Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esetleg sikerült egy hamisítványt venned.
fogsz egy másik gyertyát odarakod a blokkhoz azt rárúgsz majd meglátod szerintem a gyertya
Keresek 1988-as yz 125 powert. barni0326@citromail.hu ezen az e-mail címen elértek.
köszi.:) ahogy nézem nem ugyanolyan..:/
üdv srácok!
Lenne egy kérdésem felétek
yz426f mociba most vettem egy új gyertyát,mikor beletettem nem néztem meg h jó helyen adja e a szikrát.
beindult szívatoval szépen járt visszatoltam és leállt, utánna nem indult be.
gyertya ki , megnéztem és összevissza adja a szikrát ,oldalán, körbe stb..
kérdésem h a motor okozhatta ezt vagy a gyertya gyári hibás volt.
köszönöm
sziasztok valaki tudna nekem informáciot adni ezekröl a hütökröl?minöségre gondolok és stb. infó
valakinek elfekvőben yz 250 első főfékhenger elfekvőben?
Helló. Valaki segíthetne. Az lenne a kérdés, a 125-ös 1988-as évjáratú yz powerje ugyanaz, mint a 1991-es modellé? sürgős lenne. köszi
1994es Yz 250 re valo van 48as fogszammal zsir uj. 3ezerert tied.
Elso 13as is van az is uj. Meg egy csomo minden maradt meg
Hali Keresek Yamaha yz 125- 250 es oldalsó idomot bal-jobb oldalit évjárat az 85körüli. ha résült se baj. Köszi
Bocs rossz volt a kérdés. Aki rakott már yz-re sm kerekeket annak mi a véleménye róla?
Amennyiben azt mondjuk rá hogy igen,akkor raksz rá?

Üdv! Valakinek esetleg csinos állapotú hátsó lánckereke 47-es fogszámmal nincsen ?
Sziasztok!

Szerintetek érdemes egy 25-ös yz-re sm szettet rakni?
ezen elérsz napközben délután 3-tól..:70 250 4441
Hello Jósti!
Az yz váltóalkatrészeket egyben mennyiért adnád? Ha lehet inkább a penz70@gmail.com-ra válaszolj. Kösz!
Sziasztok nem rég vettem egy Yz 250-et 2004-es csavar szettet szeretnék venni hozzá.(idomokhoz) ilyet hol találok válaszokat előre is köszönöm.
szép napot!
Megtudná mondani valaki mennyire kell állítani a szelephézagot yamaha yz426f mocinál? 2002évj
köszönöm
üdv
Segitséget kérnék..
yz426 f mociba beletört a gyertya , kérdésem h szétkell szedni hozzá a vezérlést?
köszönöm
Ha esetleg valakinek kellene..... Váltó alkatrészek 94-es yz 250-ből. Balansz tengely yz450f 2006-. Szelepszár szimering klt. yz450f 2003-. Meg van egy főtengely ami a vez. lánc meghajtó fogaskerék miatt lett kiszedve,a hajtókar jó állapotban van... Csere is érdekel :)
Például ez a remek onlány katalógus:

http://www.ronniesmailorder.co...
Vki tudja yz 125 97-01 évj. kislánckerék mögötti szimering adatait?
Szia írj üzenetet desgfsdg@gmail.com-ra és megbeszéljük