Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia engem a berúgó tengelyen található fogas kerék és amit meg hajt fogaskerék érdekelne de ha egyben adod a berúgó tengellyel úgy is jó,várom válaszod kösz.
Eladó légszűrőfedél mosáshoz, plusz kitámasztó háromszög.Ár megegyezés szerint.
Hali.
Koszi.
Udv Ervin.
Sziasztok,
2004-es Wr450-esem van és ingadozik az alapjárat. 5mp-ig rendben aztán 2-3 mp-re megemelkedik, majd vissza, és így megy körbe-körbe. Ma szétszedtem egy picit és próbáltam kipucolni, levegővel megfújtam ahol tudtam de nem lett jobb. Van valami ötletetek?
köszi előre is
Én kerestem a neten,kinyomtattam,és utánna bevittem a gyöngyösi Radírba,és megcsinálták!
Hali.
Keresek 89-es 250-es yz-hez matrica szettet.
Udv Ervin.
Hali.
Találtam jo áron egy blokkot az yz-be, ezert inkább mégsem bontom. Inkább ossze rakom.
Viszont kellene rá egy fektárcsa elore.
Esetleg ha valakinek lenne elfekvoben ,es megvalna tole kérem kelezze.
Udv.
Sziasztok
Olaj tartályt keresek 08as 250f-hez!
A lengőkarban a tűgörgők jók bár a zsír benne rozsdabarna, a himbába a görgők ezek
A lengőkarban lévő tűgörgők milyen állapotban vannak? Mert a lógás általában ott jelentkezik, nem a külső csapágyon.
Sziasztok!

Csak ezek miatt lóghat a villa? Mert a himba és a teló nem lóg.
Sziasztok.
Van egy 89-es, de forditott telós yz 250-em darabokban.
Úgy gondoltam kiárulom az alkatrészeit.
Kinek mire van szüksége kérem jelezze.
Kicsiyoe@gmail.com
ill 06204481640
Üdv Ervin.
sajnos nem csak annyi a baj.. mát többször is szétszedtem
domsodidavid86@t-online.hu

légyszi rendesen látható képeket csinálj! kösszi
Hello! Csinálok róla képet és átdobom. Email címet adsz? 97-es volt a motor, de eladtam, nem került bele a kerék, de elvileg 92-02 -ig asszem ugyanaz a kerék.
értem háát párbakéne cserélni de azért egy probát meg ér mert ha ugyan olyan akkor esetleg több esély van arra hogy találok
ja és van egy tm mx eloxált felnis talon mart agyas hátsó kerekem is eladó. ami yz 250 be van átalakitva de jó a 125 be is !olcsón
szia több sajnos nincs! csak a 4. fogaskerékpár. de abbol is csak az eggyik fogaskerék ami jo a másikbol egy fog le van törve.
a velencei tó mellet kápolnásnyéken.
Szia ! esetleg több váltóalkatrészed is van yz-hez ? Nekem 2001-es 250-es van és az 5-ös sebességet kidobálja .
helló köszi a válaszodat egy próbát megér pontosan hol laksz ?
Szia!Én szivesen átfüzöm neked ha nincsenek nagyon berohadva a küllök . :) irj rám ha érdekel hondacr12590@freemail.hu
szia . engem érdekelne az yz 250 hátsókerék ! képet tudnál rola küldeni ? és mijen évjáratu motorbol való ? elöre is kösszi
csáó. nekem van yz 250 4. fogaskerekem. nem tudom mennyire passzol össze az yzf-el ! 2002 es motoré ! én is fejérmegyében lakom ha érdekel hivj ! 06309126743