Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,h yz 250 1987 motorhoz alkatrész elátás menyire egyszerű:Meg űzem óránként a fogyasztása menyi lehet a huzód neki?Segítségeteket előre is köszönöm!
Egy olcsó trükk kicsit kókány megoldás nekem az apriliámnak ugyan így el volt repedve a szivócsonkja és egy autószerelő ismerősöm mondta h húzzak rá egy vastagabb bicóbelső gumit míg nem lesz egy másik csonk és bevált :) .
Csütörtökön vettem egy Yz250-et,betyár kis gép,csak a szívócsonknál falsol,körbe van repedve+a karburátornál is szét van nyílva a csonk.
Ezért gondoltam ide írok hogy valakinek nincs-e elfekvőben esetleg,vagy valami bontó telefonszámát nem tudna valaki adni :D
1994-es évjáratú elméletileg,de képet mellékeltem a kis aranyosról.
Ne viceljetek már ezzel a 2000 res motoral :d a tank idomon ! és a hátsó váznyulványon egyböl meglátszik mi a hejzet 2002 töl alu a hátsó váznyulvány! mért nem 2013 ásnak hirdeti a gazdája ?
Ez nem 2003-as ez fix!A hütő védő idom és a hátső segédidom is árulkodó!02"től más a bevágása az első idomnak a hátsó segédidom meg rövidebb! De biztosra motor ill alvázszám alapján tudsz biztosat!
Csütörtökön vettem egy Yz250-et,betyár kis gép,csak a szívócsonknál falsol,körbe van repedve+a karburátornál is szét van nyílva a csonk.
Ezért gondoltam ide írok hogy valakinek nincs-e elfekvőben esetleg,vagy valami bontó telefonszámát nem tudna valaki adni :D
1994-es évjáratú elméletileg,de képet mellékeltem a kis aranyosról.
tessék válogass
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
köszönöm a segítséget!
honnan tudom legegyszerűbben megállapítani hogy egy 125-ös yz milyen évjáratú?(külseje alapján)