e!nem az enyém...csak azért érdeklődtem mert 2003-asnak mondta a hirdetője!

köszönöm a segítséget!
vagy honnan érdemes rendelni?
sziasztok,valakinek esetleg 250-es yz -hez membránlap elfekvőben van e(1991)?
Valószinű a kosarad van visszareszelve a beverődés miatt és a lamellák zörögnek!
2000 vagy 2001, ez a kettő sajnos nagyjából egyforma. Légszűrődoboz gyárilag fehér, vagy festve van?
Kép van?
Motorszám vagy alvázszám alapján.
hali!
honnan tudom legegyszerűbben megállapítani hogy egy 125-ös yz milyen évjáratú?(külseje alapján)
KERESEK YZ 250 2t 2004 hez blokkfeleket középre..... ármegjelöléssel.... gabor8181@freemail.hu 30 605 6883
szerintem kiemelő szerkezet tűgörgő...nekem is zörög...állítólag nem egy ritka jelenség
mitöl van az hogy a kuplung behuzott állapotban nem zörög! kiengedett állapotban pedig igen ? mi a hiba ? mit kell cserélni ?