szia engem a berúgó tengelyen található fogas kerék és amit meg hajt fogaskerék érdekelne de ha egyben adod a berúgó tengellyel úgy is jó,várom válaszod kösz.
Sziasztok,
2004-es Wr450-esem van és ingadozik az alapjárat. 5mp-ig rendben aztán 2-3 mp-re megemelkedik, majd vissza, és így megy körbe-körbe. Ma szétszedtem egy picit és próbáltam kipucolni, levegővel megfújtam ahol tudtam de nem lett jobb. Van valami ötletetek?
köszi előre is
Hali.
Találtam jo áron egy blokkot az yz-be, ezert inkább mégsem bontom. Inkább ossze rakom.
Viszont kellene rá egy fektárcsa elore.
Esetleg ha valakinek lenne elfekvoben ,es megvalna tole kérem kelezze.
Udv.
Sziasztok.
Van egy 89-es, de forditott telós yz 250-em darabokban.
Úgy gondoltam kiárulom az alkatrészeit.
Kinek mire van szüksége kérem jelezze.
Kicsiyoe@gmail.com
ill 06204481640
Üdv Ervin.
Hello! Csinálok róla képet és átdobom. Email címet adsz? 97-es volt a motor, de eladtam, nem került bele a kerék, de elvileg 92-02 -ig asszem ugyanaz a kerék.
csáó. nekem van yz 250 4. fogaskerekem. nem tudom mennyire passzol össze az yzf-el ! 2002 es motoré ! én is fejérmegyében lakom ha érdekel hivj ! 06309126743
Koszi.
Udv Ervin.
2004-es Wr450-esem van és ingadozik az alapjárat. 5mp-ig rendben aztán 2-3 mp-re megemelkedik, majd vissza, és így megy körbe-körbe. Ma szétszedtem egy picit és próbáltam kipucolni, levegővel megfújtam ahol tudtam de nem lett jobb. Van valami ötletetek?
köszi előre is
Keresek 89-es 250-es yz-hez matrica szettet.
Udv Ervin.
Találtam jo áron egy blokkot az yz-be, ezert inkább mégsem bontom. Inkább ossze rakom.
Viszont kellene rá egy fektárcsa elore.
Esetleg ha valakinek lenne elfekvoben ,es megvalna tole kérem kelezze.
Udv.
Olaj tartályt keresek 08as 250f-hez!
Csak ezek miatt lóghat a villa? Mert a himba és a teló nem lóg.
Van egy 89-es, de forditott telós yz 250-em darabokban.
Úgy gondoltam kiárulom az alkatrészeit.
Kinek mire van szüksége kérem jelezze.
Kicsiyoe@gmail.com
ill 06204481640
Üdv Ervin.
légyszi rendesen látható képeket csinálj! kösszi