Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Tudna nekem valaki 89 -es Yz125-höz Power tengelyen lévő fogaskereket,vagy ha jó áron van akkor komplettet?Illetve,berugókar visszahúzó rugót?Előre is kösz a segítséget!
Helló!

Nekem van egy hibátlan szinte új kuplungkosaram 99-es Yz 125-ből!
20eFt.
Üdv. Segítséget szeretnék kérni power beállítással kapcsolatban. yz 125-ről lenne szó.
üdv
valakinek lenne esetleg yz426f mocihoz idomszett vagy legalább elsö hátsó sárvédő?
köszi
yz 125 2004 csa rá kéne mennie biztos rálehet szerkeszteni
Motul 15W50
10W50
Ez egy feltöltökártyától azért drágább lesz.jóval. Ne tudom hogy a motorodra ezek egyáltalán felszerelhetők.
Nincsen pénz a kártyámon jelenleg (17 vagyok) ..:/ majd ird le ha itthon leszel mo.-n hogy miről is megy meg pár képet küldj. Köszi előre!
Köszi a segítséget!
Én ezt használom:
Hello
Elkuldom a haverom telefonszamat ma beszelt a szerelojevel tud bovebb informacioval szolgalni.
Huszas6105054
Arnold
koszi
Rendben várom jelentkezésed
Heló sziasztok!Most vettem egy 89-es yz125-öt,olyan infóra lenne szükségem,hogy milyen váltóolajat használtok bele?
Ezzel most megfogtal bakker.Ha jo akkor penteken tudok valaszolni tobb kepet kuldeni, most kulfoldon vagyok.koszi.
Akksiról működik vagy hogyan? generátor? mennyibe kerüne?
Helló
A haverom eladná ezt az utcai kitet. Gyári Yamaha cucc nem használt.
valakinek esetleg eladó 2002évj yamaha yz 125/250 hátsókereke ?
köszönöm válaszod
Az agy ugyanaz,a ráfban van fél coll a 250 javára,de ez a valóságban nem oszt,nem szoroz,mindkettőre fel lehet húzni ugyanaz a gumit:

http://www.ronniesmailorder.co...

http://www.ronniesmailor
der.co...
sziasztok! azt mondja meg nekem valaki legyenszive hogy a 2002 es yz250 es hátsó kereke az ugyanolyan-e mint a 125 ös társá-é ?
csak az igazat mondok válaszát várom
Kösz a segítséget!
Üdv mindenkinek!
Van egy yz400f-em, épp nagy felújítás közben a kérdésem a következő lenne : milyen motor olajat javasoltok bele? illetve ha jól tudom akkor 1.7liter olaj kell bele (ha ebbe tévednék kérlek javítsatok ki )
Abszolút értem,hogy mire gondolsz!Lesz új betét alkalmazom is!

Köszönöm!
A féknyerget tartó csapról le kell húzni a nyerget, kitakarítani a csapokat és az gumiharangos furatjaikat, és lágy zsírral összerakni, hogy a féknyereg kövesse a tárcsa mozgását és mindkét betét egyformán szoruljon a tárcsának fékezéskor. Ha nem érthető, elmondom részletesebben.